"Pagát Gold Zrt - Magyarország valószínűleg legjobb targonca szervize"
nyelv Pagát magyar oldalak Forklift english pages
e-mail: info@pagatgold.hu
telefon: +36 1 402 42 22

Friss hírek a Pagát házatájáról

Velünk történt

Targonca majdnem a mindenünk, de fontosnak tartjuk megmutatni a cégünkkel történő legfontosabb változásokat, fejlődésünket akár céges, akár magánéletbeli célok, eredmények területén. Szemezgetünk a napi történéseinkből: legyen szó új targoncáról, kellemes kirándulásról, friss szerződésekről vagy akár a gépjárműparkunkban történt változásokról.


2017. november

2017.11.13
Yale targoncák a Salgglas Zrt-nél
A Pagát Gold Zrt. és Salgglas Zrt. 2005 óta tartó együttműködése újabb fordulópontra jutott. A Salgglas újabb 5 évre szavazott bizalmat a Pagátnak: a teljes targonca flottájukat tartós bérlet - fullszerviz konstrukcióval új Yale targoncákra cseréljük. A flotta Yale VX felsőkategóriás 1,8t, 3,0t és 4,5t gázüzemű targoncákból és egy elektromos gyalogvezérlésű berendezésből áll. A homlokvillás gépek mindegyike kabinnal és fűtéssel felszerelt, a targoncavezető kényelme és biztonsága érdekében. A 3,0 tonnás gépek némelyikét pedig speciális villaforgatós vagy villakitolós adapterrel is felszereltük. Továbbiakban a flottamenedzser rendszernek köszönhetően a kezelők munkavégzése és a targonca teljesítménye könnyen nyomon követhető lesz. Ez nem csak a felhasználónak nagy segítség, de szervizünk számára is fontos információkat rögzít, segíti a szervizszolgáltatás előkészítését.


Yale targoncák a Salgglas Zrt-nél Yale targoncák
2016. április

2016.04.01
Az idén 25 éves Pagát a Yale targoncák magyarországi forgalmazója lett!
A Pagát Gold tulajdonosának a cég megalapításától kezdve célja volt, hogy a céget a Magyarországon meghatározó targoncás vállalkozások közé emelje. Szirányi Zoltán, a Pagát Gold Zrt. vezérigazgatója beszél az új lehetőségről, a 25 éves évforduló tükrében.
A hosszú megtett út nem volt hiábavaló. 2016-ban ünnepli a Pagát a működésének a 25. évfordulóját. 25 év vezetett el oda, hogy a világ egyik vezető targonca gyárának az importőre lehessünk. Néhány szót a YALE-ről A HYSTER YALE GROUP a világ vezető targoncagyártó vállalata. Évente 120.000 targonca hagyja el a telephelyeit a világ különböző gyáraiból. Fő termékei a HYSTER és a YALE. Részletekért kattintson ide!

Az idén 25 éves Pagát a Yale targoncák

2016. január

2017.01.01
Az UTILEV magyarországi importőre 2016.01.01-től a Pagát Gold Zrt.
A mai gyorsan változó világban a UTILEV egy stabil, gazdaságos megoldást kínál az anyagmozgatásban. Egy olyan targoncát, melyre mindig és minden helyzetben lehet számítani a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költségek mellett. A UTILEV márka célzott ügyfélköre azok a vállalkozások, melyek tevékenységében a targoncahasználat nem intenzív, és nem igényel speciális technikai felszereltséget. A márka minden új UTILEV targoncához biztosít gyári garanciát, valamint folyamatos alkatrészellátást. Részletekért kattintson ide!A UTILEV magyarországi importőre
2016.01.01-től a Pagát Gold Zrt.

2014. július

2014.07.15
Pagát Gold Zrt - Business Superbrands 2014
Targoncáink mellett legújabb büszkeségünk: A Superbrands értékelése alapján a Pagát Gold Zrt. elnyerte a Business Superbrands 2014 kitüntetést! Köszönjük az elismerést!


