Lite

Könnyed személyemelő

Ajánlatkérés
4210 mm
180 kg
 • karbantartásmentes emelőoszlopos rendszer
 • villazsebekkel ellátott erősített acél alváz
 • nagy kapacitású akkumulátorok
 • szélesíthető emelőkosár
 • aktív, borulásmegakadályozó rendszer

Lite – könnyű önjáró elektromos személyemelő

A Bravi alacsony munkamagasságban növelte a termékkínálatát egy még könnyebb és masszívabb önjáró személyemelővel, így született egy új csúcsmodell a személyemelők között.
Ez a teljesen új termék a Bravi Platformstól jól bevált technológiát használ, mégis masszívabb és könnyebb, mint a legtöbb jelenleg elérhető személyemelő platform a piacon. Az alacsony karbantartási igény hosszú távon alacsony fenntartási költségeket eredményez. Emellett a Bravi Lite kivitele megtartotta azt az erőt, megbízhatóságot és mozgékonyságot, amit a vevők elvárnak egy személyemelő platformtól.

Biztonság

A Bravi személyemelő segít abban, hogy ne kelljen létrákat vagy alvázkereszt-hosszabbításokat használnunk. A Bravi Lite biztonságos és rendkívül költséghatékony megoldást kínál, ami nagy mértékben csökkenti az egy projektre fordított munkaidőt, növelve a termelékenységet és a profitot.
A berendezéssel akkor is lehet haladni, ha teljes magasságában kitolt állapotban (4,2 méter munkamagasság), teljes terhelés mellett (180 kg), automatikusan csökkentett sebességgel üzemel.A Lite modell használatával kiküszöbölhetjük annak szükségességét, hogy a kezelőnek fel és le kelljen szállnia a platformról vagy az állványzatról, hogy megfelelő pozícióba tolja vagy áthelyezze azt. Megszünteti az ilyen és ehhez hasonló műveletek során fellépő sérülésveszélyt és gyorsítja a munkafolyamatokat. Beépített dőlésérzékelő, villogó, hangos riasztó és aktív gödörkikerülő rendszer biztosítja a kezelő biztonságát.

Hatékonyság és mozgékonyság

A Lite személyemelővel könnyen áthajthatunk ajtónyílásokon, illetve kényelmesen behajthatunk szűk helyekre is anélkül, hogy a kezelőnek le kellene szállni a platformról. Könnyen manőverezhető és köszönhetően 400 kg-os súlyának, a felvonók többségébe behajtva rövid idő alatt könnyedén elérjük akár a toronyépületek legfelső szintjét is.

Tartósság

A Lite több, mint 20 év folyamatos technológiai fejlesztésének eredményeként jött létre; egy egyszerű, masszív és költséghatékony eszköz, ami forradalmasítja a magaslati munkákat. Alumínium borítással ellátott, karbantartásmentes emelőoszlop, csúcsminőségű alkatrészek gondos kiválasztása és rendkívül egyszerű, de mégis hatékony kivitelezés miatt ez a személyemelő típus rendkívül megbízható társ lehet a mindennapokban. Az egyetlen feladat, amit a felhasználónak teljesítenie kell: a vízszint ellenőrzése az akkumulátorokban. Mozgékony, masszív és könnyen szállítható.

Lite

Tulajdonságok

 • A lengőajtó rozsdamentes acélzsanérokkal és padlólemezzel könnyű hozzáférést biztosít kezelőjének.
 • A különösen masszív, ultra kompakt joystick, ergonomikusan tervezett karral és kioldó típusú biztonsági kapcsolóval felszerelt, melyek lehetővé teszik a kényelmes és profi kezelést akár kesztyű viselése esetén is.
 • Lekötőpontokkal és beépített villazsebekkel megkönnyíti a szállítását.
 • Beépített dőlésérzékelő, aktív, gödörvédelem és megnövelt hasmagasság biztosítják a stabilitást.
 • Az oszlop csúcsminőségű, extrudált alumíniumból készült és 100%-ban karbantartásmentes. Nincsenek többé rendszeresen bevizsgálandó láncok, nem kell többé zsír vagy kenőanyag, nincs szükség karbantartásra.
 • Könnyű hozzáférni a fő komponensekhez, még akkor is, ha a kosár teljesen le van engedve.
 • Az egyenáramú meghajtó kiváló használatot biztosít a feltöltések között is.
 • Megerősített, teljesen acél, por bevonatos alváz és ketrec biztosítja, hogy a Lite kiállja a legnehezebb munkakörülményeket is.
Modell Névleges teherbírás Emelési magasság Munka magasság Üzemmód
Lite 180 kg 2210 mm 4210 mm elektromos

A táblázat tájékoztató jellegű, a műszaki tartalom változásának jogát fenntartjuk.

Jellemző felhasználási területek

élelmiszeripar
építőipar
logisztika
kiskereskedelem

Vásárlás helyett bérbe is veheti!

Tájékozódjon tartós bérleti szolgáltatásunk előnyeiről.

Kérje ajánlatunkat!