Solo Gyps

Gipszkartonos álom

Ajánlatkérés
4200 – 4900 mm
45 kg
  • Bravi Lite vagy Leonardo HD kiegészítője
  • megkönnyíti mennyezeti gipszkartonozás folyamatát
  • munkaerőt spórol
  • egyszerűen felszerelhető
  • könnyen kezelhető

Solo Gyps – Gipszkarton felszerelő kiegészítő

A mennyezeti gipszkarton felszerelések közben szerzett nagy tapasztalatának és szakértelmének köszönhetően a Bravi feltalált egy rendkívüli szerkezetet, amely kiváló kiegészítője lehet egy Leonardo HD vagy Bravi Lite személyemelőnek.

A gipszkarton mennyezetre szerelése rendszerint egy legalább két embert igénylő művelet: a Solo Gyps nagyon leegyszerűsíti a panelek elhelyezését, kímélve ezzel az emberi munkaerőt, továbbá lehetővé téve, hogy egy ember végezze el a munkát. A Solo Gyps a gipszkarton kézi emelését helyettesíti, biztonságosabbá téve így a munkát. Ez az egyszerű, de mégis eredeti adapter, ami egy könnyű, elektromos meghajtású Bravi személyemelőkről lecsatolható, állítható keretből áll, a panelek tartására és emelésére szolgál. Ennek a szerkezetnek az összeállításához nincs szükség szerszámokra és nagyon gyors munkavégzést biztosít. Amikor a munkát elvégeztük, az adapter gyorsan levehető és könnyen tárolható.

Tulajdonságok

  • A teljes adapter tömege 45 kg. A kosarat be lehet állítani úgy, hogy akár 3,65 m-es paneleket is megtartson és felemeljen a padlóról, ezzel könnyítve a panelek mozgatását.
  • Akár 40 kg-ot is képes megemelni.
  • Az adapter három különböző magasságra beállítható, még a legmagasabb ember igényeit is figyelembe véve. A munkafolyamat közvetlenül a platformról aktiválható egy gombnyomással; a panelt az emelő felemeli fej fölötti magasságba, majd a megfelelő helyen megtartja a gipszkarton panelt, így a munkás szabadon felcsavarozhatja vagy szegelheti.

Solo Gyps

Modell Névleges teherbírás Emelési magasság (szemelyemelőtől függő) Üzemmód
Solo Gyps 45 kg 4200 – 4900 mm elektromos

A táblázat tájékoztató jellegű, a műszaki tartalom változásának jogát fenntartjuk.

Vásárlás helyett bérbe is veheti!

Tájékozódjon tartós bérleti szolgáltatásunk előnyeiről.

Kérje ajánlatunkat!