Superbrands 2014

2014. január

2014.01.15
Tanmese, avagy nekünk sem sikerül minden.
Valahol Magyarországon van egy multicég nevezzük nevenincs ajtógyárnak, pályázatot irt ki egy új terméke targoncás anyagmozgatásának a megoldására. A pályázaton természetesen a Pagát is indult, mint az egyik legnagyobb magyar tulajdonú targoncás cég. Komoly feladat volt, sok-sok munkával. Drága, speciális targoncák, olyan is amiből kevés van az országban. Komoly, tisztességes verseny technikában és árban, csupa jó targonca. Eredmény, a cég a Pagát Gold-ot hirdeti ki, mint győztes targonca beszállítót. Felbolydulnak a targoncás multik, hogy lehet, hogy egy magyar targoncás vállalat nyeri ezt a tendert. A kiíró érdekes módon a szerződéskötés fázisában veszi észre, hogy a targoncák vételárát az ajánlat szerint az átadás előtt, de legalábbis a vételár felét ki kéne fizetni. 100.000 eurós nagyságrendről beszélünk. Na, ezt már nem, mondja. Mi ennél nagyobbak vagyunk. Mi diktálunk. Nálunk az a policy, hogy minimum az átadás után 30 nappal. Vagy utána. Természetesen addig használjuk a targoncát, és termelünk vele. Addig is hitelezzen a magyar. A tárgyalást lezárták és egy multival folytatták. Hát így fog össze a multi a multival. Véletlenül mindkét multinak a vezetője magyar.

Gratulálunk. Ebből is tanultunk, ettől is többek lettünk.


2013. december

2013.12.15
Vedd a magyart, dolgozz a magyarral!
A Pagát targonca üzletága egy újabb nagy eredménnyel gazdagodott. 2013.12.13 pénteken hivatalosan átadták a Forest Papír 2,5 milliárd forintból épült új egészségügyi papírgyártó üzemét. A cég többségi tulajdonosa egy nem megszokott ünnepi beszéddel lepte meg a publikumot. Nem a beruházásról, hanem az oda vezető útról, és az azt megalapozó filozófiáról, azaz az ő üzleti hitvallásáról beszélt. Kiemelte, hogy mindannyian akik itt ebben az országban élünk, döntési helyzetben vagyunk, és hozzájárulhatunk országunk fejtődéséhez egy jó döntéssel. Jelesül, aki szolgáltatást vesz igénybe, vagy árut eszközt vásárol, amennyiben megtörtént a választék kielemzése és a nyertesek között van magyar termék vagy szolgáltató, akkor kutya kötelessége a magyart választani. Ha nem így teszünk akkor az ország elsüllyed, és felolvad a nemzetközi internacionalista mocsárban. Ez a döntés is ahogy mondani szokták, minden embernek a fejében dől el. Nem szégyellte bevallani, hogy döntéseiből nem tudja kizárni az érzelmeket. Így került a Pagát és targoncája is a cégcsoport beszállítói közé. Meggyőztük, hogy tudunk annyit mint bármelyik multi, de mi magyarok vagyunk. Ő a helyes utat választotta. A Pagát lehetett a Forest Papír szolgáltatója a targoncás anyagmozgatás területén. Köszönjük a bizalmat, és további sok sikert kívánunk nekik. A Pagát dolgozói Forest papírárut vásárolnak.


2013. szeptember

2013.09.12
Párizsba tegnap beszökött az ősz
"Párizsba tegnap beszökött az ősz" - írja a költő. Ahogy kinézek az ablakon szeptember második hetében, mondhatom, hozzánk is megérkezett, bár nem targonca hozta. Ugye olvasták az előző jelentkezésemet, amiben azt írtam, hogy az ősz is lehet szép. Mostantól minden olyan partnerünk aki valamit rendel a Pagátnál, a számla mellett vagy a borítékban meglepetést talál. Nem, ne féljenek! Nem áremelési értesítő fog érkezni. Nem is szárnyas betét, ahogy azt egy férfi munkatársunknak promóciós célból küldte levélben egy világcég. Ellenkezőleg. Megmutatjuk, hogy megbecsüljük azokat akik pénzt hagynak nálunk. Minden számla melle egy kupont mellékelünk, amivel kedvezményeket kaphatnak, vagy kedvezményes árukat vásárolhatnak. Meglátják, nem akármilyen kedvezményekről van szó. A kuponokkal jelentős megtakarításokat érhetnek majd el. Sőt, ha rendszeres vásárlónk, akkor nagyon-nagyon sok terméket vásárolhatnak majd meg kedvezményesen. Na, én mar fáradt vagyok, es sokat is dumáltam. A többi jó hírt majd legközelebb. Minden jót kívánok.


