"Pagát Gold Zrt - Magyarország valószínűleg legjobb targonca szervize"
nyelv Pagát magyar oldalak
e-mail: info@pagatgold.hu
telefon: +36 1 402 42 22

Híreink

2019.január

2019.01.17
16 tonnát a levegőbe!

Ismét speciális targoncával bővült a bérflottánk. A 16 tonna teherbírású szörny szíve egy 6.7L Cummins turbo dízel motor. A targonca teljes magassága csupán 3068 mm, emelési magassága pedig 2750 mm. 2400 mm hosszú villák pozicionálását segíti az integrált oldalmozgató és a szeparált villapozíciónáló.

Impozáns mérete és teljesítménye mellett a vezetőfülke kialakítására is nagy figyelmet fordított a Yale. Az ergonomikus vezetőülés egy jó kilátású, tágas, zárt acél kabinban foglal helyet, amely fűtéssel, légkondival és mikrokapcsolós hidraulika vezérlővel is felszerlelt - a kényelmes munkavégzés érdekében

A targonca bérbe vehető akár 1 napra, akár hosszabb távra is.


Yale targoncák

Kérjen ajánlatot:
info@pagatgold.hu
+36 1 442 12 22

2019.01.16
És azt tudtátok, hogy a vadiúj Yale targoncák mellett ki lehet fogni megbízható használt Nissanokat is?

Most kedvezményes áron hozzájuthatsz bevált, használt Nissan targoncákhoz.

Az akcióban résztvevő targoncák:

Több darab Nissan 30DX 3 tonnás teherbírású gázos homlokvillás targoncák, 4 hidraulika körrel és 4 villás Meyer adapterrel, zárt acél kabinnal, fűtéssel. Igény esetén normál villával vagy más adapterrel felszerelve is, 6 hónap szavatossággal.

Személyesen kipróbálhatók budapesti telephelyünkön.Nissan targonca 03 Nissan targonca 02
Nissan targonca 01

További információkért érdeklődjön:
info@pagatgold.hu
+36 1 442 12 22

2018.november

2018.11.19
Szuper rendezvényen jártunk

Büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan targonca márka kizárólagos képviselete lehetünk, mint a Yale. Azon ritka gyártók közé tartozik, aki mind a fogyasztókra, mind pedig a márkaképviselőire nagy figyelmet fordít. A szeptemberi wezzei “This is Yale” esemény is ezt igazolta: a márkaképviselők és a fogyasztók betekintést nyerhettek a Yale márka múltjába, jelenébe és jövőbeni terveibe. A résztvevők megtekinthettek több, mint ötvenéves Yale targoncákat, illetve kipróbálhatták a frissen bemutatott 1200 mm súlyközéppont mellett is 16 tonna teherbírású óriás targoncát, és betekintést nyerhettek az automatizált Yale logisztikai eszközök működésébe is.2018.október

2018.10.26
Különleges gépekkel bővült a bérflottánk

Rengeteg különleges targoncával rendelkezik a rövidtávú bérlfottánk, mi most tovább bővítettük két különleges targoncával.


Minden, ami targonca - Bérelhető targoncaflottánkra is igaz ez az állítás. Többek között 1,5 tonna - 15 tonna teherbírású targoncák állnak ügyfeleink rendelkezésére, köztük található teperes, tolóoszlopos, dízel, gázüzemű, elektromos, alacsony építésű, fehér gumival, kabinnal, fűtéssel szerelt is.


Bár 1,5t - 3,5t tonna közötti bérletes flottánk fiatalítása folyamatos, ilyen speciális kivitelű targoncák beszerzése üdítő számunkra is.


Kék romboló - Hyster:

 • 7 tonna teherbírás
 • triplex oszlop
 • 5 m emelési magasság
 • szükített kivitelű acélpántos kerekek
 • dízel
 • modern részecskeszűrő
 • Tolatókamerával felszerelt
 • fűtött acél kabin
 • minilever vezérlés
 • igazi úri kényelem fogadja a targoncavezetőt

Narancs terepjáró - AUSA:

 • 3,5 tonna teherbírás
 • dízel
 • 4 kerék meghajtás
 • triplex oszlop
 • 3,7 m emelési magasság
 • 4 kerék hajtás
 • óriási traktorgumijainak köszönhetően minden terepen könnyedén megállja a helyét megvásárolható, de bérelhető rövid vagy hosszú távra is

Kék romboló - Hyster: Narancs terepjáró - AUSA
Narancs terepjáró - AUSA
Narancs és kék Narancs és kék


Kérjen ajánlatot rövid távú bérlésre vagy AUSA targoncákra: http://www.pagatgold.hu/ajanlatkeres

2018.10.24
Li-ion technológiában is élen járunk

A Yale nem csak a belsőégésű és elektromos motorjait fejleszti, hanem az új akkumulátor technológiákba történő fejlesztésekben is felveszi a versenyt. Számos modell rendelhető már Li-ion akkumulátorokkal a Yale kínálatából.


A Yale® lítiumionos (Li-ion) akkumulátor megoldásai segítenek az ügyfeleknek növelni termelékenységet és optimalizálni a különböző munkafolyamatokat a felhasználás során. Szemben a hagyományos ólomsavas akkumulátorokkal a Li-ion akkumulátorokat bármikor töltőre lehet tenni akár 10 percre is, nem károsítja az akkumulátor időtartamát. Így számos helyen a csereakkumulátorok és a nehézkes procedúra szükségtelenné válhat. Akár egyetlen akkumulátor képes ellátni napi 2-3 műszakos üzemet. További előnyük, hogy szemben a hagyományos akkumulátorokkal nincs szükség elszeparált töltési helyiségre, mivel a Li-ion akkumulátorok töltés során felmerülő emissziója 0 ráadásul karbantartást sem igényelnek.


A Yale Li-ionos akkumulátorainak élettartama több mint 3.750 ciklus, azaz háromszorosa az ólomsavas akkumulátorok élettartamának. A Li-ion akkumulátorok és töltők szintén energiatakarékosak, az ólomakkumulátorokhoz képest akár 30% -os energiamegtakarítást érhetnek el.


Li-ion akkumulátorok előnyei:

 • Megszüntetheti a bonyolult akkumulátor cserét több műszakos gépek esetén.
 • Nincs szükség külön töltőhelyiségre, mivel a töltés közben nem keletkeznek ártalmas gázok.
 • Élettartamuk hosszú, így használatuk gazdaságos.
 • 60 hónap vagy 10.000 üzemóra gyártói garanciával rendelhető.

