Lite

Könnyed személyemelő

Ajánlatkérés
4210 mm
180 kg
 • karbantartásmentes emelőoszlopos emelőrendszer
 • villazsebekkel ellátott erősített acél alváz
 • nagy kapacitású akkumulátorok
 • szélesíthető emelőkosár
 • aktív, borulás-megakadályozó rendszer

Lite – könnyű önjáró elektromos személyemelő

A Bravi alacsony munkamagasságban növelte a termékkínálatát egy még könnyebb és masszívabb önjáró személyemelővel: egy új osztály csúcsmodelljével ebben a szektorban.
Ez a teljesen új termék a Bravi Platformstól jól bevált technológiát használ, mégis masszívabb és könnyebb, mint a legtöbb jelenleg elérhető személyemelő platform a piacon. Az alacsony karbantartási igény hosszú távon alacsony karbantartási költségeket eredményez. Emellett a Bravi Lite kivitele megtartotta azt az erőt, megbízhatóságot és mozgékonyságot, amit a vevők elvárnak egy személyemelő platformtól.

Biztonság

A Bravi személyemelő segít abban, hogy ne kelljen létrákat vagy alváz-kereszthosszabbításokat használnunk. Biztonságos és rendkívül költséghatékony megoldást kínál, ami nagy mértékben csökkenti az egy projektre fordított munkaidőt, növelve a termelékenységet és a profitot.
A Lite platformmal lehet haladni akkor is, ha teljes magasságában ki van tolva (4,2 méter munkamagasság mellett) teljes terhelés mellett (180 kg), automatikusan csökkentett sebesség. Ez kiküszöböli annak szükségességét, hogy a kezelőnek fel és le kelljen szállnia a platformról vagy az állványzatról, hogy megfelelő pozícióba tolja vagy áthelyezze. Megszünteti az ilyen műveletek alatt fellépő sérülésveszélyt és gyorsítja a munkafolyamatokat. Beépített dőlésérzékelő, villogó, hangos riasztó és aktív gödörkikerülő rendszer biztosítja a kezelő biztonságát.

Hatékonyság és mozgékonyság

A Lite személyemelővel könnyen áthajthatunk ajtónyílásokon, illetve kényelmesen behajthatunk szűk helyekre is anélkül, hogy a kezelőnek le kellene szállni a platformról. Könnyen manőverezhető és köszönhetően 400 kg-os súlyának, elég könnyű ahhoz, hogy a felvonók többségébe behajtva rövid idő alatt könnyedén elérjük akár a toronyépületek legfelső szintjét is.

Tartósság

A Lite több, mint 20 év folyamatos technológiai fejlesztésének eredményeként egy egyszerű, masszív és költséghatékony termék, ami forradalmasítja a magaslati munkákat. Alumínium borítással ellátott, karbantartásmentes emelőoszlop, csúcsminőségű komponensek gondos kiválasztása és rendkívül egyszerű, de mégis hatékony kivitelezés jellemzi ezt a személyemelőt. Az egyetlen feladat, amit a felhasználótól megkövetel, a vízszint ellenőrzése az akkumulátorokban. Mozgékony, masszív és könnyen szállítható.

Lite

Tulajdonságok

 • A lengőajtó rozsdamentes acélzsanérokkal és padlólemezzel könnyű hozzáférést biztosít.
 • Különösen masszív, ultra kompakt joystick, ergonomikusan tervezett karral és kioldó típusú biztonsági kapcsolóval, amik lehetővé teszik a kényelmes és profi kezelést még kesztyűs kézzel is.
 • Lekötőpontokkal és beépített villazsebekkel megkönnyíti a szállítását.
 • A beépített dőlésérzékelő és az aktív, gödörvédelem és megnövelt hasmagasság.
 • Az oszlop csúcsminőségű, extrudált alumíniumból készült és 100%-ban karbantartásmentes. Nincsenek többé rendszeresen bevizsgálandó láncok, nem kell többé zsír vagy kenőanyag, nincs szükség karbantartásra.
 • Könnyű hozzáférni a fő komponensekhez, még akkor is, ha a kosár teljesen le van engedve.
 • Az egyenáramú meghajtó kiváló használatot biztosít a feltöltések között is.
 • Megerősített, teljesen acél, por bevonatos alváz és ketrec biztosítja, hogy a Lite kiállja a legnehezebb munkakörülményeket is.
Modell Névleges teherbírás Emelési magasság Munka magasság Üzemmód
Lite 180 kg 2210 mm 4210 mm elektromos

A táblázat tájékoztató jellegű, a műszaki tartalom változásának jogát fenntartjuk.

Jellemző felhasználási területek

élelmiszeripar
építőipar
logisztika
kiskereskedelem

Vásárlás helyett bérbe is veheti!

Tájékozódjon tartós bérleti szolgáltatásunk előnyeiről.

Kérje ajánlatunkat!