2013. nyári híreink

2013.08.29
Nyár a targonca jegyében

Sajnos a Pagátnál is múlóban van a nyár. Hála istennek, mint mindig cégünk történetében ez a nyár sem volt esemény nélküli. Sokszor a szabadságok miatt nehéz feladat elé állított minket a szűnni nem akaró vevői érdeklődés, de megbirkóztunk vele. Úgy targonca eladásban, mint teljesített targonca szerviz órában a mi nyarunk bizonyította, hogy nem feltétlenül holtszezon a június-augusztus időszak. Természetesen fejlődtünk is. Elkészült a Pagát II. csarnok új, 600 m2 műgyanta burkolata. Ezzel már nemcsak az új targoncák, de a használt targoncáink is méltó környezetben várják új tulajdonosaikat. Elkészült az egész telepet behálózó WIFI hálózat. Büszke voltam amikor egy leendő vevő a használtgépek mellett megkérdezte, hogy van e itt WI-FI, és én azt mondhattam, igen válassza a Pagát Vendég hálózatot, és használja egészséggel. Vett is targoncát a vevő. Sokszor ilyen kicsi dolgon múlik a siker.

Az sem mellékes, hogy idén is 2 targonca alkatrész vevőnk családja nyaralt a költségünkön a Balatonnál. Az első féléves nyeremény játékunk nyertesei augusztusban töltöttek el egy-egy hetet a magyar tengernél. Ez már a harmadik nyeremény szezon, és összesen 5 nyertesünk volt. Lassan megalakítjuk a Pagát nyertesek klubját :=)

Örülök, hogy most én a cég vezetője kaptam lehetőséget egy rövid büszkélkedésre, és köszönöm minden kedves partnerünknek a sikeres nyarat. Az ősz sem csúnya, az is szép tud lenni, ha azzá tesszük. Bízom benne, hogy mindenkinek az lesz


2013. április

2013.04.23
Kárpátaljai kirándulás áprilisban

Verecke 2013 kirándulás

Pagát Karát Klub szervezésében Kárpátalján jártunk áprilisban. Most kivételesen háttérbe szorult a targonca, a kulturális és kulináris élményeket részesítettük előnyben. Busszal mentünk harmincan, tiszta csapatépítő tréning :-) Voltunk Beregszászon, Munkácson, Lembergben, emlékeztünk és koszorúztunk a Vereckei-hágónál, szalonnát sütöttünk az Onir folyó partján, megkóstoltunk az ukrán konyha jópofa ételeit. Abszolút pozitív élmény volt, bővebben képekkel a Facebook oldalunkon!


2013.04.15
Mariotti targonca képviselete a Pagátnál
A Pagát Zrt., mint ahogy már arról többször hírt adtunk, folyamatosan fejleszti termékpalettáját. Rövidesen hiánypótló termékkel jelentkezünk a magyar targonca kínálatban. Megállapodás történt az olasz Mariotti targoncagyárral, hogy a magyar piacon termékeiket a Pagát Gold Zrt és értékesítői hálózata forgalmazhatja. A Mariotti kiváló minőségű kissorozatú, de különleges ellensúlyos targoncákat gyárt 400 kg-tól 1500 kg teherbírásig. Ez a termék hasznos lehet minden olyan helyen, ahol extra szűk helyeken, vagy alacsony terhelhetőségű födémeken kell munkát végezni.

Mariotti targonca

Kérem figyelje a www.pagatgold.hu honlapon az információkat, ahol mindig tájékoztatjuk Önt a legfrissebb fejleményekről.