A következő targoncák már rendelhetőek Li-ion akkumulátorral:

 • Komissiozó targonca (MO20-25)
 • Vonatató targonca (MO50-70T)
 • Gyalogkíséretű targonca (MP16-20)
 • 3 - 4 támaszú elektromos homlokvillás targonca ( ERP15-VT, ERP16-20VF)

LI-ION
MR10-14_2 MP16-22-Pedestrian
MO50T


Kérjen további információt és ajánlatot Li-ion akkumulátoros targoncákkal kapcsolatban: http://www.pagatgold.hu/ajanlatkeres

2018.10.19
Az új Yale MRE először a Pagátban!

A Yale a Pagát telephelyén mutatta be európai értékesítői számára az új Yale MRE targoncát. Az MRE modell egy a piacon egyedülálló, gazdaságosan fenntartható, támasztókerekes, tolóoszlopos targonca. Kis- és közepes igénybevételre tervezték, amely kis mérete ellenére nagy magasságokkal is megbirkózik.


Az új tolóoszlopos modell 3 féle teherbírással és oszlopdöntéssel rendelhető. 1000kg, 1200kg, és 1400kg névleges teherbírást 600mm súlyközéppont mellett mindegyik gép 6500 - 6750mm magasban stabilan teljesíti, és akár 7500mm emelési magassággal rendelhető.


Annak ellenére, hogy a targonca tengelytávolsága csupán 1300mm az MR10E és az MR12E esetében, rendelhető szűkfolyosós drive-in kabinnal is. Egy gazdaságos modellről van szó, mégis ergonomikus kezelés biztosított a kezelő számára, hiszen a kabin kialakítása megegyezik egy prémium modellel.


Az MRE targonca számos variációja elérhető, melynek segítségével teljes mértékben a felhasználók igényeire tudjuk igazítani. Van lehetőség a ritkán használatos, magasabb raktári igények gazdaságos kiszolgálására is, de akár napi szintű, egyműszakos, maximális termelékenységű használatra is alkalmas lehet az opcionális kiegészítők segítségével.


Yale MRE 2.
Yale MRE 2.


További részletekért érdeklődjön az info@pagatgold.hu e-mail címen vagy a +361 402 4222 telefonszámon.

2018.10.09
Yale GDP60VX a vevő igényeire szabva

A napokban átadtunk egy új Yale GDP60VX egy 6 tonna névleges teherbírású gépet, méghozzá a vevő igényeire szabva, szélesített villakocsi oldalmozgatóval felszerelve – így a gép egyszerre 3 raklap felvételére is képes. Megkönnyíti és hatékonyabbá teszi az YTONG téglák kamionra történő rakodását, ezáltal gyorsítva a termelést. A fűtött és hűtött, rádióval felszerelt zárt acélkabin a kezelő kényelmét szolgálja. Úton van ugyanebbe a flottába egy 8 tonna teherbírású, szintén speciális adapterrel felszerelt targonca.


Yale GDP60VX 2.
Yale GDP60VX 3. Yale GDP60VX 4.
Yale GDP60VX 1.

2018.szeptemer

2018.09.19
Magasemelő, alacsony áron!

Robusztus mégis fürge, a kompakt Yale MSC10 magasemelőt olyan mindennapi használatra tervezték, ahol gyakran kell szűk helyen dolgozni. Ez a megbízható, energia-hatékony gyalogkíséretű magasemelő segít az árutárolásban a közepes és a magas állványoknál, kezelése könnyű és az alacsony üzemeltetési költségek által növeli a hatékonyságot.


 • 90 - 1510 mm emelési magasság
 • 1000 kg névleges teherbírás
 • egyszerű használat
 • Pontos manőverezés
 • beépített töltő
 • Karbantartásmentes akkumumátor
 • kis méret, alacsony önsúly
Most akciósan a készlet erejéig 1.290.000 + Áfa áron megvásárolható!


Yale MSC10 1. Yale MSC10 2.
Yale MSC10 3.

Kérje írásos ajánlatunkat az alábbi linken: http://www.pagatgold.hu/ajanlatkeres

2018.09.10
Elektromos kormány opció az új Yale MS10-20 modelleken

Apró okos újdonsággal bővült a raktárak igáslova. Az eddig is könnyen kezelhető magasemelőt a Yale tovább fejlesztette a gyorsabb és biztonságosabb munka érdekében. A Yale MS10-20 széria kifejezetten jó választás lehet mind kültéri, mind pedig beltéri raktári használtra, kialakításának köszönhetően szűk helyeken is könnyen manőverezhet vele.


A Yale folyamatos fejlesztésének köszönhetően a gyalogkíséretű targoncákhoz is újabb előnyök párosulnak:
tovább csökken a kormányzáshoz szükséges erőkifejtés
a berendezés lassulása kanyarodás közben
a kormány 65°és -55° között elfordítható
“drive by wire” elektromos szervókormányYale flotta
Yale flotta Yale flotta

Kérjen ajánlatunkat akár hosszú távú bérleti konstrukcióra is!
info@pagatgold.hu

2018.augusztus

2018.08.31
Új elektromos vontató a Yale palettán!

A Yale két új modellt kínál, amelyek nagyobb vontatási kapacitást vállalnak az anyagmozgatásban. Ez a berendezés ideális a forgalmas gépjárműgyártási környezetekhez, valamint a gyártósor kiszolgálásához, annak valamennyi ütemében.


Jellemzői:

Akár 7000 kg- 8000 kg-os vontatásra képes. A háromkerekű MT70 és négykerekű MT80 vontató traktorok testre szabhatók

Az MT70 vontató felszerelhető ponyvás ajtóval. Kültéri használatra kiváló irányíthatóságot biztosít. Az MT80 vontató felszerelhető olyan kabinnal, amelyben az ajtó fixen zárható – így az esetleges talajegyenetlenségek következtében sem nyílik ki.

A Yale ergonómia-központú filozófiája ebben a berendezésben is megnyilvánul: egy lépéssel be lehet szállni a vontatóba, valamint az ülése is kényelmes, egészséges munkavégzést tesz lehetővé. Sőt, kabinnal is rendelhető. Mindkét modell rendelhető telemetrikus rendszerrel, amely biztosítja a kényelmes web-alapú nyomon követést bárhonnan, bármikor.

Az MT70 és MT80 teljes mértékben kompatibilis a Yale irányszerelvény rendszerével.

Több pótkocsi vontatható vele, a felhasználási terület és elvégzendő munka függvényében testre szabható.


Yale flotta
Yale flotta Yale flotta
2018.július

2018.07.26
Így kenyerezheti le targoncavezetőit, ha más gyártóról áll át a Yale-re

Kár kerülgetni a forró kását, nyugodtan kijelenthetjük ,hogy bizonyos szakmákban egyre nehezebb megbízható munkaerőt találni - így a targoncavezetők körében is. Ezért a hazai vállalkozók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a targoncakezelők kényelmére. Azért, hogy megkönnyítsük Yale targoncákra történő átállást, a Yale is elérhetővé tette számos elektromos targonca esetében a dual pedálos opciót.


