Flottamenedzsment

Yale Vision Vezeték nélküli flottakezelő és nyilvántartó szoftver targoncákhoz

  • költségek optimalizálása
  • termelékenység növelése
  • biztonságos üzemeltetés
Ajánlatkérés

Emelje új szintre a targonca flotta-üzemeltetést a Yale Vision vezeték nélküli flottamenedzsment rendszerével

Yale Vision rendszer segítségével növelheti targonca flottája hatékonyságát: Segítse a targoncakezelő teljesítményének növelését, csökkentse a szén-dioxid kibocsátását, csökkentse az anyagmozgatással járó költségeket!

A Yale Vision rendszer használatának köszönhetően az üzemeltető teljes mértékig nyugodt lehet a géppark állapotával kapcsolatban, hiszen folyamatosan nyomon követhető a targoncák műszaki állapota és teljesítménye.

Ellenőrizze és optimalizálja a targonca üzemeltetéssel járó költségeket

A Yale Vision segítséget nyújt a teljes gépparkját érintő költségek optimalizálásában. A 21. századi rendszer használatával pontos információkat kaphat a karbantartási és üzemeltetési költségekről, a munkaerő hatékonyságáról és a termelékenységről. Targoncára, flottára, vagy akár üzemeltetési helyre lebontva is tájékozódhat a rendszerben, így pontos, naprakész adatok állnak rendelkezésére. A részletes ismeretek birtokában teljes biztonsággal hozhat döntéseket, melyekkel a lehető legoptimálisabban tudja kihasználni a flottában rejlő lehetőségeket.

Targoncaberuházás a maximális termelékenység jegyében

Egy targoncaflotta jelentős beruházást jelent, függetlenül attól, hogy Ön tulajdonosa vagy bérlője a gépeknek. A berendezések magas értéke, továbbá azok állagmegóvása miatt fokozott védelmet igényelnek: a munkagépeket minden estben óvni kell a visszaélésektől, a hanyag üzemeltetéstől! Cégünk olyan kényelmi megoldást nyújt, mely alacsony humán erőforrás befektetéssel jelentős tehertől szabadítja meg Önt.

A Yale Vision rendszere olyan funkciókkal segíti a géppark üzemeltetőjét, mint ütközésérzékelő, időszakos karbantartás, beléptető rendszer. A cél egyértelmű: hatékony üzemeltetés, a termelékenység fokozása. A fokozott biztonsági előírásoknak 100%-ban felel meg a használat előtt kötelezően kitöltendő ellenőrzőlista.

Felügyelje a gépkezelő teljesítményét és biztonságát, optimalizálja a költségeket

Könnyebben tud tervezni a termelést illetően, ha tisztában van a költségekkel. A Yale Vision használatával pontos információkat kaphat a karbantartási és üzemeltetési költségekről, a munkaerő hatékonyságáról és a termelékenységről, akár a teljes gépparkra vonatkozóan.

Targoncára, flottára, vagy akár üzemeltetési helyre lebontva is tájékozódhat a rendszerben. A pontos ismeretek birtokában pedig biztonsággal fog tud olyan döntést hozni, amellyel a lehető legoptimálisabban tudja kihasználni a flottában rejlő lehetőségeket.

Online

flottakezelés

bárhol, bármikor

Kezelje a Yale Vision-t asztali számítógépről, laptopról, tabletről vagy okostelefonról és ellenőrízheti valamennyi, flottájában mozgó targonca adatait, tevékenységét. A távfelügyelő rendszer saját, biztonságos GSM vagy Wi-Fi csatornán keresztül kommunikál. Az sem jelent problémát, ha a géppark különböző márkájú és típusú targoncákból áll: lehetőség van bármely gyártmány esetében a rendszer felszerelésére és alkalmazására. Egy, az Ön igényeire szabható felületen követhető és nyerhető ki valamennyi adat és statisztika, világos és interaktív kimutatás a targonca és kezelője hatékonyságára és termelékenységére vonatkozóan. A rendszer három szintje (vezeték nélküli követés, online hozzáférés, online bizonylatok és kimutatások) átfogó képet nyújt Önnek. Rendszerünk rugalmas: amennyiben változtatásokra lenne szüksége a jövőben, egyszerűen beállíthatja Ön is a Yale Vision rendszerében.

  • kényelmes online hozzáférés
  • egyszerű, háromszintű kezelői struktúra
  • teljes körű távfelügyelet
Előnyök Online nyomon követés Kártyás indítás
Vezeték nélküli ellenőrzés
Távoli üzemóra-számláló
Hibakód kijelzés
Ütközésérzékelő
Üzemeltetési költségek
Időszakos karbantartás követés
és figyelmeztetés
GPS- alapú képek
GPS-alapú mozgáskövetés
Gyors üzenetek
Hozzáférés-vezérlés
Automatikus leállítás
Ellenőrzőlista

Online nyomon követés

Táv üzemóra-számláló és a használatkövetés

A Yale Vision kimutatásokat készít Önnek, melyeket lebonthat targoncák, műszakok, vagy akár helyszínek alapján. A kimutatások üzemóra-számláló alapon keletkeznek, figyelembe véve a műszakok időtartamát. Eme kulcsfontosságú adatok birtokában lehetőség nyílik a különböző műszakokban történő munkavégzés eredményeinek összehasonlítására.

