Minden, ami targonca

1991 óta az anyagmozgatásban.

Nem a szerencsén múlt

Küldetésünk és víziónk

A Pagát a kezdetek óta törekszik arra, hogy a kínált szolgáltatások és termékek nem csak megfeleljenek, de felül is múlják a piaci igényeket. Állandó gazdasági változások mellett is, mindig képes volt megújulni, fejlődni, bővülni és mégis stabil pozícióban maradni iparágon belül. Igazolja ezt az a sok, akár évtizedes szerződött partnerünk, vagy olyanok, akik ha ki is hagytak nálunk pár évet, több év után is visszataláltak a Pagáthoz. Az, hogy a Pagát 27 év alatt Magyarország egyik vezető targoncás cége lett, nem a szerencsén múlt.

Magas minőségre, együttműködésre és tisztességre építjük az üzletet. Tesszük ezt rengeteg képzett, alázatos és korrekt szakemberrel sok munkával, elkötelezettséggel. Mindig keressük a megoldásokat és meg is szoktuk találni, hiszen mindenkori célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek és méltó módon képviseljük a magyar targonca piacon az általunk forgalmazott, magas minőségű termékeket.

Minden, ami targonca

Ahhoz, hogy a Pagát – Minden, ami targonca szlogenhez hűek tudjunk maradni, szerteágazó kapcsolatrendszerre számíthatunk. A nehéz gazdasági fordulópontokon is igyekeztünk beszállítóinkkal olyan üzleti kapcsolatot kialakítani, hogy számíthassunk egymásra, ahogyan a mi ügyfeleink is számíthatnak ránk. Komoly figyelmet fordítunk dolgozóinkra is, hiszen nélkülük nem lenne meg a rendszer sikerhez vezető egyensúlya. Fókuszban tartjuk a munka-magánélet egyensúlyának fenntartását tehát; a Pagát családbarát munkahely.

Azt valljuk, hogy amíg ezen az úton haladunk, addig a folyamatos fejlődés és a csúcsminőség elérhető célok lesznek. Azt a 100%-ban magyar tulajdonú targoncás céget kívánjuk továbbra is építeni, amely egyre nagyobb szeletét képezi az iparnak és a lehető legkisebb lábnyomot hagyja a környezetében. Azon túl, hogy a kötelező környezetvédelmi előírásoknak eleget teszünk, évről-évre újabb megoldásokat vezetünk be annak érdekében, hogy akár dolgozóink körében is szemléletformáló hatással legyünk.

Közel három évtizede az anyagmozgatásban

  • 28 év
  • 23 szerelő
  • 18 szervizautó
  • 100% magyar tulajdon
  • 300 darabos bérflotta
  • 300 új és használt targonca
  • 365 nap / 24 h működés
  • ISO 9001 és 14001

2018-as év
számokban

35300

óra szervizmunka

11510

kiszállás

33000

targonca bérleti nap

315

eladott targonca

Mérföldkövek

1991
1991

Alapítás éve

Alapítás éve

Az alapítás éve – a különböző műszaki érdeklődésű alapító tagok vállalkozást csináltak, tudásukat összekovácsolva, egy XVI. kerületi garázsban. Az első hidraulikus emelők javítása, targonca fődarabok felújítása itt történt. Az eleinte általános szolgáltatóként működő Pagát hamarosan irodát bérelt Budán, ahonnan a különböző javítási munkákat közvetítették a szerelőknek.

1992
1992

Az első targonca felújítása

Az első targonca felújítása hatalmas feladat elé állította a kis vállalkozás szerelőit- egy Balkancar típusú targoncát kellett feljavítani az Állami Nyomda megbízásából.

1993
1993

Első használt targonca eladása

Az első használt targonca eladása – az első értékesítés tárgya egy bolgár targonca volt.

1994
1994

Nagyobb flották karbantartása

Az általános targonca-karbantartási szerződések megkötése ugrásszerűen nőtt. Jellemzően nagyobb flottával rendelkező nagyvállalatok szavaztak bizalmat a Pagát szerviznek, úgy mint a Metalloglobus, Centrum Áruházak, Skála üzletlánc, Duna Csokoládégyár, Ferroglobus, de a szerelőgárda bővítésére sarkallta a Pagátot a sok kisebb cég targonca-karbantartási igénye is. És ez az az év, amikor a “Pagát” védjegy lett.