A következő típusú targoncáknál elérhető:

 • ERP15-20VT
 • ERP16-20VF
 • ERP22-35VL
 • ERP40-55VM


További információkért keressen bennünket: info@pagatgold.hu , 003614024222


Yale flotta
Yale flotta Yale flotta

2018.07.09
15 éve az E.M.E. Kft szolgálatában

Az E.M.E. Kft. 15. éve bízza rá a Pagátra elektromotorok gyártásához kapcsolódó anyagmozgatási feladatainak megoldását. A legutóbbi beszerzésük alkalmával egy 11 darabból álló Yale targonca flottát szállítottunk:


 • 9 db Yale MS15X felálló platformos, magasemelésű targoncát - 1,5t tonnás terheket polcrendszerre történő pakolásra, felálló platformos kialakítással a munka gyorsítása érdekében
 • 1 db Yale MP20 elektromos kézi raklapemelőt fennmaradó kisebb raklapok belső mozgatására
 • 1 db Yale ERPVT20 berendezést gyári ponyva kabinnal, teherautók le- és felpakolásához minileverrel és beépített mérleggel

Yale flotta Yale flotta
2018. június

2018.06.27
Bemutatjuk az AUSA T144 Plus-t

Az AUSA T 144 H Plus jelenleg a legkönnyebb és legkompaktabb teleszkópos rakodó a piacon. Alkalmas akár 1350 kg súlyú teher rakodására 3,9 méter magasságig. Ez a berendezés képes 2,2 m vízszintes kinyúlással akár 550 kg súlyt mozgatni.

Tökéletes választás építkezéseken, különböző egyenetlen talajú területeken végrehajtott anyagmozgatásra. Kiváló alternatívája a hagyományos kompakt rakodóknak, nagyobb teherbírásával és emelési magasságával. További előnye, hogy kompakt méretéből adódóan (1,94m*1,41m*3,71m) kisebb, zárt térben is használható.


További jellemzői:

 • 2,4 tonna önsúly
 • egyenletes elosztású tengelyterhelés
 • alkalmas egyenetlen talajon való használatra és pótkocsis szállításra egyaránt
 • a hátsó kormánykerék megkönnyíti a 3 m-nél kisebb fordulási sugarú feladatok elvégzését
 • alacsony zajszintű és fogyasztású 22,7 kW-os Kubota motorral hajtja
 • hidrosztatikus sebességváltó automata csúszásgátló rendszerrel, amely javítja az összkerékhajtás teljesítményét alacsonyabb üzemanyag fogyasztás és gumiabroncs-kopás mellett
 • a kabin és a kezelőszervek ergonómiai szempontból optimalizáltak
 • tágas és könnyen hozzáférhető kezelői pozíció a fáradtság minimalizálása érdekében

Kérje ajánlatunkat: http://www.ausa.hu/ajanlatkeres
AUSA T 144 H Plus
AUSA T 144 H Plus AUSA T 144 H Plus

2018.06.21
A CURVER Magyarország Kft. telepén is hasít a Yale

A CURVER Magyarország Kft. részére a napokban szállítottunk 3 db Yale GLP20 MX típusú, fém fülkével és fűtéssel ellátott gázüzemű targoncát. Egy „hagyományos” targoncán kívül 2 db Yale MO10 S speciális komissiózó gépet is üzembe helyeztünk, helyszíni szereléssel. Ezzel 13 db-ra bővült a Pagát Gold Zrt. által biztosított gépek száma.


Mezőkövesden is befutott a Yale Mezőkövesden is befutott a Yale

A Yale MO10 S komissiózó targonca családja kiváló társ a nagy intenzitású raktárak és logisztikai rendszerek támogatására. Ehhez jól tervezett kezelői kialakítás és hatékony műszaki teljesítmény is társul.

Főbb jellemzők:


 • rögzített villák: földfelszíni vagy alacsony szintű komissiózáshoz
 • rögzített kezelőállás: ideális alacsony szintű komissiózáshoz, fix kezelőállás mellett a villák emelkednek
 • kiegészítő emelés
 • platform: jelenléti érzékelővel, a vibrációt elnyelő párnázott kivitelben, alacsony fellépési magassággal
 • mindkét oldalról kényelmesen hozzáférhető kontroll panel
 • az emelhető villák megkönnyítik a rakodást
 • négy választható teljesítmény szint
 • az AC technológia sima futást, gyorsulást és fékezést biztosít
 • a kezelőállás egyszerre mozog vertikálisan és függőlegesen, ezzel lecsökkenti a szükséges helyzet eléréséhez szükséges időt
 • multifunkcionális grafikus display


Mezőkövesden is befutott a Yale
2018. május

2018.05.04
Mezőkövesden is befutott a Yale
Autóipari beszállítókat is megcélozva adtunk át 5 db Yale raktártechnikai eszközt Mezőkövesden a LEAX Hungary Zrt. gyárában. A részvénytársasággal 36 hónapos futamidőre kötöttünk tartósbérlet, full-szerviz szerződést. A gyalogkíséretű targoncák az egymástól nagy távolságban lévő üzemrészek között szállíttják a termékeket, míg a homlokvillás berendezések a gyártást és az alapanyag-előkészítést segítik. Ez alkalommal nem csak az új, hanem a régi, saját tulajdonú gépek karbantartását is átvállaltuk. Reméljük, ezek után közös megelégedéssel, tovább bővíthetjük a komolyan fejlődő gyár Yale gyártmányú anyagmozgató berendezéseinek számát. http://www.pagatgold.hu/yale-targonca


Mezőkövesden is befutott a Yale Mezőkövesden is befutott a Yale
Mezőkövesden is befutott a Yale Mezőkövesden is befutott a Yale
2018. április

2018.04.19
Targonca Munkavédelmi oktatás a Pagátnál
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem végzős munkavédelmi szakmérnök hallgatóinak színvonalas targonca munkavédelmi oktatást tartott Csák Péter a Pagát Gold Zrt. vezérigazgatója illetve Jánvári Tibor munkavédelmi szakértők. A targoncák és egyéb raktártechnikai berendezések széles választéka valamint a telephely adottságai lehetővé tették, hogy összesen közel 50 fő vehessen részt az oktatáson.