Hibakód kijelzés és követés CANbus alapon

Az esetleges meghibásodásokról szóló jelentést emailen keresztül kapja meg. A hiba súlyosságától függően a következő lehetőségek közül választhat: a hibakód tárolása a következő időszakos szervizig, a hibakód elküldése az üzemeltetőnek/tulajdonosnak a szerviz esedékességének jelzésével, vagy azonnali javítási igény küldése. A hibák elhárítását természetesen a Pagát Gold szerelői végzik.

Ütközésérzékelő

Ez a funkció azonnali jelentést küld a káresemények bekövetkezésekor; a rendszer e-mail-ben vagy SMS-ben értesítést küld Önnek az ütközések erejéről. Valamennyi hasonló jelentés tartalmazza a targonca adatait, az esemény pontos helyét és idejét, a technikai részleteket illetve a kezelőre vonatkozó adatokat. A rendszer érzékenysége állítható, a targoncát érhető minden lehetséges irányt érzékel. A balesetet követő 15-20 mp után a gép leáll, melynek újraindításához egy felülvizsgálat szükséges.

Azonnali visszajelzések, jelentések

Meghibásodás, káresemény kapcsán a rendszer azonnal üzenetet kapunk. Az egyénre szabott beállítások szerint kérhető jelentésekből hosszútávú statisztikát kapunk az üzemeltető munkaórái, a targonca futásideje, meghibásodások és a káresemények számát illetően.

Időszakos karbantartások ütemezése, követése

A karbantartások esedékessége távolról, elektronikus úton is nyomon követhetőek a Yale Vision rendszerén keresztül. Elkészítheti a tényleges üzemórán alapuló karbantartási ütemtervet. Valamennyi javítási és karbantartási előzmény részletei megtalálhatóak a rendszerben.

GPS-alapú mozgáskövetés

A Yale Vision GPS segítségével folyamatosan nyomon követhetővé teszi a targoncák mozgását és működését. Feljegyzi a gépek pontos lokációját (Google térkép) és jelentést küld a gépeket érintő behatásokról az időpontok megjelölésével.

Kártyás indítás

Jogosultsági körök chipes rendszerrel

A  szükséges beállításokat követően a rendszer megakadályozza, hogy illetéktelenek használják a targoncát. A jogosult felhasználók a Yale Vision beléptető rendszerén keresztül egy mozdulattal, könnyedén igazolják magukat. Amennyiben dolgozói jelenleg is kártyás beléptető rendszert használnak, a rendszer rugalmasságának köszönhetően a jogosultsági funkciók átültethetőek. Természetesen lehetőség nyílik a Yale Vision kártyáinak használatára is.

Automatikus leállítás

Egyénre szabható extra szolgáltatás, melynek időzítését Ön határozza meg. Amennyiben a rendszer úgy érzékeli, hogy a gépkezelő elhagyja a targoncát, akkor a gép automatikusan leáll, kikapcsol. Amennyiben vállalkozása elkötelezett valamilyen környezetvédelmi megfelelőségi rendszer felé, úgy az a program kiválóan segít majd abban, hogy az adott gép vagy gépcsoport a legkevésbé szennyező és még biztonságosabb módon működhessen.

Vezeték nélküli ellenőrzés

Indulás előtti műszaki ellenőrzőlista

A gyakorlat megköveteli, hogy a gépeket rendszeresen, a műszakkezdés előtt ellenőrizzék. A Yale Vision programja alapján a gépkezelő minden nap egy előre beprogramozott ellenőrzőlista szerint kötelezően ellenőrzi a targonca műszaki alkalmasságát, így az esetleges meghibásodások idejében kiszűrhetőek. A listának köszönhetően az indítási eljárás automatikussá válik a kezelő számára, a munkagépek műszaki állapotát illetően naprakész információk állnak majd az Ön rendelkezésére; az ellenőrzések eredményeit online követheti.

Költségek optimalizálása,

termelékenység növelése

és a targoncák megóvása

A fentiek alapján magabiztosan kijelenthetjük, hogy a Yale Vision flottakezelő rendszere teljes körű segítséget nyújt Önnek a flottát érintő adatok közötti eligazodásban, ezáltal maximalizálja a géppark hatékony működését, vállalata termelékenységét fokozza. A Yale Vision rendszer a menedzsment egyik legtöbbet használt eszközévé válhat.
Ez az egyedülálló fejlesztés nem csak Yale gyártású targoncákon alkalmazható: valamennyi, más típusú emelőgép is összeköthető a rendszerrel, márkától és kortól függetlenül, ugyanolyan megbízhatósággal és eredményességgel, mintha kizárólag Yale flottát üzemeltetne.
A Yale Vision segít Önnek a flottaüzemeltetés optimalizálásában, a felesleges költségek csökkentésében, valamint a termelékenység és a teljesítmény növelésében.
A Yale 90 éves anyagmozgatási rutinnal, 10 éves flottamenedzsment tapasztalattal és egy közel 30 éves értékesítői hálózattal a birtokában bátran ajánlja valamennyi targoncaüzemeltetőnek ezt a távfelügyeleti rendszert, a költségek optimalizálása, a termelékenység növelése és a berendezés megóvása érdekében. Közös cél a hatékony- és biztonságos munkakörülmények megteremtése hónapról-hónapra, évről-évre.

Ajánlatkérés