Lui 460

Nehézsúlyú személyemelő.

Ajánlatkérés
6620 mm
280 kg
 • karbantartásmentes emelőoszlopos emelő rendszer
 • két irányban bővíthető kitolóplatform
 • nagy kapacitású akkumulátorok
 • kétszemélyes platform
 • aktív, borulás-megakadályozó rendszer

LUI 460 – megnövelt teherbírású önjáró elektromos személyemelő

Az új Bravi LUI 460 személyemelő platform biztosítja a biztonságos és hatékony munkavégzést nehezen elérhető helyeken. Mivel a nagy teherbírású személyemelőt kifejezetten ipari körülményekhez tervezték, ezért az új LUI 460 masszív és tartós, akár 35%-os lejtőn is fel tud kapaszkodni üresen amellett, hogy szűk területekkel is megbirkózik, helyben megfordulva. Az egyedi kivitelezéssel és a kétirányú kitolós padlóval a LUI 460 eddig hallatlan, 280 kg-os platform kapacitást ér el.
4,62 m magas munkaplatformon állni, elérni és elvégezni a tervezett munkákat gyerekjáték ezzel az igáslóval. Négy darab hat voltos, tengeri alkalmazásra is alkalmas, mély kisüléses (deep cycle) akkumulátor (180 Ah) működteti, elég áramot biztosítva a több, mint 400 emelési ciklusra vagy ahhoz, hogy több, mint 9 km-t megtegyen egy töltéssel.

Biztonság

A Bravi személyemelő segít abban, hogy ne kelljen létrákat vagy alváz-kereszthosszabbításokat használnunk. Biztonságos és rendkívül költséghatékony megoldást kínál, ami nagy mértékben csökkenti az egy projektre fordított munkaidőt, növelve a termelékenységet és a profitot.
A LUI 460-nal lehet haladni akkor is, ha teljes magasságában ki van tolva (6620 méter munkamagasság mellett) teljes terhelés mellett (280 kg), automatikusan csökkentett sebességgel. Ez kiküszöböli annak szükségességét, hogy a kezelőnek fel és le kelljen szállnia a platformról vagy az állványzatról, hogy megfelelő pozícióba tolja vagy áthelyezze. Megszünteti az ilyen műveletek alatt fellépő sérülésveszélyt és gyorsítja a munkafolyamatokat. Beépített dőlésérzékelő, villogó, hangos riasztó és aktív gödörkikerülő rendszer biztosítja a kezelő biztonságát.

Hatékonyság és mozgékonyság

Egyedi kivitelű meghajtás teszi lehetővé, hogy a LUI 460 működhessen jóval a szokványos egy illetve két műszakon túl is – amit gyakran megkövetelnek a mai gépektől. Névlegesen két emberes egység, de a LUI 460-at könnyen és biztonságosan kezelheti egy személy is. Az egyszerű vezérlőegységek és a nagy LCD kijelző -amin láthatók a rendszer diagnosztikái és állapota- biztosítják a megbízható és könnyen kezelhető megoldást kicsi és nagy projektekhez egyaránt.
Bravi Lui460 képes áthajtani sztenderd ajtónyílásokon anélkül, hogy le kellene szerelni a szerelőkosarát. 35%-os lejtőn is képes stabilan mozogni, könnyedén megküzdhet rámpákon vagy felhajtókkal teherautókra, furgonokba vagy szállító kocsikra való felhajtással. A személyemelő alapfelszereltségének része a vontatóhorog illetve egy külső vezérlő egység, amely segítségével kényelmesen felállhat egy teherautóra vagy más szállítóeszközre anélkül, hogy a kezelő a kosárban tartózkodna. A hatékonyság növelése érdekében a felszereltség része egy kerékzáró mechanizmus, ami biztosítja az előre – hátra haladást egyenes vonalban. A szélesíthető emelőkosár kitolható anélkül, hogy a személyemelő veszítsen a teherbírásából, biztosítva a kényelmes és biztonságos munkavégzést. 4 darab 6 voltos akkumulátor hajtja a berendezést, ami több, mint 460 emelési ciklusnyi munkaidőt biztosít, vagy több, mint 9 km haladást. Ezt követően csupán néhány óra alatt könnyen újra tölthetők a fedélzeti töltőegységgel.

Tartósság

A LUI 460 személyemelőt több, mint 20 év folyamatos technológiai fejlesztésének eredményeként egy egyszerű, masszív és költséghatékony termék, ami forradalmasítja a magaslati munkákat. Alumínium borítással ellátott, karbantartásmentes emelőoszlop, csúcsminőségű komponensek gondos kiválasztása és rendkívül egyszerű, de mégis hatékony kivitelezés jellemzi ezt a személyemelőt. Az egyetlen feladat, amit a felhasználótól megkövetel, a vízszint ellenőrzése az akkumulátorokban. Mozgékony, masszív és könnyen szállítható.

Lui 460

Tulajdonságok

 • A kerékzár lehetővé teszi az egyenes vonalú előre és hátra mozgást szűk folyosókon.
 • A munka platform mindkét végén kinyújtható anélkül, hogy a platform kapacitásából engedni kéne.
 • A lengőajtó rozsdamentes acél zsanérokkal és alacsony, csupán 340 mm belépési magassággal könnyű hozzáférést biztosít.
 • A tartós akkumulátorok 460 emelési ciklusnyi munkaidőt biztosítanak, vagy több, mint 9 km haladást.
 • A földi modulon lévő nagy LCD kijelző mutatja a rendszer állapotát és a diagnosztikát.
 • Különösen masszív, ultra kompakt joystick, ergonomikusan tervezett karral és kioldó típusú biztonsági kapcsolóval lehetővé teszik a kényelmes és profi kezelést még kesztyűs kézzel is.
 • A beépített dőlésérzékelő, a villogó fény és a hangjelzés alapvető funkció.
 • Az oszlop csúcsminőségű, extrudált alumíniumból készült és 100%-ban karbantartásmentes. Nincsenek többé rendszeresen bevizsgálandó láncok, nem kell többé zsír vagy kenőanyag, nincs szükség karbantartásra.
Modell Névleges teherbírás Emelési magasság Munka magasság Üzemmód
Lui 460 280 kg 4620 mm 6620 mm elektromos

A táblázat tájékoztató jellegű, a műszaki tartalom változásának jogát fenntartjuk.

Jellemző felhasználási területek

élelmiszeripar
építőipar
logisztika
kiskereskedelem

Vásárlás helyett bérbe is veheti!

Tájékozódjon tartós bérleti szolgáltatásunk előnyeiről.

Kérje ajánlatunkat!