Mukavedelm oktatás a pagatnál Mukavedelm oktatás a pagatnál

2018.04.17
Terepen is új erőre kapott a Pagát
Annak érdekében, hogy a legkeményebb munkakörülmények között is gördülékennyé tudjuk tenni a munkavégzést ügyfeleink számára, újragondoltuk és felfrissítettük együttműködésünket az AUSA-val.
Az AUSA világelső az építőipari eszközök területén. Több mint 50 év tapasztalattal a hátuk mögött 5 különböző csúcsteljesítményű, különböző iparágra fókuszáló termékcsaládot kínál. Off-road és a kompakt targoncák legszélesebb választékát kínáljuk, amelyek teherbírása 1.300-tól 5.000 kg-ig terjed. A paletta a kompakt és csúcsminőségű gépek 16 különböző modelljét tartalmazza, amelyek alkalmasak rendkívül nehéz munkakörülmények között, valamint félig zárt és szűk terekben is a munkavégzésre, ahová nehéz hozzáférni.


Yale targoncák
Yale targoncák a Pagátnál Yale targoncák a Pagátnál
2018. március

2018.03.12
Magyarvíz Kft. újabb 4 Yale targoncával bővítette flottáját.
A Magyarvíz Kft-t már négy éve a Pagát szolgálja ki, ha anyagmozgatásról van szó. Ismételten bizalmat szavaztak cégünknek és újabb 4 géppel bővítettük flottájukat. Speciálisan felszerelt elektromos targoncák állnak immáron rendelkezésükre, tartósbérlet – fullszerviz konstrukció keretein belül. A targoncák 3 műszakban, azaz napi 24 órában fognak dolgozni, tehát kiemelkedően nagy, 6000 üzemóra/év futásteljesítmény várható. A rendhagyóan nagy teljesítményhez a Yale ERP30 VL Value választottuk. Mind a 4 targoncához 3 db akkumulátort biztosítunk, valamint olyan extrákkal szereltük fel, mint fűthető kabin, LED közúti világítás és a munkavédelem szempontjából rendkívül fontos bluelight.


Yale targoncák a Pagátnál Yale targoncák a Pagátnál
Yale targoncák
2018. január

2018.01.29
Yale GLP20 MX targonca
Ez a gázüzemű targonca megtestesíti a megfizethető termelékenységet. Az Egyesült Királyságban gyártott új MX sorozatú targoncák megbízható és tartós teljesítményt nyújtanak.
Ezt a szériát arra tervezték, hogy az ügyfelek számára költséghatékony alternatívát kínáljon a nagy teljesítményű munkavégzéshez. Kiváló megbízhatóságot és magas termelékenység jellemzi.
Az egysebességes automata sebességváltó sima, egyszerű és pontos irányváltást tesz lehetővé, így hatékonyabb vele a munkavégzés, valamint versenyképes az üzemanyag-fogyasztási mutatókban.

Yale GLP20 MX Yale GLP20 MX
Az MX széria az ISO9001 minősítési rendszerben foglaltak szerint készült és a következőket biztosítja:
 • különböző motor opciók: dízel, LPG és benzin-gáz
 • alacsonyabb költség
 • kiváló ergonómia
 • kezelő kényelme
 • kiterjedt kereskedői hálózat
 • teljes körű szolgáltatás és támogatás
A korábbi VX sorozat alternatívájaként kiváló választás lehet egy MX targonca, normál munkaciklusú üzemelés esetén:
 • nagy- és kiskereskedelem
 • könnyűipar
 • bérbeadás
Ergonómiai jellemzők, amelyek a kezelő kényelmét és működési hatékonyságát biztosítják:
 • Az elszigetelt hajtáslánc és a felfüggesztés helye alacsony vibrációs szintet eredményez.
 • Nagyméretű lábtér, vállszélességben kivitelezhető föl-lelépés a könnyű hozzáférhetőség és a kezelő biztonsága jegyében.
 • A fellépő magassága alacsony, 44 cm-es, a kezelőhely tágas, könnyű ki- és beszállást tesz lehetővé.
 • Állítható kormányoszlop, ergonomikusan elhelyezett ülés és a könnyű kezelhetőség.
Tulajdonságok, amelyek hatékony kezelést és magas termelékenységet eredményeznek:
 • Egysebességes automata sebességváltó a gyors, hatékony terheléskezelés érdekében.
 • A folyamatos stabilitásnövelő rendszer (ún. CSE) elősegíti az üzembiztosságot, amely leginkább akkor érvényesül, amikor a gép egyenetlen talajfelszínen halad illetve amikor kanyarodik.
 • Hosszú karbantartási ciklus: 500 óra a dízelmotorok és 300 óra az LPG üzemű berendezések esetén.
Az MX szériát úgy tervezték, hogy az Ön igényeinek megfeleljen a választott konfiguráció :
 • különböző fülke opciók
 • világítótestek kitben
 • alternatív gumiabroncsok
 • teljes rugózású komfortülések
 • különböző villaméretek


Yale GLP20 MX Yale GLP20 MX
2017. november

2017.11.13
Yale targoncák a Salgglas Zrt-nél
A Pagát Gold Zrt. és Salgglas Zrt. 2005 óta tartó együttműködése újabb fordulópontra jutott. A Salgglas újabb 5 évre szavazott bizalmat a Pagátnak: a teljes targonca flottájukat tartós bérlet - fullszerviz konstrukcióval új Yale targoncákra cseréljük. A flotta Yale VX felsőkategóriás 1,8t, 3,0t és 4,5t gázüzemű targoncákból és egy elektromos gyalogvezérlésű berendezésből áll. A homlokvillás gépek mindegyike kabinnal és fűtéssel felszerelt, a targoncavezető kényelme és biztonsága érdekében. A 3,0 tonnás gépek némelyikét pedig speciális villaforgatós vagy villakitolós adapterrel is felszereltük. Továbbiakban a flottamenedzser rendszernek köszönhetően a kezelők munkavégzése és a targonca teljesítménye könnyen nyomon követhető lesz. Ez nem csak a felhasználónak nagy segítség, de szervizünk számára is fontos információkat rögzít, segíti a szervizszolgáltatás előkészítését.


Yale targoncák a Salgglas Zrt-nél Yale targoncák
2016. április

2016.04.01
Az idén 25 éves Pagát a Yale targoncák magyarországi forgalmazója lett!
A Pagát Gold tulajdonosának a cég megalapításától kezdve célja volt, hogy a céget a Magyarországon meghatározó targoncás vállalkozások közé emelje. Szirányi Zoltán, a Pagát Gold Zrt. vezérigazgatója beszél az új lehetőségről, a 25 éves évforduló tükrében.
A hosszú megtett út nem volt hiábavaló. 2016-ban ünnepli a Pagát a működésének a 25. évfordulóját. 25 év vezetett el oda, hogy a világ egyik vezető targonca gyárának az importőre lehessünk. Néhány szót a YALE-ről A HYSTER YALE GROUP a világ vezető targoncagyártó vállalata. Évente 120.000 targonca hagyja el a telephelyeit a világ különböző gyáraiból. Fő termékei a HYSTER és a YALE. Részletekért kattintson ide!