2013. február

2013.02.13
Erősítünk a takarítógép fronton!
Egy fejlődő vállalkozásnak folyamatosan új kihívások elé kell nézni. Igy tesz a Pagát Gold is. Miután az egyik nagy bevásárlóközpontban sikeres tesztet hajtottunk végre elindítottuk az új termékünk a takarítógép bevezető kampányát. Az általunk forgalmazott DEC gyártója igencsak nagy múltra tekint vissza és tevékenységét még a targonca iparban kezdte. Itt gyártották a híres DECA raktártechnikai gépeket. ezeknek a gépeknek a bázisára fejlesztve indították el jó 20 éve a DEC takarítógépek gyártását. Ezek a takarítógépek rendkívül kedvező kondíciókkal vásárolhatók meg vagy bérelhetők a Pagát Gold Zrt nél. Cégünk bizonyos keretek között ingyenes kipróbálást is lehetővé tesz a legnagyobb típusnál. További információért keresse hírlevelünket, illetve látogasson el Facebook oldalunkra, vagy olvassa el a TRANSPACK magazin idei első számában megjelent összefoglalónkat. A Pagát ezen a területen is megbízható magyar partnere lesz vállalkozásának. Garantáljuk, mi nem vonulunk ki az országból. Garantáljuk, mi itthon költjük el a nyereséget. Garantáljuk, mi itthon adózunk, és garantáljuk, mi részt veszünk az ország felvirágoztatásában. Várjuk megkeresését, hogy legyen részese a sikernek.


2012. december

2012.12.14
Eredményes évet zár a Pagát Gold Zrt.
Idén utoljára szolgálunk hírrel a honlapon. A Pagát Zrt. 2012-ben üzleti életében hála a kedves megrendelőinek az eddigi legsikeresebb évének a lezárásához közeledik. Ebben az évben sikerült először tripláznunk az egyik kedves Partnerünknél. Megnyertük az év egyik legnagyobb tenderét. Több mint 150 NISSAN targoncát értékesítettünk a magyar piacon, ezzel Európában a negyedikek lettünk. Telephelyünket duplájára növeltük, megépítettük a színvonalas targonca bemutató termünket. Havonta újabb akciókkal kedveskedtünk ügyfeleinknek. Folytattuk bérflottánk fiatalítását. Szerelőink műszaki felkészültségét gyári oktatással erősítettük. Elnyertük az év honlapja pályázatát, és AA üzleti minősítést kaptunk. Ahogy mondani szokás mindez nem jöhetett volna létre Önök, a mi kedves megrendelőink nélkül. Köszönetet mondunk az egész éves bizalmukért, és egyben megígérjük, hogy 2013-ban még nagyobb energiával fogjuk az Önök kegyeit keresni. Az Önök bizalma, és a mi sikereink köteleznek minket a még magasabb színvonalú folytatásra. Végezetül, minden kedves honlap olvasónak békés, áldott karácsonyi ünnepet, és sikerekben gazdag új eszetendőt kívánunk. Találkozunk jövőre Önökkel ugyanitt.

A Pagát Gold Zrt. vezetősége.


2012.12.06
Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai között a Pagát Gold Zrt.
A Pagát Zrt. mindig fontos hangsúlyt fektetett ara, hogy üzleti kapcsolatainak mindig pontosan megbízhatóan feleljen meg. Törekvéseit elismerés koronázta. A BISNODE HUNGARY – Partnerkontroll cég a Pagát Gold Zrt. nemzetközi standardok alapján AA minősítéssel látta el, ami annyit jelent, hogy a Pagát Gold Zrt-vel történő üzletkötés kockázatmentes és biztonságos. Igen nagy siker ez, mert ilyen minősítéssel a magyarországi cégek alig 2%-a se rendelkezik!


AA tanúsítvány

2012. november

2012.11.27
Az év honlapja 2012 - www.pagatgold.hu
A Pagát Gold Zrt. mindig nagy hangsúlyt fektetett a megjelenésre, illetve arra, hogy milyen színvonalon juttatja el az információt ügyfeleihez. Ugyan a régi honlapunk is nagyon hatékony honlap volt, de felismerve azt a tényt, hogy a megjelenés felett eljárt az idő, az elmúlt egy évben egy nagyszabású honlap fejlesztési projektbe kezdett. A munka meghozta az eredményét. A Pagát honlap nem megújult, hanem újjá alakult. Megjelenésében, tartalmában illetve technológiájában a legújabb irányvonalat követi, információtartalma óriási segítség lehet a targonca témakörben tájékozódni kívánók számára.

