KiemeltTermékeink

Mariotti minitargoncák a Pagáttól

Szerző: 2020-06-30 No Comments

Ismerkedjen meg a világ legkisebb targoncáival, a Mariotti mini targoncákkal!

Mit tud egy Mariotti minitargonca?

Keskeny folyosókon a legjobb választás lehet egy Mariotti, mely 4 különböző szériát (MINI4-6, ME6-12, Mycros8C-13 és MX16) kínál vásárlóinak. Az elektromos, kisméretű targoncák gazdaságos fenntartásúak és környezetbarát megoldást jelentenek. 1.6 tonna teherbírásúak is lehetnek, továbbá akár 6180mm magasságba is emelhetnek.

Teherbírás: 400-1600 kg

Ajtók, kapuk: 1900 mm

Rámpák és emelkedők: 25 %

Miért pont Mariotti?

Egy minitargonca legfontosabb tulajdonsága kétségkívül a kompakt mérete, emiatt olyan vásárlók részesítik előnyben, akik szűk folyosósós megoldást keresnek. Egy Mariotti további előnye még a váltóáramú technológia, az állítható tengelytáv, melynek segítségévével még tovább növelhetjük a targonca manőverezési képességét és a választható teljesítmény, mely lehet hátsó-, első-, vagy összkerék meghajtás is.

Liftek és szervizliftek

Hidak sem okoznak gondot

Be- és kirakodás könnyedén

További előnyök

Típustól függően alapfelszereltség, vagy opciós lehetőség továbbá a kanyarodási sebesség-kontroll, a gyorsan cserélhető emelőoszlop, a multifunkciós LCD kijelző, a szervokormány, de még számos további kiegészítővel szerelhetjük fel targoncánkat.

Szűk folyosók

Keskeny terek: 805 mm

Hűtőházak és borospincék

Olaszos kényelem

Egy dologban biztosak lehetünk: egy Mariotti igazi olasz kényelemmel látja el a targonca kezelőjét: a kormánykerék, kartámasz és ülés állítható, a kezelőszervek könnyedén elérhetőek. A targonca kezelőjének gyakorlatilag hasonlóan kényelmes munkateret biztosíthatunk, mint egy hagyományos targonca esetében.

Nyomot nem hagyó gumik

Bel- és kültéri használat

Erős és környezetbarát