Az idén 25 éves Pagát a Yale targoncák

2016. január

2016.01.01
Az UTILEV magyarországi importőre 2016.01.01-től a Pagát Gold Zrt.
A mai gyorsan változó világban a UTILEV egy stabil, gazdaságos megoldást kínál az anyagmozgatásban. Egy olyan targoncát, melyre mindig és minden helyzetben lehet számítani a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költségek mellett. A UTILEV márka célzott ügyfélköre azok a vállalkozások, melyek tevékenységében a targoncahasználat nem intenzív, és nem igényel speciális technikai felszereltséget. A márka minden új UTILEV targoncához biztosít gyári garanciát, valamint folyamatos alkatrészellátást. Részletekért kattintson ide!A UTILEV magyarországi importőre
2016.01.01-től a Pagát Gold Zrt.

2014. július

2014.07.15
Pagát Gold Zrt - Business Superbrands 2014
Targoncáink mellett legújabb büszkeségünk: A Superbrands értékelése alapján a Pagát Gold Zrt. elnyerte a Business Superbrands 2014 kitüntetést! Köszönjük az elismerést!


Superbrands 2014

2014. január

2014.01.15
Tanmese, avagy nekünk sem sikerül minden.
Valahol Magyarországon van egy multicég nevezzük nevenincs ajtógyárnak, pályázatot irt ki egy új terméke targoncás anyagmozgatásának a megoldására. A pályázaton természetesen a Pagát is indult, mint az egyik legnagyobb magyar tulajdonú targoncás cég. Komoly feladat volt, sok-sok munkával. Drága, speciális targoncák, olyan is amiből kevés van az országban. Komoly, tisztességes verseny technikában és árban, csupa jó targonca. Eredmény, a cég a Pagát Gold-ot hirdeti ki, mint győztes targonca beszállítót. Felbolydulnak a targoncás multik, hogy lehet, hogy egy magyar targoncás vállalat nyeri ezt a tendert. A kiíró érdekes módon a szerződéskötés fázisában veszi észre, hogy a targoncák vételárát az ajánlat szerint az átadás előtt, de legalábbis a vételár felét ki kéne fizetni. 100.000 eurós nagyságrendről beszélünk. Na, ezt már nem, mondja. Mi ennél nagyobbak vagyunk. Mi diktálunk. Nálunk az a policy, hogy minimum az átadás után 30 nappal. Vagy utána. Természetesen addig használjuk a targoncát, és termelünk vele. Addig is hitelezzen a magyar. A tárgyalást lezárták és egy multival folytatták. Hát így fog össze a multi a multival. Véletlenül mindkét multinak a vezetője magyar.

Gratulálunk. Ebből is tanultunk, ettől is többek lettünk.


2013. december

2013.12.15
Vedd a magyart, dolgozz a magyarral!
A Pagát targonca üzletága egy újabb nagy eredménnyel gazdagodott. 2013.12.13 pénteken hivatalosan átadták a Forest Papír 2,5 milliárd forintból épült új egészségügyi papírgyártó üzemét. A cég többségi tulajdonosa egy nem megszokott ünnepi beszéddel lepte meg a publikumot. Nem a beruházásról, hanem az oda vezető útról, és az azt megalapozó filozófiáról, azaz az ő üzleti hitvallásáról beszélt. Kiemelte, hogy mindannyian akik itt ebben az országban élünk, döntési helyzetben vagyunk, és hozzájárulhatunk országunk fejtődéséhez egy jó döntéssel. Jelesül, aki szolgáltatást vesz igénybe, vagy árut eszközt vásárol, amennyiben megtörtént a választék kielemzése és a nyertesek között van magyar termék vagy szolgáltató, akkor kutya kötelessége a magyart választani. Ha nem így teszünk akkor az ország elsüllyed, és felolvad a nemzetközi internacionalista mocsárban. Ez a döntés is ahogy mondani szokták, minden embernek a fejében dől el. Nem szégyellte bevallani, hogy döntéseiből nem tudja kizárni az érzelmeket. Így került a Pagát és targoncája is a cégcsoport beszállítói közé. Meggyőztük, hogy tudunk annyit mint bármelyik multi, de mi magyarok vagyunk. Ő a helyes utat választotta. A Pagát lehetett a Forest Papír szolgáltatója a targoncás anyagmozgatás területén. Köszönjük a bizalmat, és további sok sikert kívánunk nekik. A Pagát dolgozói Forest papírárut vásárolnak.


2013. szeptember

2013.09.12
Párizsba tegnap beszökött az ősz
"Párizsba tegnap beszökött az ősz" - írja a költő. Ahogy kinézek az ablakon szeptember második hetében, mondhatom, hozzánk is megérkezett, bár nem targonca hozta. Ugye olvasták az előző jelentkezésemet, amiben azt írtam, hogy az ősz is lehet szép. Mostantól minden olyan partnerünk aki valamit rendel a Pagátnál, a számla mellett vagy a borítékban meglepetést talál. Nem, ne féljenek! Nem áremelési értesítő fog érkezni. Nem is szárnyas betét, ahogy azt egy férfi munkatársunknak promóciós célból küldte levélben egy világcég. Ellenkezőleg. Megmutatjuk, hogy megbecsüljük azokat akik pénzt hagynak nálunk. Minden számla melle egy kupont mellékelünk, amivel kedvezményeket kaphatnak, vagy kedvezményes árukat vásárolhatnak. Meglátják, nem akármilyen kedvezményekről van szó. A kuponokkal jelentős megtakarításokat érhetnek majd el. Sőt, ha rendszeres vásárlónk, akkor nagyon-nagyon sok terméket vásárolhatnak majd meg kedvezményesen. Na, én mar fáradt vagyok, es sokat is dumáltam. A többi jó hírt majd legközelebb. Minden jót kívánok.