Honlapunk 2012. novemberében elnyerte a Magyar Marketing Szövetség szakértői által adományozott Az Év Honlapja címet az ipari web kategóriában.

Az év honlapja 2012. www.pagatgold.hu

Örömmel adunk hírt erről a sikerről, illetve úgy gondoljuk, aki ezt a honlapot böngészi Magyarország egyik legjobb, leghasználhatóbb honlapját találja meg. Ezt bizonyítja az elnyert elismerés. Reméljük, hogy Ön is megtalálja a szükséges információt, és hasznos perceket tölt el a látogatás közben. Köszönet a Honlap tervezőjének, a Thunderies Ltd.-nek, kivitelezőjének, a NET4NET Bt-nek és a Pagát projekt menedzserének ezért a nagy sikerért!


2012. október

2012.10.15
Targonca bemutató terem
Cégünk ismét egy mérföldkőhöz érkezett. Elkészült és átadásra került a több, mint 350nm alapterületű targonca bemutató terem. Ebben a létesítményben kulturált körülmények között tudjuk bemutatni kedves vevőinknek az általunk forgalmazott targonca típusokat. A létesítményhez tartozik még az ipartörténeti értékű targoncákat bemutató targonca gyűjteményt magába foglaló csarnok is, ahol idősebb, kedves vendégeink nosztalgiázhatnak az utolsó magyar gyártmányú targonca modellek között. Ez a Magyarországon egyedülálló létesítmény várja az Ön, Önök látogatását. Térjen be hozzánk, és egy csésze kávé mellett válassza ki az Önnek leginkább megfelelő targoncát. Várjuk látogatását, a Budapest XVI. kerület Újszász utca 43. sz alatt!


2012. szeptember

2012.09.30
Targoncások és az ufók
A Pagát tevékenységét a targonca szeretete mellett mindig átszőtte az újdonság a játékosság, és a talány, és mindig fontosnak tartotta, hogy az új különleges ügyek mellé álljon. Igy van ez most is. Letettük a nevünket egy világújdonság mellé. "Az ifjú kor infantilizmusát egy hajszálvékony vonal választja el a felnőtt kor kreativitásától" olvasható a www.ufohangar.hu honlapján. valljuk ezt mi is ezért folyamatosan játékos kreatív ajánlatokkal bombázzuk Önöket. Ezeket és nagyon sok egyéb érdekes, már-már utópisztikus ötletet, újdonságot olvashat a honlapunkon. Büszkék vagyunk, hogy támogatója lehetünk a világon elsőként Budapesten felállított ufóhangárnak. Ezzel cégünk kilépett a világ színpadára.


2012. augusztus

2012.08.31
Balatoni targoncás nyaralás jövőre is!
A Pagát igyekszik mindig vevőcsalogató targoncás akciókkal kedveskedni partnereinek. Örömmel tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy Balatoni nyaralás akciónk keretén belül mindkét nyertesünk a Balaton partján töltötte szabadságát. Terveink szerint ezt az akciót jövőre is meghírdetjük, kísérjék figyelemmel hírleveleinket!


2012. július

2012.07.20
Öt napos balatoni targoncás nyaralás
Ahogy azt ígértük, kisorsoltuk a júniusi hírlevelünkben meghirdetett 5 napos balatoni nyaralást. Az egyik ajándékot az ALTOTERA Kft. egyik dolgozója nyerte. A nyertesünk az ajándék átvételekor elmondta, hogy egy időben bonyolítottak két beszerzést. Az egyik a targonca volt, a másik pedig egy szintén beruházási termék, de nem targonca. Ha 10-es skálán értékelnie kellene a két beszerzés folyamatát a Pagát szolgáltatását 10 ponttal, a másik beszállítóját pedig 6 ponttal értékelné. Nagyságrendileg jobb és készségesebb szolgáltatást kapott a Pagáttól, mint a másik szállítótól. Köszönjük, és jó nyaralást kívánunk.


2012.07.07
Sikerrel indult az országosan egyedülálló Targoncalicit értékesítési rendszerünk
Az első felkínált targonca, a kikiáltási árához képes több mint 3 szoros áron kelt el. Ez bizonyítja számunkra, hogy a rendkívüli kedvező ajánlatoknak mindig örülnek vevőink. Következő ajánlatunkat 2012.07.16-tól találja meg licit oldalunkon. Az oldal fejlesztése tovább folyik, és rövidesen egyidőben több ajánlatra is licitálhat.


