Sprint

Kompakt komissiózó

Ajánlatkérés
5350 mm
220 kg
 • karbantartásmentes, emelőoszlopos rendszer
 • egyik legkedveltebb Bravi modell
 • nagy kapacitású akkumulátorok
 • biztonságos üzemeltetés
 • aktív borulásmegakadályozó rendszer

Sprint – önjáró elektromos komissiózó személyemelő

A Bravi Sprint típusa egy egyszerű, biztonságos és mozgékony megoldás, mely kiváló teljesítményt nyújthat minden munkaterületen. A Sprint személyemelő ideális megoldás mindazoknak, akik maximálisan ki akarják használni a rendelkezésükre álló teret, emellett könnyedén és hatékonyan szeretnék ellátni a logisztikai feladatokat. A Sprint többek között kiváló megoldást jelenthet magas polcokon tárolt áruk utántöltésére, lepakolására és leltározására.

Biztonság

A hagyományos eszközöktől eltérően, a Sprint lehetővé teszi a kezelőnek, hogy biztonságosan és kényelmesen rakodhassa a termékeket, illetve hogy a kívánt magasságba emelje őket. Ez nem csak a termelékenységre van pozitív hatással, hanem így elkerülhetjük a termékek kézi mozgatásából adódó esetleges baleseteket is.

Hatékonyság és mozgékonyság

Időmegtakarítás

A Sprint gyors haladásra képes, emellett a kezelőket és az árucikkeket a kívánt magasságba emeli. Az újszerű rakodó platform akár 90 kg-ot is elbír. Egyszerűen beállítható a megfelelő magasságba, mely mindössze egyetlen gomb megnyomásával történik. Amikor a rakományt már a Sprint-re helyezték, a kezelőnek nem kell leszállnia, tolnia vagy gyalogolnia; kényelmesen utazhat vele. Még több terméket lehet a Sprint motorház tetejére helyezni, akár 113 kg-ot. Ezzel minimálisra csökkenthető az idő, amit arra vesztegetnénk, hogy oda-vissza járkálunk további rakományokért. Teljesen feltöltött akkumulátorral a Sprint 30 km-es távolságot is képes bejárni.

Jó helykihasználás

A Sprint újszerű meghajtórendszere lehetővé teszi, hogy helyben megforduljon a tengelye körül, így a gép nagyon szűk helyeken is használható. Mivel mindössze 80 cm széles, 150 cm hosszú, a fordulási távja pedig 160 cm, a Sprint ideális megoldás azoknak, akik a legtöbbet akarják kihozni a raktári, áruházi vagy termelői egységben rendelkezésre álló térből.

Csökkenti a munkaerőre fordított költséget

A biztonsági előírások elég világosak az anyagok kézi mozgatását illetően: az Európai Munkavédelmi és Munkaegészségügyi Ügynökség szerint egy 25-30 kg-os teher a legtöbb ember számára túl nehéz ahhoz, hogy kézzel megemelje. Így könnyen kikövetkeztethető, hogy a kockázat hatványozottan megnő, ha a terhet nem csak mozgatni kell, hanem fel és le is kell hordani egy létrán. A hagyományos eljárás mellett két ember vesz részt ugyanabban a munkában, ami nem szükségszerűen csökkenti szállításából, az anyag vagy a kezelő véletlen leeséséből és a fizikai megerőltetésből eredő sérülések veszélyeit.

Tartósság

A Bravi több, mint 20 év folyamatos technológiai fejlesztésének eredményeként jött létre; egy egyszerű, masszív és költséghatékony gép, ami forradalmasítja a magaslati munkákat. Alumínium borítással ellátott, karbantartásmentes emelőoszlop, csúcsminőségű alkatrészek gondos kiválasztása és rendkívül egyszerű, de mégis hatékony kivitelezés miatt ez a személyemelő típus rendkívül megbízható társ lehet a mindennapokban. Az egyetlen feladat, amit a felhasználónak teljesítenie kell: a vízszint ellenőrzése az akkumulátorokban. Mozgékony, masszív és könnyen szállítható.

Sprint

Tulajdonságok

 • A kerékzár lehetővé teszi az egyenes vonalú előre és hátra mozgást, akár szűk folyosókon is.
 • A lengőajtó rozsdamentes acél zsanérokkal és padlólemezzel könnyű hozzáférést biztosít.
 • A tartós akkumulátorok megfelelő kapacitást biztosítanak ahhoz, hogy elvégezzük a napi munkák legnehezebb részét.
 • A rendkívül masszív ultra kompakt joystick, ergonomikusan tervezett karral és kioldó típusú biztonsági kapcsolóval lehetővé teszik a kényelmes és profi kezelést, akár kesztyű viselése esetén is.
 • Beépített dőlésérzékelő, aktív gödörvédelem és megnövelt hasmagasság biztosítják a stabilitást.
 • Az oszlop csúcsminőségű extrudált alumíniumból készült és 100%-ban karbantartásmentes. Nincsenek többé rendszeresen bevizsgálandó láncok, nem kell többé zsír vagy kenőanyag, nincs szükség karbantartásra.
Modell Névleges teherbírás (teher + kezelő) Emelési magasság Munka magasság Üzemmód
Sprint 220 kg 3350 mm 5350 mm elektromos

A táblázat tájékoztató jellegű, a műszaki tartalom változásának jogát fenntartjuk.

Jellemző felhasználási területek

élelmiszeripar
italipar
logisztika
kiskereskedelem

Vásárlás helyett bérbe is veheti!

Tájékozódjon tartós bérleti szolgáltatásunk előnyeiről.

Kérje ajánlatunkat!