2013. nyári híreink

2013.08.29
Nyár a targonca jegyében

Sajnos a Pagátnál is múlóban van a nyár. Hála istennek, mint mindig cégünk történetében ez a nyár sem volt esemény nélküli. Sokszor a szabadságok miatt nehéz feladat elé állított minket a szűnni nem akaró vevői érdeklődés, de megbirkóztunk vele. Úgy targonca eladásban, mint teljesített targonca szerviz órában a mi nyarunk bizonyította, hogy nem feltétlenül holtszezon a június-augusztus időszak. Természetesen fejlődtünk is. Elkészült a Pagát II. csarnok új, 600 m2 műgyanta burkolata. Ezzel már nemcsak az új targoncák, de a használt targoncáink is méltó környezetben várják új tulajdonosaikat. Elkészült az egész telepet behálózó WIFI hálózat. Büszke voltam amikor egy leendő vevő a használtgépek mellett megkérdezte, hogy van e itt WI-FI, és én azt mondhattam, igen válassza a Pagát Vendég hálózatot, és használja egészséggel. Vett is targoncát a vevő. Sokszor ilyen kicsi dolgon múlik a siker.

Az sem mellékes, hogy idén is 2 targonca alkatrész vevőnk családja nyaralt a költségünkön a Balatonnál. Az első féléves nyeremény játékunk nyertesei augusztusban töltöttek el egy-egy hetet a magyar tengernél. Ez már a harmadik nyeremény szezon, és összesen 5 nyertesünk volt. Lassan megalakítjuk a Pagát nyertesek klubját :=)

Örülök, hogy most én a cég vezetője kaptam lehetőséget egy rövid büszkélkedésre, és köszönöm minden kedves partnerünknek a sikeres nyarat. Az ősz sem csúnya, az is szép tud lenni, ha azzá tesszük. Bízom benne, hogy mindenkinek az lesz


2013. április

2013.04.23
Kárpátaljai kirándulás áprilisban

Verecke 2013 kirándulás

Pagát Karát Klub szervezésében Kárpátalján jártunk áprilisban. Most kivételesen háttérbe szorult a targonca, a kulturális és kulináris élményeket részesítettük előnyben. Busszal mentünk harmincan, tiszta csapatépítő tréning :-) Voltunk Beregszászon, Munkácson, Lembergben, emlékeztünk és koszorúztunk a Vereckei-hágónál, szalonnát sütöttünk az Onir folyó partján, megkóstoltunk az ukrán konyha jópofa ételeit. Abszolút pozitív élmény volt, bővebben képekkel a Facebook oldalunkon!


2013.04.15
Mariotti targonca képviselete a Pagátnál
A Pagát Zrt., mint ahogy már arról többször hírt adtunk, folyamatosan fejleszti termékpalettáját. Rövidesen hiánypótló termékkel jelentkezünk a magyar targonca kínálatban. Megállapodás történt az olasz Mariotti targoncagyárral, hogy a magyar piacon termékeiket a Pagát Gold Zrt és értékesítői hálózata forgalmazhatja. A Mariotti kiváló minőségű kissorozatú, de különleges ellensúlyos targoncákat gyárt 400 kg-tól 1500 kg teherbírásig. Ez a termék hasznos lehet minden olyan helyen, ahol extra szűk helyeken, vagy alacsony terhelhetőségű födémeken kell munkát végezni.

Mariotti targonca

Kérem figyelje a www.pagatgold.hu honlapon az információkat, ahol mindig tájékoztatjuk Önt a legfrissebb fejleményekről.


2013. február

2013.02.13
Erősítünk a takarítógép fronton!
Egy fejlődő vállalkozásnak folyamatosan új kihívások elé kell nézni. Igy tesz a Pagát Gold is. Miután az egyik nagy bevásárlóközpontban sikeres tesztet hajtottunk végre elindítottuk az új termékünk a takarítógép bevezető kampányát. Az általunk forgalmazott DEC gyártója igencsak nagy múltra tekint vissza és tevékenységét még a targonca iparban kezdte. Itt gyártották a híres DECA raktártechnikai gépeket. ezeknek a gépeknek a bázisára fejlesztve indították el jó 20 éve a DEC takarítógépek gyártását. Ezek a takarítógépek rendkívül kedvező kondíciókkal vásárolhatók meg vagy bérelhetők a Pagát Gold Zrt nél. Cégünk bizonyos keretek között ingyenes kipróbálást is lehetővé tesz a legnagyobb típusnál. További információért keresse hírlevelünket, illetve látogasson el Facebook oldalunkra, vagy olvassa el a TRANSPACK magazin idei első számában megjelent összefoglalónkat. A Pagát ezen a területen is megbízható magyar partnere lesz vállalkozásának. Garantáljuk, mi nem vonulunk ki az országból. Garantáljuk, mi itthon költjük el a nyereséget. Garantáljuk, mi itthon adózunk, és garantáljuk, mi részt veszünk az ország felvirágoztatásában. Várjuk megkeresését, hogy legyen részese a sikernek.


2012. december

2012.12.14
Eredményes évet zár a Pagát Gold Zrt.
Idén utoljára szolgálunk hírrel a honlapon. A Pagát Zrt. 2012-ben üzleti életében hála a kedves megrendelőinek az eddigi legsikeresebb évének a lezárásához közeledik. Ebben az évben sikerült először tripláznunk az egyik kedves Partnerünknél. Megnyertük az év egyik legnagyobb tenderét. Több mint 150 NISSAN targoncát értékesítettünk a magyar piacon, ezzel Európában a negyedikek lettünk. Telephelyünket duplájára növeltük, megépítettük a színvonalas targonca bemutató termünket. Havonta újabb akciókkal kedveskedtünk ügyfeleinknek. Folytattuk bérflottánk fiatalítását. Szerelőink műszaki felkészültségét gyári oktatással erősítettük. Elnyertük az év honlapja pályázatát, és AA üzleti minősítést kaptunk. Ahogy mondani szokás mindez nem jöhetett volna létre Önök, a mi kedves megrendelőink nélkül. Köszönetet mondunk az egész éves bizalmukért, és egyben megígérjük, hogy 2013-ban még nagyobb energiával fogjuk az Önök kegyeit keresni. Az Önök bizalma, és a mi sikereink köteleznek minket a még magasabb színvonalú folytatásra. Végezetül, minden kedves honlap olvasónak békés, áldott karácsonyi ünnepet, és sikerekben gazdag új eszetendőt kívánunk. Találkozunk jövőre Önökkel ugyanitt.

A Pagát Gold Zrt. vezetősége.


2012.12.06
Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai között a Pagát Gold Zrt.
A Pagát Zrt. mindig fontos hangsúlyt fektetett ara, hogy üzleti kapcsolatainak mindig pontosan megbízhatóan feleljen meg. Törekvéseit elismerés koronázta. A BISNODE HUNGARY – Partnerkontroll cég a Pagát Gold Zrt. nemzetközi standardok alapján AA minősítéssel látta el, ami annyit jelent, hogy a Pagát Gold Zrt-vel történő üzletkötés kockázatmentes és biztonságos. Igen nagy siker ez, mert ilyen minősítéssel a magyarországi cégek alig 2%-a se rendelkezik!