2012. június

2012.06.24
A tavalyi nyertes bíztató szavai
Mészáros József vevőnk írta az idén ismét meghirdetett "Öné lehet ingyen 5 nap a Balatonnál" akciónkhoz a Facebookon: "Tavaly én nyertem meg... Szuper volt az ellátás, nagyokat túráztunk Somogyban, köszönjük!" A fotó megtekinthető a Facebook oldalunkon, lájkolja Ön is a Pagátot!


2012. május

2012.05.25
Lengyel targoncakabinok
Pagát Gold Zrt megkezdte a kiváló minőségű lengyel targoncakabinok forgalmazását. Fontos kiemelni, hogy ezeknek a kabinoknak a minősége teljesen megegyezik a gyári kabinok minőségével, de az ára akár egyharmada is lehet annak. Ezeket a kabinokat minden targoncához tudjuk szállítani, előzetes megrendelés alapján. Figyelje a honlapunkon megjelenő információkat. Várjuk tisztelt megkeresését.


2012.05.09
Az Önök véleménye alapján
A Pagát Gold Zrt mindig sokat adott az Ön, Önök véleményére. Lassan egy éve automatikus rendszerünkkel kérjük véleményüket arról, hogy miképpen vélekednek munkánkról, teljesítményünkről. Büszkén tájékoztatjuk Önöket, hogy megrendelőink véleménye 1-től 5-ig terjedő skálán 4,5-es értéket kapott. Ez nagyon szép eredmény, büszkék vagyunk rá, és köszönetet mondunk minden partnerünknek. A legpozitívabban vevőszolgálatunk munkatársainak munkáját, udvariasságát értékelték, mintegy 4,63-ra, a legnegatívabban a fizetési feltételeket, ott csak 3,89-es értékelést kaptunk. Ezzel egyben kijelölték tennivalónkat is.


2012. április

2012.04.20
Fejlesztési megállapodás
Elkötelező megállapodást irt alá 2012.04.20 án A NISSAN forklift és a Hitachi Construction Machinery valamint az Innovation Network Corporation of Japan, annak érdekében, hogy még nagyobb tőkeerővel szálljanak szembe a gazdasági válság állította feladatokkal. A három cég által megalapitandó UNI CARRIERS CORPORATION a világ egyik legtőkeerősebb targoncás vállalkozása lesz, ami a termékek fejlesztésében, komoly jelentőséggel bír. Ezzel biztos lábakra helyezték a NISSAN targoncák fejlesztését, bizton kijelenthető, hogy a NISSAN targoncák a jövőben is a világ legjobb targoncái közé fognak tartozni.


2012.04.11
A PAGÁT TRIPLÁZOTT!
2004 óta dolgozik együtt a Pagát Gold Zrt. a felsőzsolcai STAR PLUS Kft vel. Büszkeség töltött el minket, amikor 2008-ban a lejárt targonca bérleti szerződést ismét velünk hosszabbították meg. Akkor a Pagát újkori történetében először duplázott. Idén sajnos a 2008-ban kötött szerződés is lejárt. Izgalommal vártuk a cég döntését. Ebben az esetben már nem 5 gépről hanem 17 db targoncáról tárgyaltunk. Örömmel tudatjuk olvasóinkkal, hogy a Star Plus tulajdonosa ismét a Pagát targoncák mellett döntött. Nagy siker ez nekünk. Büszkék vagyunk rá, és köszönetet mondunk a Star Plus managementjének a bizalomért. Ez a siker utat nyit a Pagát számára szerviz tekintetében az Észak-magyarországi régió felé történő terjeszkedésre.


2012.04.04
Targonca tömör gumi szállítmány
Óriási targonca tömör gumi szállítmány érkezett Indiából. A próbarendelések alapján megállapítható volt a beszállító indiai gumigyár minősége vetekszik a jó nevű európai gyártók minőségével, de annak töredéke az ára. Tárgyalásaink során tapasztaltuk, hogy az európai gyártók is gyakran Indiában vagy távol keleten gyártatnak. Az indiai ipar hihetetlen gyorsasággal fejlődik, és egy kitörési pont lehet a magyar gazdaság részére. Reméljük megkedvelik új termékünket. Hamarosan új akcióval jelentkezünk a targonca tömör abroncs témakörben. Figyelje hírlevelünket.


