Rövid

és közép távú

targonca bérbeadás

Ajánlatkérés

Széles kínálat

Széles kínálatú targonca bérflottánk áll készenlétben, hogy a legkülönbözőbb bérleti igényeket kielégítsük. 1.000 kg – 16.000 kg teherbírás között talál nálunk targoncákat elektromos, gázos és dízel kivitelben. Egyedi igények kiszolgálására olyan speciális eszközök is szerepelnek flottánkban, mint az összkerékhajtású, homlokvillás AUSA terepjáró targonca, de akár tolóoszlopos, vagy szűkített kivitelű gázos és dízel 7 -12 tonna teherbírású berendezések közül is válogathat. Mindezek mellett bérelhető továbbá gyalogkíséretű elektromos raklapemelő is.

A Pagát ezt garantálja bérlőinek:

Gyorsaság

Akár 24 – 48 órán belül telephelyére érhet a bérelt targonca.

Költséghatékonyság

Csak addig bérelje, amíg használja. A tervezhető költségek minden vállalkozás alapkövét jelentik. Bérelt targoncákkal pénzügyileg rugalmas marad, ezért nem terheli költségvetését további beruházásokkal. A rövid távú bérlet kiváló megoldás projektmunkák, szállítmányok, szezonális munkák elvégzésére, berendezések alkalmi mozgatására.

Megbízhatóság

Bérflottánk egyedileg kialakított, általában 1-5 éves gépekből áll, mely targoncák kifogástalan műszaki állapottal rendelkeznek. Valamennyi berendezés karbantartását minden egyes bérletet követően elvégezzük, hogy új bérlőjük kifogástaéan állapotban használhassa tovább.

Szakszerűség

Amennyiben nem biztos abban, hogy melyik gép lenne az elvégzendő feladatra a megfelelő, szakértő kollégáink segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb targoncát.

Speciális igények figyelembevétele

Minden, ami targonca – Ez igaz a bértargonca parkra is. A legspeciálisabb igényeket is ki tudjuk elégíteni, ha anyagmozgatásról van szó!
Egyedi feladatokhoz alkalmazkodva bértargoncáinkat igény szerint hosszú villával, villahosszabbítóval vagy egyéb kiegészítővel is bérbe veheti.

Szerviz idejére kedvezményes lehetőség

Amennyiben saját targoncáját nálunk szervizelteti, kedvezményesen bérelhet cseretargoncát a javítás idejére.

Szállítás országszerte

Budapesti székhelyünkről Magyarország bármely pontjára kiszállítjuk a bérgépeket.

Mire van szüksége a targonca bérléshez?

Elsősorban egy ajánlatkérésre, megrendelést követően pedig szükségünk lesz egy aláírási címpéldányra és az aláírt bérleti szerződésre, elektronikus formában.