Tartós bérlet

teljes körű szerviz

Ajánlatkérés

A tartós bérlet előnyei

Mi a targoncákhoz, Ön a saját tevékenységéhez ért. Több mint 20 éves tartós bérlet fullszerviz szolgáltatásunk tapasztalatai és referenciái igazolnak minket.
Tartós bérlet fullszerviz szolgáltatásunknak a pénzügyi előnyökön felül a másik nagy előnye, hogy Önnek csak használnia kell a gépeket, minden másról mi gondoskodunk. Ezáltal több figyelmet fordíthat saját tevékenységére és biztos lehet abban, hogy cége valamennyi, targoncákhoz kapcsolódó feladata biztosítva van.

A Pagát ezt garantálja bérlőinek:

Igényeihez igazítva

Hosszú távú bérlet esetén minden targoncát teljes mértékben az Ön igényeihez igazítunk. Ahogy egy targonca értékesítésénél, itt is figyelembe vesszük a felhasználás körülményeit és minden olyan paramétert, ami a felhasználó termelékenységét növelheti.

Rendelkezésre állás

A kihelyezett targoncákat folyamatosan karbantartjuk, anélkül, hogy Önnek ezt kérnie kelljen. Az esetleg meghibásodások esetén pedig 24 órán belül megkezdjük a targonca helyreállítását. Amennyiben ez valami miatt nem valósul meg, rövid határidőn belül díjtalan cseretargoncát biztosítunk Önnek.

Biztonság

Többé nem kell aggódnia a targonca meghibásodás okozta kiesések miatt. Tartós bérlet fullszerviz szolgáltatásunk legtöbb esetben új targoncákból áll, amelynek üzembentartási költségei minket terhelnek.

Munkavédelem

Az általunk kihelyezett munkagépek minden esetben megfelelnek az érvényes munkavédelmi előírásoknak. Mindezek mellett, a szükséges és kötelező munkavédelmi- és fővizsgálatokat eseti és rendszeres, szerződés szerinti formában is végezzük.

Rugalmasság

Bár tartós bérlet alatt a 36 – 60 hónapos futamidejű szerződéseket értjük, a bérleti idő alatt is van lehetőség a változó igényekhez igazítani bérflottáját – legyen szó további gépek rendbeállításáról vagy a bérletben szereplők átalakításáról. Szervizünk nem csupán az általunk bérbeadott, hanem a már meglévő gépek karbantartására is szerződhet, igény esetén.

Fejlesztés

Anyagmozgatással kapcsolatos ügyekben támaszkodjon a Pagát tartós bérleti konstrukcióira és fordítsa a megspórolt tőkét és humánerőforrást vállalkozása fejlesztésére.

Likviditás növelése

Nincs szüksége tőke lekötésre vagy hitelre, sem bonyolult könyvelésre. A bérleti díj 100%-ban elszámolható költség.

Nem csak targoncát

Tartós bérleti konstrukciónkat nem csak targoncák esetén veheti igénybe, lehetőség van targonca rámpa, targonca adapter, személyemelő illetve takarítógép hosszabb távú kedvezményes bérletére is.

Ajánlatkérés