Leonardo HD

Kompakt személyemelő.

Ajánlatkérés
4900 mm
180 kg
 • karbantartásmentes, emelőoszlopos emelőrendszer
 • villazsebekkel ellátott erősített acél alváz
 • vagy kapacitású akkumulátorok
 • szélesíthető emelőkosár
 • aktív borulás-megakadályozó rendszer

Leonadro HD – Heavy-Duty önjáró elektromos személyemelő

A Leonardo Heavy-Duty (HD) a Leonardo platformok második generációja. Az új, teljesen acél alvázának és motorházának köszönhetően erősebb és masszívabb is. Beépített villazsebbel áll rendelkezésre, amely megkönnyíti a személyemelő mozgatását használaton kívül. Úgy tervezték, hogy kivételesen jól lehessen vele manőverezni nehéz munkakörülmények között is. A Leonardo HD könnyedén túljut az olyan akadályokon, mint a törmelék, törött csempék, lejtős felület, hosszabbító kábelek, parkolóknál lévő fekvőrendőrök, gödrök és rámpák.

Biztonság

A Bravi személyemelő segít abban, hogy ne kelljen létrákat vagy alváz-kereszthosszabbításokat használnunk. Biztonságos és rendkívül költséghatékony megoldást kínál, ami nagy mértékben csökkenti az egy projektre fordított munkaidőt, növelve a termelékenységet és a profitot.
A berendezéssel lehet haladni akkor is, ha teljes magasságában ki van tolva (4,9 méter munkamagasság mellett) teljes terhelés mellett (180 kg ), automatikusan csökkentett sebességgel. Ez kiküszöböli annak szükségességét, hogy a kezelőnek fel és le kelljen szállnia a platformról vagy az állványzatról, hogy megfelelő pozícióba tolja vagy áthelyezze. Megszünteti az ilyen műveletek alatt fellépő sérülésveszélyt és gyorsítja a munkafolyamatokat. Beépített dőlésérzékelő, villogó, hangos riasztó és aktív gödörkikerülő rendszer biztosítja a kezelő biztonságát.

Hatékonyság és mozgékonyság

A Leonardo HD kosaras személyemelővel könnyen áthajthatunk ajtónyílásokon anélkül, hogy a kezelőnek le kellene szállni a platformról, illetve kényelmesen behajthatunk szűk helyekre is. Kiválthatja a bizonytalan állványzatot vagy létrát. A Bravi forradalmian új, kompakt személyemelője könnyen manőverezhető és köszönhetően, 510 kg-os súlyának, elég könnyű ahhoz, hogy a felvonók többségébe behajtva, rövid idő alatt, könnyedén elérjük akár a toronyépületek legfelső szintjét is.

Tartósság

A Leonardo HD több, mint 20 év folyamatos technológiai fejlesztésének eredményeként egy egyszerű, masszív és költséghatékony termék, ami forradalmasítja a magaslati munkákat. Alumínium borítással ellátott, karbantartásmentes emelőoszlop, csúcsminőségű komponensek gondos kiválasztása és rendkívül egyszerű, de mégis hatékony kivitelezés jellemzi ezt a személyemelőt. Az egyetlen feladat, amit a felhasználótól megkövetel, a vízszint ellenőrzése az akkumulátorokban. Mozgékony, masszív és könnyen szállítható.

Leonardo HD

Tulajdonságok

 • A kerékzár lehetővé teszi az egyenes vonalú előre és hátra mozgást szűk folyosókon.
 • A munkaplatform mindkét végén kinyújtható anélkül, hogy a platform kapacitásából engedni kéne.
 • A lengőajtó rozsdamentes acél zsanérokkal és padlólemezzel könnyű hozzáférést biztosít.
 • A tartós akkumulátorok 250 emelést biztosítanak egy töltéssel, ami elég arra, hogy egy műszak munkavégzését kiszolgálja.
 • A földi modulon lévő nagy LCD kijelző mutatja a rendszer állapotát és a diagnosztikát.
 • Különösen masszív, ultra kompakt joystick, ergonomikusan tervezett karral és kioldó típusú biztonsági kapcsolóval lehetővé teszik a kényelmes és profi kezelést még kesztyűs kézzel is.
 • A teljesen acél alváz, masszív csörlővel, lekötőpontokkal és beépített villazsebekkel megkönnyíti a szállítását.
 • A beépített dőlésérzékelő, aktív gödör-védelem és megnövelt hasmagasság.
 • Az oszlop csúcsminőségű, extrudált alumíniumból készült és 100%-ban karbantartásmentes. Nincsenek többé rendszeresen bevizsgálandó láncok, nem kell többé zsír vagy kenőanyag, nincs szükség karbantartásra.

Kiemelt opciós lehetőségek

 • Kültéri kivitel megnövelt kerekekkel
Modell Névleges teherbírás Emelési magasság Munka magasság Üzemmód
Leonardo HD 180 kg 2900 mm 4900 mm elektromos
Leonardo HD kültéri kivitel 180 kg 2900 mm 4900 mm elektromos

A táblázat tájékoztató jellegű, a műszaki tartalom változásának jogát fenntartjuk.

Jellemző felhasználási területek

élelmiszeripar
építőipar
logisztika
kiskereskedelem

Vásárlás helyett bérbe is veheti!

Tájékozódjon tartós bérleti szolgáltatásunk előnyeiről.

Kérje ajánlatunkat!