AA tanúsítvány

2012. november

2012.11.27
Az év honlapja 2012 - www.pagatgold.hu
A Pagát Gold Zrt. mindig nagy hangsúlyt fektetett a megjelenésre, illetve arra, hogy milyen színvonalon juttatja el az információt ügyfeleihez. Ugyan a régi honlapunk is nagyon hatékony honlap volt, de felismerve azt a tényt, hogy a megjelenés felett eljárt az idő, az elmúlt egy évben egy nagyszabású honlap fejlesztési projektbe kezdett. A munka meghozta az eredményét. A Pagát honlap nem megújult, hanem újjá alakult. Megjelenésében, tartalmában illetve technológiájában a legújabb irányvonalat követi, információtartalma óriási segítség lehet a targonca témakörben tájékozódni kívánók számára.

Honlapunk 2012. novemberében elnyerte a Magyar Marketing Szövetség szakértői által adományozott Az Év Honlapja címet az ipari web kategóriában.

Az év honlapja 2012. www.pagatgold.hu

Örömmel adunk hírt erről a sikerről, illetve úgy gondoljuk, aki ezt a honlapot böngészi Magyarország egyik legjobb, leghasználhatóbb honlapját találja meg. Ezt bizonyítja az elnyert elismerés. Reméljük, hogy Ön is megtalálja a szükséges információt, és hasznos perceket tölt el a látogatás közben. Köszönet a Honlap tervezőjének, a Thunderies Ltd.-nek, kivitelezőjének, a NET4NET Bt-nek és a Pagát projekt menedzserének ezért a nagy sikerért!


2012. október

2012.10.15
Targonca bemutató terem
Cégünk ismét egy mérföldkőhöz érkezett. Elkészült és átadásra került a több, mint 350nm alapterületű targonca bemutató terem. Ebben a létesítményben kulturált körülmények között tudjuk bemutatni kedves vevőinknek az általunk forgalmazott targonca típusokat. A létesítményhez tartozik még az ipartörténeti értékű targoncákat bemutató targonca gyűjteményt magába foglaló csarnok is, ahol idősebb, kedves vendégeink nosztalgiázhatnak az utolsó magyar gyártmányú targonca modellek között. Ez a Magyarországon egyedülálló létesítmény várja az Ön, Önök látogatását. Térjen be hozzánk, és egy csésze kávé mellett válassza ki az Önnek leginkább megfelelő targoncát. Várjuk látogatását, a Budapest XVI. kerület Újszász utca 43. sz alatt!


2012. szeptember

2012.09.30
Targoncások és az ufók
A Pagát tevékenységét a targonca szeretete mellett mindig átszőtte az újdonság a játékosság, és a talány, és mindig fontosnak tartotta, hogy az új különleges ügyek mellé álljon. Igy van ez most is. Letettük a nevünket egy világújdonság mellé. "Az ifjú kor infantilizmusát egy hajszálvékony vonal választja el a felnőtt kor kreativitásától" olvasható a www.ufohangar.hu honlapján. valljuk ezt mi is ezért folyamatosan játékos kreatív ajánlatokkal bombázzuk Önöket. Ezeket és nagyon sok egyéb érdekes, már-már utópisztikus ötletet, újdonságot olvashat a honlapunkon. Büszkék vagyunk, hogy támogatója lehetünk a világon elsőként Budapesten felállított ufóhangárnak. Ezzel cégünk kilépett a világ színpadára.


2012. augusztus

2012.08.31
Balatoni targoncás nyaralás jövőre is!
A Pagát igyekszik mindig vevőcsalogató targoncás akciókkal kedveskedni partnereinek. Örömmel tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy Balatoni nyaralás akciónk keretén belül mindkét nyertesünk a Balaton partján töltötte szabadságát. Terveink szerint ezt az akciót jövőre is meghírdetjük, kísérjék figyelemmel hírleveleinket!


2012. július

2012.07.20
Öt napos balatoni targoncás nyaralás
Ahogy azt ígértük, kisorsoltuk a júniusi hírlevelünkben meghirdetett 5 napos balatoni nyaralást. Az egyik ajándékot az ALTOTERA Kft. egyik dolgozója nyerte. A nyertesünk az ajándék átvételekor elmondta, hogy egy időben bonyolítottak két beszerzést. Az egyik a targonca volt, a másik pedig egy szintén beruházási termék, de nem targonca. Ha 10-es skálán értékelnie kellene a két beszerzés folyamatát a Pagát szolgáltatását 10 ponttal, a másik beszállítóját pedig 6 ponttal értékelné. Nagyságrendileg jobb és készségesebb szolgáltatást kapott a Pagáttól, mint a másik szállítótól. Köszönjük, és jó nyaralást kívánunk.


2012.07.07
Sikerrel indult az országosan egyedülálló Targoncalicit értékesítési rendszerünk
Az első felkínált targonca, a kikiáltási árához képes több mint 3 szoros áron kelt el. Ez bizonyítja számunkra, hogy a rendkívüli kedvező ajánlatoknak mindig örülnek vevőink. Következő ajánlatunkat 2012.07.16-tól találja meg licit oldalunkon. Az oldal fejlesztése tovább folyik, és rövidesen egyidőben több ajánlatra is licitálhat.


2012. június

2012.06.24
A tavalyi nyertes bíztató szavai
Mészáros József vevőnk írta az idén ismét meghirdetett "Öné lehet ingyen 5 nap a Balatonnál" akciónkhoz a Facebookon: "Tavaly én nyertem meg... Szuper volt az ellátás, nagyokat túráztunk Somogyban, köszönjük!" A fotó megtekinthető a Facebook oldalunkon, lájkolja Ön is a Pagátot!


2012. május

2012.05.25
Lengyel targoncakabinok
Pagát Gold Zrt megkezdte a kiváló minőségű lengyel targoncakabinok forgalmazását. Fontos kiemelni, hogy ezeknek a kabinoknak a minősége teljesen megegyezik a gyári kabinok minőségével, de az ára akár egyharmada is lehet annak. Ezeket a kabinokat minden targoncához tudjuk szállítani, előzetes megrendelés alapján. Figyelje a honlapunkon megjelenő információkat. Várjuk tisztelt megkeresését.


2012.05.09
Az Önök véleménye alapján
A Pagát Gold Zrt mindig sokat adott az Ön, Önök véleményére. Lassan egy éve automatikus rendszerünkkel kérjük véleményüket arról, hogy miképpen vélekednek munkánkról, teljesítményünkről. Büszkén tájékoztatjuk Önöket, hogy megrendelőink véleménye 1-től 5-ig terjedő skálán 4,5-es értéket kapott. Ez nagyon szép eredmény, büszkék vagyunk rá, és köszönetet mondunk minden partnerünknek. A legpozitívabban vevőszolgálatunk munkatársainak munkáját, udvariasságát értékelték, mintegy 4,63-ra, a legnegatívabban a fizetési feltételeket, ott csak 3,89-es értékelést kaptunk. Ezzel egyben kijelölték tennivalónkat is.


