Pagátról

Így zártuk le 2018-at

Szerző: 2019-01-21 No Comments

Ismét sikeres évzárás és egy felejthetetlen rendezvény a Pagáttól.

Decemberben megtartottuk 2018. utolsó rendezvényét. Jó hangulatban, egy remek étteremben koccintottunk a közösen elért eredményekre, ráadásként Kiss Balázs bűvész kápráztatta el a társaságot látványos bűvésztrükkjeivel. Az évzárás nem csak azt jelenti, hogy nagy lendülettel foghatunk bele a többi csapatépítő program és a szokásos nyári családi hétvége tervezésébe, hanem azt is, hogy büszkén összegezhetjük az elmúlt év sikereit.

Azt kívánjuk meglévő és leendő partnereinknek az új évre, hogy dolgozzunk együtt minél többet!

A 2017-es évhez képest 15%-os növekedést könyvelhettünk el.

  • Az új Yale targoncák egyre kedveltebbek a magyar piacon, ez nagyban hozzájárul a sikerhez.
  • Márkafüggetlen targoncaszervizünk forgalma folyamatos növekedést mutat. Bevált az e-munkalap használata -melyet 2017 év elején vezettünk be. Új szervizautókkal, magasabb szolgáltatási színvonalon állunk rendelkezésre, legyen szó bármilyen típusú targoncáról. Törekszünk rá a jövőben is, hogy hasonló iramban fejlődjünk, ahogy eddig.
  • Rövidtávú bérflottánk folyamatos fejlesztésével sem álltunk le – az általános gépek megfiatalítása mellett több különleges gépet is beszereztünk.
  • A spanyol Ausa céggel megújítottuk szerződésünket, így immár speciális, nehéz terepekre is kínálunk új targoncákat, akár hosszú távú bérletre is.