Tömörgumik

2012. március

2012.03.19
Nemcsak a targoncánk Nissan!
Megint Nissant választottunk – de kivételesen nem a targoncára gondolunk! Személyautó vásárlás előtt Nissan targonca márkaképviseletként kézenfekvő volt, hogy milyen márkában gondolkodunk, így lett a targonca flotta mellett az autóflotta része 6 db gyönyörű sárga Nissan Note, a kollégák nagy örömére. Természetesen az autók már az új dizájnt kapták reklámként.


Nissan autók

2012.03.10
Látogatás a Terror Háza múzeumban
Ma a Pagát csapata látogatást tett a Terror Háza múzeumban. A látogatás végén elmaradt az összejöveteleinkre jellemző vidám hangulat... Egyöntetű véleményünk, hogy érdemes mindenkinek megnézni. Jobb, ha tudjuk és továbbadjuk, mit tettek nemzetünkkel.


A "Terror Háza" ma múzeum, de a 20. századi magyar történelem két szégyenteljes és tragikus korszakában valóban a terror háza volt. 1944-ben a nyilas rémuralom idején a magyar nácik, 1945 és 1956 között pedig a hírhedt kommunista terrorszervezet, az ÁVO és utódja, az ÁVH rendezkedett be ugyanitt. A múzeum a diktatúrák áldozatainak állít emléket. A multimédiás tárlat kronologikus sorrendben mutatja be a ház történetéhez kapcsolódóan a két magyarországi terrorrendszer időszakát. www.terrorhaza.hu


2012. február

2012.02.29
5000 kg teherbírású kézitargonca
Elérhető az új 5, nem tévedés 5 tonnás raklapemelő béka. Jellemzői: dupla sebességű emelés kisebb tehernél finom működés a teher óvása érdekében magas minőségű acélból készült a könnyű önsúly érdekében.
Műszaki adatok:
Villa alapmagasság: 77 mm
Kerékátmérő 180 mm
Tandem görgő átmérő: 80 mm
Max. emelési magasság: 195 mm
Teljes hossz: 1554 mm
Villahossz: 1150 mm
Villaszélesség: 685 mm
Önsúly: 103 kg.

A további részletekről és az aktuális árról kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!


2012.02.21.
A megbízhatóság meghozza az eredményt, targoncák terén is.
7 évi együttműködés után a Pagát Gold Zrt duplázott a volt Békéscsabai Glóbusz gyáregységében. A Pinguin Lutosa Foods Hungary kft. (a gyár mai tulajdonosa) kemény pályáztatás után a következő 5 évre ismét cégünknek szavazott bizalmat. Mint ahogy az manapság mindig így van, a feltételek és az elvárások szigorodtak. Cégünk saját szerelőt telepített a környékre. Ez a tény jó hír a Baja és környéki targonca felhasználóknak, mert mostantól, kedvezőbb feltételekkel élvezhetik ők is a Pagát megbízható minőségét.

Köszönjük a Pinguin Lutosa Foods Hungary Kft. ismételt bizalmát.


Targonca szerviz

Online Hibabejelentő
Ha targoncája meghibásodott, töltse ki hibabejelentőnket, rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot.Hibabejelentés
Kérje ajánlatunkat!
Targoncák, raklapemelők, alkatrészek és kiegészítők beszerzése; targonca szerviz és targonca javítás. Rövid átfutási idő, garanciával! Ajánlatkérés
Kérdezzen!
Ha anyagmozgatással kapcsolatban bármilyen kérdése van, itt felteheti. Legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni Önnek! Kérdezek!
Visszahívjuk

Ha bármilyen kérdése van targoncákkal kapcsolatban, munkatársunk visszahívja Önt!

Köszönjük! Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre naprakész híreinkért, akcióinkért!

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk!

Mentse el elérhetőségeinket mobiljára QR kódunk segítségével!

Pagát Gold QR kód

Minden jog fenntartva © Pagát Gold Zrt. 1991-2015.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum