"Pagát Gold Zrt - Magyarország valószínűleg legjobb targonca szervize"
nyelv Pagát magyar oldalak
e-mail: info@pagatgold.hu
telefon: +36 1 402 42 22

Új YALE targonca

Komatsu targonca Magyarország Pagát eladó komatsu targonca
A HYSTER YALE GROUP a világ vezető targoncagyártó vállalata. Évente 120.000 targonca hagyja el a telephelyeit a világ különböző gyáraiból. Fő termékei a HYSTER és a YALE. A termékek műszakilag azonosak, mégis jól megkülönböztetett brandet képviselnek. Csak érdekességképpen említem meg, hogy a YALE-t 1844-ben alapította a Connecticut állambeli Linus Yale Jr., mint cilinder-zárszerkezetet gyártó társaságot (YALE zárak ma is kaphatók Magyarországon is), majd a palettát nem sokkal ezután anyagmozgató gépekre is kiterjesztették. A Yale gépek három európai gyárban készülnek. A belsőégésű és elektromos ellensúlyos targoncák 5 tonna kapacitásig Észak Írországban, Craigavonban készülnek. Az ennél nagyobb ellensúlyos gépek Hollandiában, Nijmegenben, a raktártechnika pedig az olaszországi Masatte gyárában készül. A YALE termékpalettája rendkívül széles. A belsőégésű gépek területén megtalálható benne az úgynevezett Budget, illetve a magas technikai színvonalú, úgynevezett Value kategória is.


Megbízható targonca a mindennapokra


Komatsu targonca Magyarország Pagát eladó komatsu targoncaMX széria (belsőégésű ellensúlyos)

A YALE minőséget biztosító, de korlátozott opcióval rendelkező úgynevezett Budget széria. Átlagos felhasználásra tervezték, és a rendkívül kedvező ára miatt nagyon népszerű a piacon.
Ebben a kategóriában a legjobb ár-érték-arányú gépek közé tartozik. 2000, 2500 kg teherbírással készül, de később 3000 kg teherbírással is rendelkezésre fog állni.

VX széria Veracitor (belsőégésű ellensúlyos)

A feladathoz rendkívüli variációs lehetőség társul. Többféle motor, háromféle váltó, kétféle fék, többféle hűtő stb. teszi lehetővé, hogy az ügyfelek pont azt kapják, ami a feladatukhoz a leginkább illik. 1600 kg teherbírástól 9000 kg teherbírásig készül.
Mindkét típus gázos, illetve diesel változatban is elérhető.

EC széria (belsőégésű ellensúlyos)

8000-16000 kg teherbírás között érhető el. Nagy kapacitású, rendkívüli terhelhetőséggel rendelkező gépek. Diesel-meghajtással érhetők el.

ERP/ERC szériák (elektromos meghajtás)

Rendkívül széles az elektromos gépek palettája. 24 vagy 48 V meghajtás 1300 kg-tól 5500 kg teherbírás, 3 vagy négytámaszú kivitel. A legmodernebb elektromos rendszerrel bír. Oldalsó akkumulátorcsere többféle megoldással is kivitelezhető.
Minden feladathoz megtalálható a megfelelő megoldás.

Raktártechnikai gépek

A egyszerű raklapmozgatótól a keskenyfolyosós felrakó gépekig minden megtalálható a palettán.
Rendkívül fejlett tolóoszlopos gépei a legjobbak közé sorolhatóak a piacon.Kérje ajánlatunkat még ma erre a nagyszerű targoncára! Előre is köszönjük bizalmát!


Targonca szerviz

Online Hibabejelentő
Ha targoncája meghibásodott, töltse ki hibabejelentőnket, rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot.Hibabejelentés
Kérje ajánlatunkat!
Targoncák, raklapemelők, alkatrészek és kiegészítők beszerzése; targonca szerviz és targonca javítás. Rövid átfutási idő, garanciával! Ajánlatkérés
Kérdezzen!
Ha anyagmozgatással kapcsolatban bármilyen kérdése van, itt felteheti. Legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni Önnek! Kérdezek!
Visszahívjuk

Ha bármilyen kérdése van targoncákkal kapcsolatban, munkatársunk visszahívja Önt!

Köszönjük! Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre naprakész híreinkért, akcióinkért!

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk!

Minden jog fenntartva © Pagát Gold Zrt. 1991-2015.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum