Flottamenedzsment

Yale Vision Vezeték nélküli flottakezelő és nyilvántartó szoftver targoncákhoz

  • költségek optimalizálása
  • termelékenység növelése
  • berendezés megóvása
Ajánlatkérés

Emelje új szintre a targonca flotta-üzemeltetést a Yale Vision vezeték nélküli flottamenedzsment rendszerével

Yale Vision rendszer segítségével növelheti targonca flottája hatékonyságát. Segíthet a kezelő teljesítményének fejlesztésében, csökkentheti a szén-dioxid kibocsátását, illetve összességében csökkenteni az anyagmozgatással járó költségeket.

Ellenőrizze és optimalizálja a targonca üzemeltetéssel járó költségeket

Könnyebben tud tervezni a termelést illetően, ha tisztában van a költségekkel. A Yale Vision használatával pontos információkat kaphat a karbantartási és üzemeltetési költségekről, a munkaerő hatékonyságáról és a termelékenységről, akár a teljes gépparkra vonatkozóan. Targoncára, flottára, vagy akár üzemeltetési helyre lebontva is tájékozódhat a rendszerben. A pontos ismeretek birtokában pedig biztonsággal fog tud olyan döntést hozni, amellyel a lehető legoptimálisabban tudja kihasználni a flottában rejlő lehetőségeket.

Targoncaberuházás a maximális termelékenység jegyében

Egy targoncaflotta jelentős beruházást jelent, függetlenül attól, hogy tulajdonosa vagy bérlője a gépeknek. Valamennyi berendezés nagy értékű, védelmet igényel a visszaélésektől, a hanyagságtól és a jogosulatlan működéstől. Az ütközés érzékelő, az időszakos karbantartás, a követés, a beléptető rendszer, azaz a Yale Vision valamennyi funkciója segíti az üzemeltetőt a jobb termelékenység elérésében. Ellenőrzőlista használata és belépési felület biztosítja, hogy a targonca addig nem működik, amíg a kezelő nem fejezte be az előírt ellenőrzést. A rendszer használatával az üzemeltető teljes mértékig nyugodt lehet a géppark állapotával kapcsolatban, hiszen folyamatosan nyomon követhető a targoncák műszaki állapota és teljesítménye.

Felügyelje a gépkezelő teljesítményét és biztonságát, optimalizálja a költségeket

Könnyebben tud tervezni a termelést illetően, ha tisztában van a költségekkel. A Yale Vision használatával pontos információkat kaphat a karbantartási és üzemeltetési költségekről, a munkaerő hatékonyságáról és a termelékenységről, akár a teljes gépparkra vonatkozóan. Targoncára, flottára, vagy akár üzemeltetési helyre lebontva is tájékozódhat a rendszerben. A pontos ismeretek birtokában pedig biztonsággal fog tud olyan döntést hozni, amellyel a lehető legoptimálisabban tudja kihasználni a flottában rejlő lehetőségeket.

Online

flottakezelés

bárhol, bármikor

Kezelje a Yale Vision-t asztali számítógépről, laptopról, tabletről vagy okostelefonról – bárhol, ahol van internetkapcsolat- és látni fogja valamennyi, flottájában mozgó targonca adatait, tevékenységét. A távfelügyelő rendszer saját, biztonságos GSM vagy Wi-Fi csatornán keresztül kommunikál. Az sem jelent problémát, ha a géppark különböző márkájú és típusú targoncákból áll. Lehetőség van ugyanis valamennyi gyártmány esetében a technológia felszerelésére és alkalmazására. Egy személyre szabható felületen követhető és nyerhető ki valamennyi adat és analízis, világos és interaktív kimutatás a targonca és kezelője hatékonyságára, termelékenységére vonatkozóan. A távfelügyelet három szintje (vezeték nélküli követés, online hozzáférés, online bizonylatok és kimutatások) biztosítja az Ön számára a testreszabott flottamenedzsmentet a működéséhez, valamint egyértelmű frissítési lehetőséget biztosít arra az esetre, ha az igényei megváltoznak.

  • kényelmes online hozzáférés
  • egyszerű, háromszintű kezelői struktúra
  • teljes körű távfelügyelet

Online nyomon követés

Táv üzemóra-számláló és a felhasználás követése

A kulcsfontosságú teljesítményjelző adatok megtekintése és kezelése a „használatkövetés” alkalmazáson keresztül targoncánként vagy flottánként, valamennyi helyszínen. Ezek a kimutatások üzemóra-számláló alapon keletkeznek, figyelembe véve a műszakok időtartamát. Lehetőség van ezáltal a különböző műszakokban történő munkavégzés eredményeinek összehasonlítására.

Hibakód kijelzés és követés CANbus alapon

A hibakód követése úgy konfigurálható, hogy e-mailes figyelmeztetéseket küldjön az eseményről az érintett targonca megnevezésével. A hiba súlyosságától függően a következő beállítások lehetségesek: hibakód tárolása a következő időszakos szervizig, hibakód elküldése az üzemeltetőnek/tulajdonosnak a szerviz esedékességének jelzéséhez, vagy azonnali javítási igény küldése.