1996
1996

80 gép 0-24 karbantartási szerződése

80 gép 0-24 karbantartási szerződése

A Pagát szerviz kinőtte a garázst, beruházott egy nagy udvarral és többszintes műhellyel rendelkező ingatlanra, a XVI. kerületben. A létszám tovább nőtt, és nem kisebb megbízást kapott a szerviz, mint a Taurus Gumigyár 80 targoncából álló flottájának 0-24 órás szervizét.

1997
1997

Az első új targonca értékesítése

A Tutidrink Kft.-nek egy vadonatúj Nissan targoncát adott át a Pagát. Ebben az évben az iroda közelebb költözött a műhelyhez, egy XIV. kerületi épületben folyt tovább a szerviz-közvetítői és értékesítési munka, ezentúl részvénytársaságként.

1999
1999

ISO 9001 bevezetése

ISO 9001 minőségirányítási rendszer került bevezetésre.

2001
2001

Költözés jelenlegi telephelyünkre

Költözés jelenlegi telephelyünkre

Költözés a jelenlegi, Újszász utcai telephelyre. Egy tető alá került a szerviz és az iroda. 10 éves lett a vállalkozás, 10 szervizautóval és egyre több szolgáltatással bővült a Pagát portfóliója.

2003
2003

Komatsu targonca márkaképviselet

Komatsu targonca márkaképviselet

A Pagát Gold Zrt. lett a Komatsu targoncák magyarországi vezérképviselete.

2004
2004

Komatsu márkaképviselői hálózat

A magyarországi Komatsu targonca márkaképviseleti hálózat megalakítása.
Ebben az évben a Pagát eddigi legnagyobb targoncaflottáját, 48 db új Komatsu targoncát adott át a Globus konzervgyárnak.

2005
2005

Industria Nagydíj

Európa 4. legsikeresebb Komatsu targonca importőre lett a vállalat, megkapta az Industria Nagydíjat.

2006
2006

1000. használt targonca átadása

Az 1000. használt targonca ás az 500. új Komatsu átadása. A Mast terepjáró targonca márkaképviseleti jogát szintén ebben a évben nyerte el a Pagát.

2007
2007

Little Giant márkaképviselet

A Little Giant adaptergyár képviseletének megkezdése. Az év legnagyobb flotta- átadása 60 db új Komatsu targonca átadása a Profi Magyarország részére. A Komatsu-era egyik legsikeresebb éve a 2007-es volt, 215 darab eladott targoncával.

2008
2008

1000. új targonca átadása

Az 1000 új targonca átadása tíz évvel az első után. Újabb 5 szervizautó üzembe helyezése, a teljes szervizflotta immár 16 autóval járja az utakat országszerte.
Nemzetközi Komatsu márkaképviselői találkozó Budapesten a Pagát szervezésében.
Megalakul a Pagát Rentál Kft., amely a tartósbérlet- konstrukciós gépeladást támogatja.

2009
2009

A válság alatt is sikeres

Az év, amiről sokan nem szeretnek beszélni, a Pagát azonban kitartó és profi stábbal átvészelte a válság évét, közel 84 új Komatsu targoncát értékesítve. Magyarország legnagyobb ipari kiállításán, a Hungepo-n megrendezett Industria Kiállításon kiállítóként vett részt.

2010
2010

Nissan targonca márkaképviselet

Nissan targonca márkaképviselet

További kihívásokat és megbízható technikát keresve újabb világmárkával állapodott meg – A Pagát a Nissan targonca gyári képviselete hazánkban- 6 év vagy 6000 üzemóra garanciával! A Pagát épülete mellett, egy közel 2000 négyzetméteres csarnok megvásárlásával új és tágas helyen gyakorlatilag egyszerre kapott helyet Magyarország első és egyetlen targoncamúzeuma, új és használt targonca illetve raktártechnika kiállítóterme, valamint több raktárhelyiség és egy speciálisan felszerelt akkumulátor-regeneráló tér.

2011
2011

Új vezetés

A tulajdonos, Bácsi Péter, visszavonulását követően Szirányi Zoltánt bízta meg az igazgatói feladatok ellátásával, Csák Péter alapító tag pedig cégvezetőként vett részt a cég életében.

