Kiemelt

Koronavírus elleni óvintézkedések a Pagátnál

Szerző: 2020-03-16 No Comments

Tisztelt Ügyfelünk!

A Pagát Gold Zrt. továbbra is mindent megtesz azért, hogy Ügyfelei a lehető legzavartalanabb körülmények között végezhessék a napi munkájukat! A koronavírus terjedésének megállítására a Pagát Gold Zrt. felelős intézkedésekkel reagál.

Cégünk kisgyermekes dolgozói otthonról dolgozhatnak, cégünkhöz továbbra is bejáró dolgozók minden reggel ellenőrzésen esnek át. A napi szintű takarítást és fertőtlenítést minden eszközre és munkagépre kiterjesztettük.

Partnereink kiszolgálása a következő módon változik:

Személyes alkatrész- és áruátvétel: Cégünk hétfőtől péntekig 8:00- 15:00-ig tart nyitva.

Kérjük, amennyiben megoldható, a megrendelt árut és alkatrészeket futár közreműködésével vegyék át! Amennyiben mindenképpen a személyes áruátvétel mellett dönt, kérjük hogy jelezze ezt kollégáink felé, hogy a megrendelt csomagot előkészíthessék és egy erre alkalmas területen kihelyezhessék.

Fizetés: kérjük, minden esetben online átutalással, vagy bankkátyával rendezze számláját!

Eszközök és alkatrészek házhoz szállítása: A nemzetközi áruforgalom lehetséges fennakadásai miatt a kiszállítás a szokásos határidőkön túlnyúlhat. A késésekkel kapcsolatban kollégáink tájékoztatást küldenek Ügyfeleink számára.

Szerviz szolgáltatás: A szerződött, vagy akár új partnereink esetében továbbra is szükség van a targoncák szervizelésére. Amennyiben a telephelyük területén szigorításokat vezettek be a belépésekkel kapcsolatban, kérjük, jelezzék kollégáink felé!

Targonca bérlet: A munkagépek vegyszeres lemosást kapnak, a tejes fertőtlenítésük ajánlott a bérlő üzemébe érkezésüket követően.

 

Előre is köszönjük az együttműködést!

f