Márkafüggetlen

targoncaszerviz

Közel 30 éves tapasztalat

Ajánlatkérés

Cégünk az ország legnagyobb márkafüggetlen targonca szakszervize. 1991 óta foglalkozunk targoncák, emelőgépek karbantartásával, javításával. Tesszük ezt a legkiválóbb szakemberekkel és eszközökkel. Arra képezzük szerelőinket közel 30 éve, hogy bármilyen típusú és évjáratú targoncával kapcsolatos javítási igényt maradéktalanul el tudjanak látni.

22 szerelőnk 18 szervizautóval dolgozik országszerte. Vállalunk sürgős kiszállást, kihelyezett szervizt, és természetesen a lehető legrövidebb időn belül szakszervizünkbe szállíttatjuk a mozgásképtelen targoncákat, amennyiben ez szükséges. A Pagát javítóműhelye több mint 500 nm, műszaki felszereltsége pedig kiváló. A legpontosabb és legmegbízhatóbb szállítócégekkel dolgozunk.

Szerviz

Modern eszközök

Nem csak a szakembereink felkészültek, az eszközeink is korszerűek. Márkafüggetlen targoncaszervizünk rendelkezik a legtöbb típusú targonca diagnosztikai eszközével a pontos hibafeltárás érdekében.
2017-ben pedig bevezettük az elektronikus munkalapok használatát, így szerviz technikus kollégáink papír hegyek helyett tablet segítségével képes munkalapok kiállítására, elektronikus aláírással partnereink pedig átvehetik az elkészült targoncákat. Ezáltal gördülékenyebb, átláthatóbb és visszakövethető szolgáltatást tudunk nyújtani partnereinknek számára. Igény szerint természetesen továbbra is van lehetőség a papíralapú helyszíni dokumentációra, azonban az adminisztratív folyamatok lényegesen könnyebben zajlanak, arról nem is beszélve, hogy nagyságrendekkel tudjuk csökkenteni ezáltal a felhasznált papírmennyiséget.

Minőségi és környezetbarát

A Pagát Gold Zrt. ISO 9001 minőségirányítási és ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszerben végzi szerviztevékenységét is, azaz a tanúsítványok megszerzésével azt vállaljuk munkánk során, hogy munkafolyamataink minden szempontból optimálisak és szabályosak, továbbá komolyan vesszük környezetünk megóvását, betartunk minden környezetvédelmi előírást és évről-évre igyekszünk újabb lépéseket bevezetni környezetünk megóvása érdekében.

24 órán belül

Minden hibabejelentésre munkanapokon 24 órán belül reagálunk és az ajánlat elfogadása esetén még aznap vagy napokon belül megkezdjük a meghibásodott targonca javítását – alkatrészigény függvényében. Szerződött partnereink számára hétvégi kiszállást is vállalunk.
Versenyképes áron kínálunk targonca- és más emelőgép-alkatrészt is. Közel 30 év rutinnal és egy tágas raktárhelyiséggel kitapasztaltuk, hogy mely alkatrészekből érdemes komolyabb készletet tartani, hogy a lehető legnagyobb eséllyel azonnal, raktárról tudjuk kiszolgálni vevőinket. Olyan beszállítókkal dolgozunk együtt, akik akár 24 óra alatt rendelkezésünkre tudják bocsátani az általános alkatrészeket, de a ritkább targonca alkatrészek beszerzését is legtöbbször megoldjuk pár napon belül.

Márkafüggetlen

Szerviztechnikusaink folyamatos szakmai továbbképzés mellett a legnagyobb profizmussal és gyors alkatrészrész-támogatás mellett javítanak: Jungheinrich, Still, Linde, Hyster, Toyota, Yale, Utilev, Komatsu, Nissan, Hyster, Daewoo, Doosan, Mitsubishi, Cat, Clark, Crown, Cesab, TCM, Heli, Baoli, Combilift…targoncákat.

Cseretargonca

Idősebb targoncák esetén sajnos előfordulhatnak komolyabb meghibásodások is, amelyek az emelőgép hosszabb kiesését is eredményezhetik – ez pedig a termelés fennakadását okozhatja. Szervizszolgáltatásunk mellé kedvezményes díjazással cseretargoncát tudunk biztosítani.

Szakértelem

A Pagát 1991 -es alapítása óta foglalkozik targonca szereléssel, több specialistánk a kezdetek óta a cég csapatát erősíti. A szaktudás és tapasztalat kollégáról kollégára száll. Mindemellett, hogy nem csak az aktuálisan általános gyártói trendeket kell követnünk, minden márkához kapcsolódó egyedi megoldásokat is figyelembe kell vennünk. Minden szerelőnk alapvető műszaki tudása mellet a márkaspecifikus tudás is beépül, hiszen minden márka rendelkezik azokkal a sajátosságokkal, amikre külön oda kell figyelni – szerelőinket ennek megfelelően képezzük, oktatjuk.

Karbantartás

Ha nem akar szervizzel foglalkozni

Szívesen átvállaljuk ezt a terhet a válláról. Rendszeres karbantartással a drága és hirtelen meghibásodások nagy része megelőzhető. A targoncák rendszeres karbantartása tervezhető, kiszámítható, nem okoz fennakadást a termelés során és hosszabb távon kifizetődő is, nem beszélve a targonca élettartamának és maradványértékének megőrzéséről. Több, mint 120 cég, közel 400 targoncáját időszakos karbantartási szerződés keretein belül karbantartjuk, így a kezdeti meghibásodás idejében kiderül és kisebb költséggel tudjuk orvosolni.

Tartós bérlet

Tartós bérlet teljes körű szerviz szolgáltatás

Targonca vásárlás helyett választhatja tartós bérleti konstrukciónkat is, mi biztosítjuk önnek az új targoncákat az Ön igényeire szabva, és biztosítjuk azok zökkenőmentes futását, a szerződésben foglalt havidíjak mellett.

További információk

Ajánlatkérés