C11M

Könnyed egyszerűség

Ajánlatkérés
2500 – 3300 mm
1200 kg
  • terepes kivitel
  • megbízható Kubota motor
  • alacsony önsúly
  • könnyű kezelés
  • sokoldalúság

AUSA targonca – nehéz terepekre

Az AUSA targoncák rendkívül mozgékony gépek, amelyek képesek nehéz terhek mozgatására, akár nehéz és lejtős terepen is; ez teszi alkalmassá őket külső építkezéseknél végzett munkára és ipari alkalmazásokra.
Az AUSA targoncák kitűnnek termelékenységükkel és biztonságosságukkal mindenféle anyagmozgatásnál, akár nehéz és egyenetlen terepen is.
Az AUSA kínálja a piacon az off-road és a fél-ipari targoncatípusok legszélesebb választékát.

AUSA C11M

Hatékonyság

A legalacsonyabb költségű tereptargonca a piacon. Nagyon könnyű gép, melynek súlya egyenletesen oszlik el az első és a hátsó tengelyeken, a talajt minimálisan koptatva.

Kis méret és alacsony magasság jellemzi, ugyanakkor alkalmas akár 1200 kg súlyú teher mozgatására is. A kezelő rendszer elhelyezkedése ergonomikus, könnyen hozzáférhető, így a targoncavezető kényelmesen, biztonságosan és kevésbé fárasztó testhelyzetben végezheti munkáját. Masszív targonca, mely megbízható és könnyen karbantartható; 4 sebességes váltótechnológiával, amely már 40 éve bizonyít a piacon. Az alacsony működtetési költség a Kubota motornak köszönhetően kategóriájában a legalacsonyabb üzemanyag fogyasztást eredményezi.

Teljesítmény

Az alacsony önsúlynak és a Kubota nyomatékos dízel motor 2 fokozatú manuális váltójának köszönhetően a legkülönbözőbb terepeken is megállja a helyét. Annak ellenére, hogy – szemben a többi AUSA targoncával – a C11 modell csak első kerékhajtással rendelhető, mely nagyban hozzájárul a súlycsökkentéshez. Szintén a könnyű kivitel miatt minimálisra csökken a talaj eróziója a kerekek alatt, továbbá lehetőség van arra, hogy olyan területeken használják, amelyek természetüknél fogva igénylik a nagy teherbírású, ám alacsony súlyú gépek működtetését. Üvegházakban, kertészetekben és kertekben kifejezetten közkedvelt eszköz.
Alacsony önsúlyából és építési magasságából adódik, hogy aránylag kis költségű és egyszerű a szállítása, akár kisebb teherautóval is végezhető.

Könnyed mozgatás és megbízhatóság. 3-féle oszlop kivitellel rendelhető.
Alapfelszereltségű oldalmozgató segítségével optimalizálhatja anyagmozgatását.
Alacsony építési magasság (2040 mm és 1900 mm villogó nélkül), ezáltal alacsony helyekre is lehetséges a behajtás.

Kiemelt opciós lehetőségek

  • integrált oldalmozgató
  • extra nagy terepes gumik
  • tehervédő rács
  • hidraulikus kanál (300l / 400l)
  • extra védett világítás
Modell Teherbírás Súlyközéppont Emelési magasság Üzemmód
C11 1200 kg 500 mm 2500-3300 mm Dízel

A táblázat tájékoztató jellegű, a műszaki tartalom változásának jogát fenntartjuk.

Jellemző felhasználási területek

építkezés
faipar
mezőgazdaság
rendezvények

Vásárlás helyett bérbe is veheti!

Tájékozódjon tartós bérleti szolgáltatásunk előnyeiről.

Kérje ajánlatunkat!