2012. április

2012.04.20
Fejlesztési megállapodás
Elkötelező megállapodást irt alá 2012.04.20 án A NISSAN forklift és a Hitachi Construction Machinery valamint az Innovation Network Corporation of Japan, annak érdekében, hogy még nagyobb tőkeerővel szálljanak szembe a gazdasági válság állította feladatokkal. A három cég által megalapitandó UNI CARRIERS CORPORATION a világ egyik legtőkeerősebb targoncás vállalkozása lesz, ami a termékek fejlesztésében, komoly jelentőséggel bír. Ezzel biztos lábakra helyezték a NISSAN targoncák fejlesztését, bizton kijelenthető, hogy a NISSAN targoncák a jövőben is a világ legjobb targoncái közé fognak tartozni.


2012.04.11
A PAGÁT TRIPLÁZOTT!
2004 óta dolgozik együtt a Pagát Gold Zrt. a felsőzsolcai STAR PLUS Kft vel. Büszkeség töltött el minket, amikor 2008-ban a lejárt targonca bérleti szerződést ismét velünk hosszabbították meg. Akkor a Pagát újkori történetében először duplázott. Idén sajnos a 2008-ban kötött szerződés is lejárt. Izgalommal vártuk a cég döntését. Ebben az esetben már nem 5 gépről hanem 17 db targoncáról tárgyaltunk. Örömmel tudatjuk olvasóinkkal, hogy a Star Plus tulajdonosa ismét a Pagát targoncák mellett döntött. Nagy siker ez nekünk. Büszkék vagyunk rá, és köszönetet mondunk a Star Plus managementjének a bizalomért. Ez a siker utat nyit a Pagát számára szerviz tekintetében az Észak-magyarországi régió felé történő terjeszkedésre.


2012.04.04
Targonca tömör gumi szállítmány
Óriási targonca tömör gumi szállítmány érkezett Indiából. A próbarendelések alapján megállapítható volt a beszállító indiai gumigyár minősége vetekszik a jó nevű európai gyártók minőségével, de annak töredéke az ára. Tárgyalásaink során tapasztaltuk, hogy az európai gyártók is gyakran Indiában vagy távol keleten gyártatnak. Az indiai ipar hihetetlen gyorsasággal fejlődik, és egy kitörési pont lehet a magyar gazdaság részére. Reméljük megkedvelik új termékünket. Hamarosan új akcióval jelentkezünk a targonca tömör abroncs témakörben. Figyelje hírlevelünket.


Tömörgumik

2012. március

2012.03.19
Nemcsak a targoncánk Nissan!
Megint Nissant választottunk – de kivételesen nem a targoncára gondolunk! Személyautó vásárlás előtt Nissan targonca márkaképviseletként kézenfekvő volt, hogy milyen márkában gondolkodunk, így lett a targonca flotta mellett az autóflotta része 6 db gyönyörű sárga Nissan Note, a kollégák nagy örömére. Természetesen az autók már az új dizájnt kapták reklámként.


Nissan autók

2012.03.10
Látogatás a Terror Háza múzeumban
Ma a Pagát csapata látogatást tett a Terror Háza múzeumban. A látogatás végén elmaradt az összejöveteleinkre jellemző vidám hangulat... Egyöntetű véleményünk, hogy érdemes mindenkinek megnézni. Jobb, ha tudjuk és továbbadjuk, mit tettek nemzetünkkel.


A "Terror Háza" ma múzeum, de a 20. századi magyar történelem két szégyenteljes és tragikus korszakában valóban a terror háza volt. 1944-ben a nyilas rémuralom idején a magyar nácik, 1945 és 1956 között pedig a hírhedt kommunista terrorszervezet, az ÁVO és utódja, az ÁVH rendezkedett be ugyanitt. A múzeum a diktatúrák áldozatainak állít emléket. A multimédiás tárlat kronologikus sorrendben mutatja be a ház történetéhez kapcsolódóan a két magyarországi terrorrendszer időszakát. www.terrorhaza.hu


2012. február

2012.02.29
5000 kg teherbírású kézitargonca
Elérhető az új 5, nem tévedés 5 tonnás raklapemelő béka. Jellemzői: dupla sebességű emelés kisebb tehernél finom működés a teher óvása érdekében magas minőségű acélból készült a könnyű önsúly érdekében.
Műszaki adatok:
Villa alapmagasság: 77 mm
Kerékátmérő 180 mm
Tandem görgő átmérő: 80 mm
Max. emelési magasság: 195 mm
Teljes hossz: 1554 mm
Villahossz: 1150 mm
Villaszélesség: 685 mm
Önsúly: 103 kg.

A további részletekről és az aktuális árról kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!


2012.02.21.
A megbízhatóság meghozza az eredményt, targoncák terén is.
7 évi együttműködés után a Pagát Gold Zrt duplázott a volt Békéscsabai Glóbusz gyáregységében. A Pinguin Lutosa Foods Hungary kft. (a gyár mai tulajdonosa) kemény pályáztatás után a következő 5 évre ismét cégünknek szavazott bizalmat. Mint ahogy az manapság mindig így van, a feltételek és az elvárások szigorodtak. Cégünk saját szerelőt telepített a környékre. Ez a tény jó hír a Baja és környéki targonca felhasználóknak, mert mostantól, kedvezőbb feltételekkel élvezhetik ők is a Pagát megbízható minőségét.

Köszönjük a Pinguin Lutosa Foods Hungary Kft. ismételt bizalmát.


Targonca szerviz

Online Hibabejelentő
Ha targoncája meghibásodott, töltse ki hibabejelentőnket, rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot.Hibabejelentés
Kérje ajánlatunkat!
Targoncák, raklapemelők, alkatrészek és kiegészítők beszerzése; targonca szerviz és targonca javítás. Rövid átfutási idő, garanciával! Ajánlatkérés
Kérdezzen!
Ha anyagmozgatással kapcsolatban bármilyen kérdése van, itt felteheti. Legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni Önnek! Kérdezek!
Visszahívjuk

Ha bármilyen kérdése van targoncákkal kapcsolatban, munkatársunk visszahívja Önt!

Köszönjük! Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre naprakész híreinkért, akcióinkért!

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk!

Minden jog fenntartva © Pagát Gold Zrt. 1991-2015.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum