Leonardo HD

Kompakt személyemelő

Ajánlatkérés
bravi kosaras emelő
4900 mm
180 kg
 • karbantartásmentes, emelőoszlopos rendszer
 • villazsebekkel ellátott erősített acél alváz
 • nagy kapacitású akkumulátorok
 • szélesíthető emelőkosár
 • aktív borulásmegakadályozó rendszer

Leonadro HD – Heavy-Duty önjáró elektromos személyemelő

A Leonardo Heavy-Duty (HD) a Leonardo platformok második generációja. Az új acél alváznak és motorháznak köszönhetően erősebb és masszívabb, mint nagytestvérei. Beépített villazsebbel áll rendelkezésre, amely megkönnyíti a személyemelő targoncával való mozgatását használaton kívül. Úgy tervezték, hogy kivételesen jól lehessen vele manőverezni, akár nehéz munkakörülmények között is. A Leonardo HD könnyedén túljut az olyan akadályokon, mint a törmelék, törött csempék, lejtős felület, hosszabbító kábelek, parkolóknál lévő fekvőrendőrök, gödrök vagy rámpák.

Biztonság

A Bravi személyemelő segít abban, hogy ne kelljen létrákat vagy alvázkereszt-hosszabbításokat használnunk. Biztonságos és rendkívül költséghatékony megoldást kínál, ami nagy mértékben csökkenti az egy projektre fordított munkaidőt, növelve a termelékenységet és a profitot.
A berendezéssel akkor is lehet haladni, ha teljes magasságában kitolt állapotban (4,9 méter munkamagasság), teljes terhelés mellett (180 kg), automatikusan csökkentett sebességgel üzemel. A Bravi személyemelők segítségével kiküszöbölhetjük annak szükségességét, hogy a kezelőnek fel és le kelljen szállnia a platformról vagy az állványzatról, hogy megfelelő pozícióba tolja vagy áthelyezze azt. Megszünteti az ilyen és ehhez hasonló műveletek során fellépő sérülésveszélyt és gyorsítja a munkafolyamatokat. Beépített dőlésérzékelő, villogó, hangos riasztó és aktív gödörkikerülő rendszer biztosítja a kezelő biztonságát.

Bravi ipari emelők

Hatékonyság és mozgékonyság

A Leonardo HD kosaras személyemelővel könnyen áthajthatunk ajtónyílásokon anélkül, hogy a kezelőnek le kellene szállni a platformról, illetve kényelmesen behajthatunk akár szűk helyekre is. Ezzel a remek szerkezettel kiválthatja a bizonytalan állványzatot vagy létrát. A Bravi forradalmian új, kompakt személyemelője könnyen manőverezhető és köszönhetően 510 kg-os súlyának, a felvonók többségébe behajtva, rövid idő alatt, könnyedén elérjük akár a toronyépületek legfelső szintjét is.

Bravi kosaras személyemelő

Tartósság

A Leonardo HD több, mint 20 év folyamatos technológiai fejlesztésének eredményeként jött léte; egy egyszerű, masszív és költséghatékony eszköz, amely forradalmasítja a magaslati munkafolyamatokat. Az alumínium borítással ellátott karbantartásmentes emelőoszlop, a csúcsminőségű alkatrészek gondos kiválasztása és a rendkívül egyszerű, de mégis hatékony kivitelezés miatt ez a személyemelő típus rendkívül megbízható társ lehet a mindennapokban. Az egyetlen feladat, amit a felhasználónak teljesítenie kell: a vízszint ellenőrzése az akkumulátorokban. Mozgékony, masszív és könnyen szállítható.

Leonardo HD

Tulajdonságok

 • A kerékzár lehetővé teszi az egyenes vonalú előre- és hátra mozgást, akár szűk folyosókon is.
 • A munkaplatform mindkét vége kinyújtható anélkül, hogy a platform kapacitásából engedne.
 • A lengőajtó rozsdamentes acél zsanérokkal és padlólemezzel könnyű hozzáférést biztosít.
 • A tartós akkumulátorok 250 emelést biztosítanak egy töltéssel, ami elég arra, hogy egy műszak munkavégzését kiszolgálja.
 • A földi modulon lévő nagy LCD kijelző mutatja a rendszer állapotát és a diagnosztikát.
 • A különösen masszív, ultra kompakt joystick, ergonomikusan tervezett karral és kioldó típusú biztonsági kapcsolóval lehetővé teszik a kényelmes és profi kezelést, akár kesztyű viselése esetén is.
 • Az acél alváz masszív csörlővel, lekötőpontokkal és beépített villazsebekkel megkönnyíti a szállítását.
 • Beépített dőlésérzékelő, aktív gödör-védelem és megnövelt hasmagasság biztosítják a stabilitást.
 • Az oszlop csúcsminőségű, extrudált alumíniumból készült és 100%-ban karbantartásmentes. Nincs többé rendszeresen bevizsgálandó láncok, nem kell többé zsír vagy kenőanyag, nincs szükség karbantartásra.
kosaras emelő

Kiemelt opciós lehetőségek

 • Kültéri kivitel megnövelt kerekekkel
Bravi Leonardo
Modell Névleges teherbírás Emelési magasság Munka magasság Üzemmód
Leonardo HD 180 kg 2900 mm 4900 mm elektromos
Leonardo HD kültéri kivitel 180 kg 2900 mm 4900 mm elektromos

A táblázat tájékoztató jellegű, a műszaki tartalom változásának jogát fenntartjuk.

Jellemző felhasználási területek

élelmiszeripar
építőipar
logisztika
kiskereskedelem

Vásárlás helyett bérbe is veheti!

Tájékozódjon tartós bérleti szolgáltatásunk előnyeiről.

Kérje ajánlatunkat!