C11M

Könnyed egyszerűség.

Ajánlatkérés
2500 – 3300 mm
1200 kg
  • terepes kivitel
  • megbízható Kubota motor
  • alacsony önsúly
  • könnyű kezelés
  • sokoldalúság

AUSA targonca – nehéz terepekre

Az AUSA targoncák rendkívül mozgékony gépek, amelyek képesek nehéz terhek mozgatására nehéz és lejtős terepen is. Ez teszi alkalmassá őket külső építkezéseknél végzett munkára és ipari alkalmazásokra.
Az AUSA targoncák kitűnnek termelékenységükkel és biztonságosságukkal mindenféle anyagmozgatásnál, akár nehéz és egyenetlen terepen is.
Az AUSA kínálja a piacon az off-road és a fél-ipari targoncatípusok legszélesebb választékát.

AUSA C11M

Hatékonyság

A legalacsonyabb költségű tereptargonca a piacon. Nagyon könnyű gép, melynek súlya egyenletesen van elosztva az első és a hátsó tengelyeken, a talajt minimálisan koptatva.

Kis méretek és alacsony magasság jellemzi, ugyanakkor alkalmas akár 1200 kg súlyú teher mozgatására is. A kezelő elhelyezkedése ergonomikus, könnyen hozzáférhető, így a targoncavezető kényelmesen, biztonságosan és kevésbé fárasztó testhelyzetben végezheti munkáját. Masszív targonca egyedi, megbízható és könnyen karbantartható 4 sebességes váltótechnológiával, amely már 40 éve bizonyít a piacon. Az alacsony működtetési költség a Kubota motorral kategóriájában a legalacsonyabb üzemanyag fogyasztást eredményezi.

Teljesítmény

Alacsony önsúlynak és a nyomatékos dízel Kubota motornak 2 fokozatú manuális váltónak köszönhetően a legkülönbözőbb terepeken is megállja a helyét, annak ellenére, hogy szemben a többi AUSA targoncával a C11 modell csak első kerékhajtással rendelhető, ez azonban nagyban hozzájárul a súlycsökkentéshez. Szintén a könnyű kivitel csökkenti minimálisra a talaj erózióját a kerekek alatt, továbbá lehetővé teszi, hogy olyan területeken használják, amelyek természetüknél fogva igénylik a nagy teherbírású, ám alacsony súlyú gépek működtetését. Üvegházakban, kertészetekben és kertekben kifejezetten közkedvelt eszköz.
Alacsony önsúlyából és építési magasságából adódik, hogy aránylag kis költségű és egyszerű a szállítása, akár kisebb teherautóval is.

Könnyed mozgatás és megbízhatóság. 3-féle oszlop kivitellel rendelhető.
Alapfelszereltségű oldalmozgató segítségével optimalizálhatja anyagmozgatását.
Alacsony építési magasság (2040 mm és 1900 mm villogó nélkül), ezáltal alacsony helyekre is lehetséges a behajtás.

Kiemelt opciós lehetőségek

  • integrált oldalmozgató
  • extra nagy terepes gumik
  • tehervédő rács
  • hidraulikus kanál (300l / 400l)
  • extra védett világítás
Modell Teherbírás Súlyközéppont Emelési magasság Üzemmód
C11 1200 kg 500 mm 2500-3300 mm Dízel

A táblázat tájékoztató jellegű, a műszaki tartalom változásának jogát fenntartjuk.

Jellemző felhasználási területek

építkezés
faipar
mezőgazdaság
rendezvények

Vásárlás helyett bérbe is veheti!

Tájékozódjon tartós bérleti szolgáltatásunk előnyeiről.

Kérje ajánlatunkat!