AkcióBérlésKiemelt

Kiemelt ajánlat Yale 1,5 tonnás elektromos targoncáinkra

Szerző: 2020-02-07 No Comments

Vásárolja meg kedvezményes áron vagy vegye tartósan bérbe akár 299,- Euro / hó -tól!

Yale VT targonca

YALE ERP15 VT elektromos targonca – a 48V váltóáramú 3 támaszú targonca az egyik legszélesebb körben felhasználható targonca. Legyen szó akár raktári használtról, a 360 fokos kormányzásának és rövid tengelytávjának köszönhetően szűk folyosókon is megállja helyét, de hűtőházi kivitelként, akár drive-in bukókerettel -30°raktárban több műszakon, vagy akár kültéri használatról, fűthető kabinos opcióval, amely maximális ergonómiát biztosít és minden anyagmozgatási körülményben megállja a helyét.

Ez az 1500 kg teherbírású kis targonca rendkívül hatékony: váltóáramú motorja hosszú évekre megbízható teljesítményt nyújt, továbbá az olajban futó lamellás fékek, a 2 fokozatban állítható teljesítmény beállítások és a visszagurulás-gátló, automata kézifék a lehető legoptimálisabb anyagmozgatást biztosítja, mindez rendkívül alacsony zajszennyezés mellet.

Legyen szó akár napi, többműszakos tehermozgatásról vagy kisebb igénybe vételről: energia- és munkahatékonyság jellemzi, továbbá kiváló manőverezésének köszönhetően közkedvelt munkagép világszerte.

Továbbá

Ajándék Zero CO2 emisszióval készített palack. Tettek mellett fontosnak érezzük, környezetvédelem és fenntarthatóság terjesztését, így szeretnénk Önt megajándékozni minden vásárolt vagy tartósan bérelt elektromos targonca után egy CO2 ZERO emisszióval gyártott kulaccsal. A kulacs helyettesíti az egyszer használatos műanyag palackokat és segít a környezettudatos hozzáállásunk erősítésében.

1 elektromos targonca = 1 facsemete – Hiszünk benne, hogy minden apró tett számít, emiatt úgy döntöttünk, hogy annak érdekében, hogy az anyagmozgatási feladatokból származó CO2 kibocsájtás részben tehermentesítse környezetünket, így a 2020-as év során a Pagát minden eladott elektromos targonca után egy facsemetét ültet, amelyet 2021 tavaszán közösen a Pagát csapata telepít majd Magyarországon.

Részletes információkért és ajánlatért érdeklődjön!