Ütközésérzékelő

Ez a funkció azonnali jelentést küld a káresemények bekövetkezésekor, naplózza azokat. A megfelelő beállítások mellett e-mail-ben értesítést küld a rendszer az ütközések erejéről. Valamennyi ilyen jelentés tartalmazza a targonca adatait, az esemény pontos helyét és idejét, az esemény technikai részleteit, illetve a kezelőre vonatkozó adatokat.

Üzemeltetési költségek

A rendszer kiszámolja az adott berendezésre/flottára vonatkozó összes költséget a rendelkezésre álló adatok alapján. A beszerzés, karbantartás és a kezelői költségek megtekinthetők óránkénti, napi, heti, havi, éves bontásban, de az aktuálisan kijelölt intervallumra vonatkozóan is. Az elemzés céljától függően a gépek különbözőképpen csoportosíthatók.

Időszakos karbantartások ütemezése, követése

A karbantartások esedékessége távolról, elektronikus úton is nyomon követhető a Yale Vision rendszerén keresztül. Elkészítheti a tényleges üzemórán alapuló karbantartási ütemtervet. Valamennyi javítási és karbantartási előzmény részletesen nyomon követhető a rendszerben.

GPS-alapú mozgáskövetés

A Yale Vision GPS alapon teszi folyamatosan nyomon követhetővé a targoncák mozgását és működését. Feljegyzi a gép pontos lokációját (Google térképen) és jelentést küld a gépet érintő behatásokról az időpont megjelölésével.

Azonnali visszajelzések, jelentések

Meghibásodás, káresemény kapcsán azonnal üzenetet küld beállítástól függően az üzemeltetőnek.

Vezeték nélküli hozzáférés

Hozzáférés-vezérlés

A rendszer, az ehhez szükséges beállításokat követően megakadályozza, hogy illetéktelenek használják a targoncát. A jogosult felhasználók a Yale Vision beléptető rendszerén keresztül tudják magukat igazolni az üzemeltető által előre meghatározott adatok alapján.

Automatikus leállítás

Takarítson meg energiát, amikor a targonca nem dolgozik. Amennyiben a rendszer úgy érzékeli, hogy az előre beállított inaktív paraméterek megvalósulnak (pl. a kezelő elhagyja a targoncát), akkor a gép automatikusan leáll, kikapcsol. Amennyiben vállalkozása elkötelezett valamilyen környezetvédelmi megfelelőségi rendszer felé, úgy az a program kiválóan fog tudni segíteni abban, hogy az adott gép vagy gépcsoport a legkevésbé szennyező módon, de a legproduktívabban tudjon működni.

Vezeték nélküli ellenőrzés

Ellenőrzőlista

A gyakorlat megköveteli, hogy a gépeket rendszeresen, a műszakkezdés előtt ellenőrizze a kezelő. A Yale Vision programja alapján, a kezelő minden nap egy előre beprogramozott ellenőrzőlista szerint kötelezően ellenőrzi a targonca műszaki alkalmasságát, így az esetleges meghibásodások idejében kiszűrhetőek. Ezeket a listákat előre be lehet programozni és az ellenőrzések eredményeit online követni, akár távolról is. Ennek eredményeképpen az indítási eljárás automatikussá válik a kezelő számára és megbízható adatokat közöl az üzembentartó felé.

Költségek optimalizálása,

termelékenység növelése

és a targoncák megóvása

Előnyök Vezeték nélküli követés Vezeték nélküli hozzáférés Elektronikus bizonylatok, kimutatások
Távoli üzemóra-számláló
Hibakód kijelzés
Ütközésérzékelő
Üzemeltetési költségek
Időszakos karbantartás követés
és figyelmeztetés
GPS- alapú képek
GPS-alapú mozgáskövetés
Gyors üzenetek
Hozzáférés-vezérlés
Automatikus leállítás
Ellenőrzőlista

Technológia és

csapatmunka

A Yale Vision abban segít a felhasználónak, hogy a rengeteg sok rendelkezésre álló adatot rendszerezni tudja és arra használni, hogy a lehető leghatékonyabb módon tudja kialakítani a flotta működését, hogy az termelékenyebb módon álljon rendelkezésére. A menedzsment egyik legjobb eszközévé válhat ez a program, páratlan tudást és tapasztalatot magába sűrítve.
Egyedülálló fejlesztés ez a Yale részéről, ami nem csak a saját gyártású targoncákon működik, hanem valamennyi targoncán alkalmazható, márkától és kortól függetlenül, ugyanolyan megbízhatósággal és eredményességgel.
A Yale számolt azzal is, hogy az üzemeltető saját ellenőrzőlistáját szeretné alkalmazni. A szabványok és előírások figyelembevételével erre természetesen van lehetőség. A Yale Vision segít Önnek a flottaüzemeltetés optimalizálásában, a költségek csökkentésében, valamint a termelékenység és a teljesítmény növelésében.
A Yale 90 éves anyagmozgatási rutinnal, 10 éves flottamenedzsment tapasztalattal és egy közel 30 éves értékesítői hálózattal a birtokában, bátran ajánlja valamennyi targoncaüzemeltetőnek ezt a távfelügyeleti rendszert a költségek optimalizálása, a termelékenység növelése és a berendezés megóvása érdekében. Közös cél a hatékonyság és a költségmegtakarítás hónapról hónapra, évről évre.

Ajánlatkérés