Kiemelt

Koronavírus elleni óvintézkedések a Pagátnál

Szerző: 2020-05-14 No Comments

Tisztelt Ügyfeleink!

Szeretnénk tájékoztatást adni Önök részére a sajnálatos módon terjedő COVID-19 járvány miatt kialakult helyzettel kapcsolatban.

Röviden:
Dolgozunk! Megteszünk minden kellő óvintézkedést Ügyfeleink és Munkavállalóink egészségének megtartásának érdekében! Bár ezeknek az intézkedéseknek ára van, elmaradnak a reggeli, jó hangulatú közös kávézások,  a megbeszéléseket is online platformra kellett helyeznünk. Irodai munkatársaink egy részét haza “száműztük” a laptopjával, szervizes kollégáink szintén lecsúsznak a reggeli kávéról, csak alkatrészes dobozok várják őket a fertőtlenített ideiglenes átadási ponton. A csapat maradéka, néhány hősies kolléga, akik munkavégzése nem oldható meg otthonról, továbbra is irodában erősítik  a céget.
Az átmeneti idő alatt is várjuk e-mailes és telefonos megkereséseit, rendelését duplán megköszönjük, de lehetőséget biztosítunk a fuvarozók, futárok mellett akár a személyes átvételnek is. Bár vállon veregetés most el fog maradni, és még a kezeit is fertőtleníteni kell, ha bejön hozzánk. Egy szó mint száz, továbbra is nyitva tartunk, legyen szó targonca bérletről, targonca szervizelésről, alkatrészről, vagy raklapemlőről, a Pagát kitartó csapata áll rendelkezésére!

Bővebben:
Targonca alkatrészek és raklapemelő béka kereskedelem:
Személyes alkatrész- és áruátvétel: cégünk hétfőtől péntekig 8:00-15:00-ig tart nyitva, a hatályos rendelkezés értelmében délután 3 óra után nem szolgáljuk ki Partnereinket. Kérjük, amennyiben megoldható, a megrendelt árut és alkatrészeket futár közreműködésével vegyék át! Amennyiben mindenképpen a személyes áruátvétel mellett dönt, kérjük, hogy jelezze ezt kollégáink felé, hogy ők a megrendelt csomagot előkészíthessék, és az erre alkalmas átadási területre kihelyezhessék.
Kiszállítás futárszolgálattal: Zökkenőmentesen elérhető, esetleges 1-2 munkanapos csúszásra kell csak számolni.
Fizetés: Vírus terjedését megelőzendően kerüljük a készpénz forgalmat! Kérjük, készüljön kártyás fizetéssel vagy előre utalással!
Szállítási idő: A nemzetközi áruforgalom lehetséges fennakadásai miatt a kiszállítás a szokásos határidőkön túlnyúlhat. A késésekkel kapcsolatban kollégáink tájékoztatást küldenek Ügyfeleink számára.

Szerviz szolgáltatás: 
Targonca szervizünk kesztyűs kézzel bánik a vírussal és szolgáltatásunk változatlanul igénybe vehető az ország egész területén!
A szerződött vagy akár új partnereink esetében továbbra is szükség van a targoncák szervizelésére. Amennyiben a telephelyük területén szigorításokat vezettek be a belépésekkel kapcsolatban, kérjük, jelezzék kollégáink felé!

Rövidtávú targonca  bérlet: 

Megnövekedett bérleti igényekhez  az így is több, mint 300 db-os rövidtávú bérflottánkat, új targoncákkal bővítettük.
Aggodalomra nincs ok, bértargoncáink vegyszerrel mosott állapotban érkeznek partnereinkhez.

Targonca értékesítés és tartósbérlet: 

Bár értékesítőink home office-ban töltik napjaikat, továbbra is rendelkezésükre állnak telefonon és e-mailben. Amennyiben pontos műszaki felmérést igényel ajánlatadásunk, természetesen személyes látogatást is megoldjuk a kellő óvintézkedések kíséretében. Sikeresen megkötött üzlet esetén kivételesen ne csapjanak egymás kezébe, elég like -olni!

Vigyázzunk egymásra!

Elmúlt, közel 30 éves fennállásunk óta több krízishelyzettel is szembe néztünk, de köszönhetően a Pagát csapat elhivatottságának és Ügyfeleink együttműködésének, egyre csak megerősödésünket szolgálta, még akkor is, ha nem volt kellemes. Mi vigyázunk munkavállalóinkra, ők pedig kitartó munkájukkal vigyáznak a Pagátra. Mi vigyázunk Partnereinkre, Önök pedig folyamatos bizalmukkal vigyáznak a Pagátra!