Egyéb

Az új Yale MRE először a Pagátban!

Szerző: 2018-10-21 No Comments

A Yale a Pagát telephelyén mutatta be európai értékesítői számára az új Yale MRE targoncát.

Az MRE modell egy a piacon egyedülálló, gazdaságosan fenntartható, támasztókerekes, tolóoszlopos targonca. Kis- és közepes igénybevételre tervezték, amely kis mérete ellenére nagy magasságokkal is megbirkózik.

Az új tolóoszlopos modell 3 féle teherbírással és oszlopdöntéssel rendelhető. 1000kg, 1200kg, és 1400kg névleges teherbírást 600mm súlykozéppont mellett mindegyik gép 6500 – 6750mm magasban stabilan teljesíti, és akár 7500mm emelési magassággal rendelhető.

Annak ellenére, hogy a targonca tengelytávolsága csupán 1300mm az MR10E és az MR12E esetében, rendelhető szűkfolyosós drive-in kabinnal is. Egy gazdaságos modellről van szó, mégis ergonomikus kezelés biztosított a kezelő számára, hiszen a kabin kialakítása megegyezik egy prémium modellel.

Az MRE targonca számos variációja elérhető, melynek segítségével teljes mértékben a felhasználók igényeire tudjuk igazítani. Van lehetőség a ritkán használatos, magasabb raktári igények gazdaságos kiszolgálására is, de akár napi szintű, egyműszakos, maximális termelékenységű használatra is alkalmas lehet az opcionális kiegészítők segítségével.

Leave a Reply