2012
2012

Szerződéskötés a Mariotti targoncagyárral

A Mariotti kompakt háromkerekű elektromos targoncái is felkerültek a Pagát új targoncapalettájára. Megújult a weboldal, amellyel díjat is nyert. A kijáró szerelőgárda újabb 2 fővel bővült, így a szervizautók száma is 18-ra nőtt.

2013
2013

Nissanból UniCarriers

Új termék került bevezetésre, mégpedig a nagy múltú DEC márka takarítógépei és vontatói. Az év legnagyobb flotta átadása 11 darab Nissan gázüzemű targonca volt a Dreher sörgyárnak, valamint 17 meglévő gépük folyamatos szervizére is leszerződött a Pagát, kihelyezett szervizbázissal. A Nissan gyár a technika megtartása mellett tulajdonost és nevet váltott, így a továbbiakban Nissan By Unicarriers gépeket értékesített.

2014
2014

AA pénzügyi minősítés, Bisnode Hungary

AA pénzügyi minősítés, Bisnode Hungary

AA pénzügyi minősítés a Bisnode Hungary-től, amely igazolja a Pagát szállítói és ügyfelei felé pénzügyi megbízhatóságát, és hogy a cég a magyar piac stabil szereplője. Új arculattal, letisztultabb és egységes megjelenéssel, a régi és folyton fejlődő szakértelemmel bővültek a szolgáltatások. A Mast csődje után a kiváló spanyol Ausa gyár terepes targoncáit iktattuk be. A környezettudatosságot nem csak zéró emissziós targoncák értékesítésében láttuk meg, de vállalati autóink között helyt kapott egy Nissan Leaf elektromos autó.

2015
2015

ISO 9001, ISO 14001

ISO 9001, ISO 14001

A Nissan targoncagyár körüli változások, illetve, hogy végül a gyártás kivonult Európából, a Pagát politikájához híven korrekt módon nem tudta volna kiszolgálni vevőit, így év végével szerződést bontott, megkezdte a raktáron lévő új gépek kiárusítását. Az elmúlt évek nyomán a 2015-ös is kiemelkedően sikeres volt a handling-értékesítés területén. 1999 óta érvényes ISO 9001-es rendszerünk kiegészült az ISO 14001 környezetvédelmi tanúsítvánnyal is.

2016
2016

Yale, Utilev targonca márkaképviselet

Yale, Utilev targonca márkaképviselet

Januárban a Utilev targoncák hivatalos forgalmazója a 25 éves Pagát lett és április 1-jétől pedig az egyik legnagyobb targoncamárka, a Yale (Hyster-Yale Group) magyarországi képviselője. Az évfordulót és az új márka bevezetését egy nagyszabású, Yale targoncabemutatóval egybekötött rendezvényen ünnepeltük partnereinkkel és szállítóinkkal. Arculatfrissítés keretein belül megújultak szervizautóink és az irodaépület. Az ISO 9001-es minőségirányítási rendszer kiegészült a 14001-es környezetirányítási rendszerrel, hiszen nagyon fontos és szükséges is törekednünk arra, hogy a lehető legkisebb lábnyomot hagyjuk környezetünkön.

2017
2017

Yale targoncák a magyar piacon

Az év, ami azzal telt, hogy a Yale márkát bevezessük, amit nagy múltú, komoly cégek beruházásai igazolnak. Az elektronikus munkalapok bevezetésével nem csak a felhasznált papírmennyiséget minimalizáltuk a környezettudatosság jegyében, de ezzel lényegesen megkönnyítettük az adminisztrációs folyamatokat nem csak magunk, de ügyfeleink számára is.

2018
2018

Yale, Utilev mellett Ausa terepes targonca márkaképviselet

Yale, Utilev mellett Ausa terepes targonca márkaképviselet

Az Ausa-val szorosabb együttműködés született, hivatalos képviseleteként forgalmazzuk terepes gépeiket. A válság óta legnagyobb eladott darabszámot és a legforgalmasabb évet produkálja a Pagát. Az utóbbi tíz év legsikeresebb éve ez, és még nincs vége.
18 szervizautóból és 23 szerelőből álló országos szervizhálózat, rengeteg szolgáltatás várja meglévő és leendő ügyfeleinket, legyen szó targoncabérleti megoldásokról, alkatrészről, targonca munkavédelemről vagy komplex logisztikai megoldásokról. A Pagát minden, ami targonca.

Forgalmazott márkáink

Referenciáink