Spin-Go

Egyszerűségben az erénye.

Ajánlatkérés
4168 mm
130 kg
  • karbantartásmentes emelőoszlopos emelő rendszer
  • villazsebekkel ellátott, erősített acél alváz
  • maximális biztonság
  • szélesíthető emelőkosár
  • elektromosan állítható rakodópolc

Spin-Go – Félelektromos komissiózó személyemelő

A Spin-Go tologatható, vízszintes komissiózó platform valós alternatívát kínál a létrákkal és az emelvényekkel szemben, amiket általában a boltokban, szupermarketekben, raktárakban, bevásárlóközpontokban, irodákban, könyvtárakban és levéltárakban használnak.
A könnyű és rendkívül masszív Spin-Go személyemelő biztonságosabb és hatékonyabb megoldást kínál a magasan elhelyezett áruk és cikkek elérésére készlet-feltöltéskor, illetve takarítás és egyéb műveletek alkalmával. Ez a mozgékony gép maximális helykihasználást tesz lehetővé, a hatékony helykihasználással pedig következésképp nagyobb, azonnal elérhető termékválaszték raktáron tartását. Állítható magasságú árurakodó polc áll rendelkezésre a gép fedélzetén, így maximalizálja a kezelő kényelmét és a komissiózás hatékonyságát.

Biztonság

A gép álló helyzetben automatikusan befékez, mert a kerékfék mindig be van kapcsolva. A kezelő egyszerűen megnyom egy kioldógombot, ami a platform korlátján van, hogy kioldja a féket, miközben az egységet az új munkahelyszínre tolja. A gép össztömege nagyon kicsi, csupán 280 kg, emiatt könnyen és kényelmesen tologatható, valamint használható minden szinten, még a félemeleten is, továbbá emeletek között egyszerűen mozgatható lifttel is.

Hatékonyság és mozgékonyság

A fedélzeten egyetlen gomb megnyomásával érhető el, hogy pár másodpercen belül eljussunk a kívánt munkamagasságig – ami elérhet akár 4,17 métert is. A kezelői platformhoz könnyű és biztonságos a hozzáférés, amit kettős lengőajtóval ellátott platform és mindössze 360 mm magas belépő tesz lehetővé.

Tartósság

A Spin-Go több, mint 20 év folyamatos technológiai fejlesztésének eredményeként egy egyszerű, masszív és költséghatékony termék, ami forradalmasítja a magaslati munkákat. Alumínium borítással ellátott, karbantartásmentes emelőoszlop, csúcsminőségű komponensek gondos kiválasztása és rendkívül egyszerű, de mégis hatékony kivitelezés jellemzi ezt a személyemelőt. Az egyetlen feladat, amit a felhasználótól megkövetel, a vízszint ellenőrzése az akkumulátorokban. Mozgékony, masszív és könnyen szállítható.

Spin-Go

Tulajdonságok

  • A kerékzár lehetővé teszi az egyenes vonalú előre és hátra mozgást szűk folyosókon.
  • A lengőajtó rozsdamentes acélzsanérokkal és padlólemezzel könnyű hozzáférést biztosít.
  • A tartós akkumulátorok elegendőek arra, hogy egy töltéssel elvégezhető legyen a napi munka.
  • Az erősített alváz lekötőpontokkal és beépített villazsebekkel megkönnyíti a szállítását.
  • Az oszlop csúcsminőségű, extrudált alumíniumból készült és 100%-ban karbantartásmentes. Nincsenek többé rendszeresen bevizsgálandó láncok, nem kell többé zsír vagy kenőanyag, nincs szükség karbantartásra.
Modell Névleges teherbírás Emelési magasság Munka magasság Üzemmód
Spin-Go 130 kg 2168 mm 4168 mm elektromos

A táblázat tájékoztató jellegű, a műszaki tartalom változásának jogát fenntartjuk.

Jellemző felhasználási területek

élelmiszeripar
építőipar
logisztika
kiskereskedelem

Vásárlás helyett bérbe is veheti!

Tájékozódjon tartós bérleti szolgáltatásunk előnyeiről.

Kérje ajánlatunkat!