AkcióKiemelt

Gázüzemű Utilev targoncák kedvezményes áron raktárról

Szerző: 2020-06-29 No Comments

Most érdemes lecserélni régi targoncáját!

Az akcióban szereplő 1,5-3,5 tonna teherbírású homlokvillás, gázüzemű targoncákra kiterjesztett 3 év 3000 üzemóra garanciát biztosítunk, a készlet erejéig!

Vásárlás esetén kiemelt áron beszámítjuk belsőégésű targoncáját.
Jöjjön el hozzánk és válassza ki az Önnek ideális targoncát!

Kerülje el a lehetséges nehézségeket és egyeztessen időpontot szakértő kollégáink egyikével, akik szívesen látják egy szakmai találkozóra.

Akciós Utilev targoncák
Tömör gumi
1200 mm-es villa
Ergonomikus ülés
Fokozatmentesen állítható kormányoszlop
Üzemtől függően megbízható Yanmar és GCT motormeghajtás
Powershift automataváltó
Oldalmozgató

Utilev targonca -Gazdaságos és hatékony társ

Az Utilev ellensúlyos targoncák típustól függően 3000-5500 mm emelési magasságban dolgoznak, miközben 1,5-3,5 tonna teher megemelésére képesek.

Kipróbálná? Van rá lehetőség!

Megbízhatóság

Hosszú évek tapasztalatai mutatják, hogy az Utilev kiválóan helytáll kis- és középvállalatok esetében, hiszen a Yale csoporthoz tartozó márka a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. A Yanmar és GCT motorok biztosítják az alacsony üzemeltetési- és üzemanyag költségeket. Felépítése egyszerű, mégis robusztus.

Tényleg ilyen megbízható?

Nem véletlenül ajánljuk az Utilev targoncákat: rövidtávú targonca bérflottánkban több tucatnyi Utilev targonca dolgozik nap mint nap; partnereink elégedettsége és szerelőink pozitív véleménye mindennél többet ér!

Utilev kényelem Utilev kormány

Próbálja ki saját telephelyén, vagy látogasson el hozzánk és válassza ki személyesen az Önnek megfelelő modellt!

Szakértői- és alkatrész támogatás évtizedeken keresztül

A Pagát szerviz technikus csapata az egész ország területén dolgozik, így partnereink az ország akár legtávolabbi szegletéből jelzik problémáikat, gyors reakcióra számíthatnak. Szerelőink kiemelkedő szakértelemmel bírnak, a Pagát közel 30 évnyi tapasztalata verhetetlen a hazai piacon.  Az Utilev alkatrész ellátása 100%-ban biztosított, az esetleges meghibásodások könnyen orvosolhatóak.

Kiknek ajánljuk?

Ez a targonca normál üzemi körülmények között minden kis-és középvállalkozás joker targoncája lehet, hiszen mindenki számára könnyen manőverezhető, kiváló munkatárs. Tapasztalataink szerint elsősorban a fa- és italiparban, továbbá logisztikával és kiskereskedelemmel foglalkozó partnereink használják előszeretettel, de járműalkatrész, bútorgyártás vagy mezőgazdasági területeken is megállják a helyüket.

Az Utilevről

Az Utilev egy, a Yale Csoport anyagmozgatási márkái közül, így elmondhatjuk, hogy az Utilev magán hordozza az elmúlt 75 év technológiai fejlesztéseinek eredményeit. A Pagát által forgalmazott Utilev alkatrész-ellátottsága kiemelkedő, melyet egyrészt egyszerű felépítésének, másrészt a gyártó precizitásának és ügyfélközpontú hozzáállásának köszönhető.

A fenntartási költségek minden egyes gép esetben alacsonyak, legyen szó dízel, vagy gázos kivitelezésű targoncákról. Az Utilev targoncákban Yanmar és GCT motorok működnek, melyek hosszú élettartalmuk mellett hatékony hűtő- és szűrő tulajdonságaikról is híresek.

Az Utilev kiváló választás lehet azoknak, akik gazdaságos, egyszerű és nagy hatékonysággal működő targoncát keresnek, emellett nem szeretnének lemondani a kényelmes, ergonomikus irányításról sem.

Részletes információkért és ajánlatért érdeklődjön!