"Pagát Gold Zrt - Magyarország valószínűleg legjobb targonca szervize"
nyelv Pagát magyar oldalak
e-mail: info@pagatgold.hu
telefon: +36 1 402 42 22

Targoncagumi

A Pagát targonca gumiabroncs termékei

Tömörgumik

tömörgumi

A Pagát több tömörgumi márkát kínál: - Trelleborg, Watts, Solideal, Solidtech. A fenti gumik 3 keverékből álló termékek és korszerű technológiát képviselnek. Vágásnak, defektnek ellenállók, kopás esetén szakszerűen minta vágható bele. Jobb minőségű talajon javasolt használni, mert a rugalmassága gyengébb a fúvott abroncsokénál!


Nyomot nem hagyó, fehér ( Non-marking, white ) tömörgumik

Nyomot nem hagyó gumik

A nyomot nem hagyó, fehér tömörgumi kerekek széles választékát kínáljuk. Előnyük, hogy a műgyanta padlón a targoncák nem hagynak sötét, nehezen takarítható nyomokat. Az élelmiszer-, gyógyszer- és számítástechnikai iparban népszerűek.

Speciális keverékek

Speciális gumik

Speciális keverékű targoncaabroncsokat is kínálunk, mint: elektromosan vezető, antisztatikus és nedvesen tapadó targonca gumik a potenciálisan veszélyes környezetben történő alkalmazásra.

Fúvott gumiabroncsok

Fúvott gumik

A fúvott targonca gumiabroncsok rossz minőségű talajra javasoltak vagy például olyan helyre, ahol a targoncának iparvágányon kell áthajtania. Defektre, éles tárgyakra érzékenyek, így a fémiparban, asztalos vagy faüzemben nem javasoltak. Ilyen esetben magas költségért ugyan, de megoldás a defektmentesítő folyadékkal vagy habbal feltöltés. Az abroncsokat belsővel és tömlővédő szalaggal szállítjuk.

Préselhető acélpántos ( press-on, cushion ) tömörgumik

Préselt abroncsok

Amerikai gyártmányú, vagy extra teherbírású targoncákon gyakoribb, rugalmassága a legrosszabb az összes közül. Legtöbbször minta nélküli, és azok a magyar szabványok alapján csak beltérben használhatók. Csak préseléssel szerelhetők.

Polyurethán (polyurethane), műanyag targonca kerekek és görgők

Polyuretán görgők

A Pagát a poliuretán felpréselhető vagy szerelhető kerekek és targonca görgők átfogó választékát kínáljuk bármilyen gyártmányú tolóoszlopos targoncához, gyalogvezérlésű targoncához, raklapemelőhöz. Önnek csak a targonca típusát, gyári számát és gyártási idejét kell megadnia, a többi a mi feladatunk!

Amennyiben targonca gumikkal kapcsolatban műszaki kérdésük van, vagy Pagáttól rendelni szeretnének, munkatársaink szívesen segítenek és szakszerű tanácsot adnak bármely ipari gumiabronccsal kapcsolatban.

, Ajánlatkérés

Targonca szerviz

Online Hibabejelentő
Ha targoncája meghibásodott, töltse ki hibabejelentőnket, rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot.Hibabejelentés
Kérje ajánlatunkat!
Targoncák, raklapemelők, alkatrészek és kiegészítők beszerzése; targonca szerviz és targonca javítás. Rövid átfutási idő, garanciával! Ajánlatkérés
Kérdezzen!
Ha anyagmozgatással kapcsolatban bármilyen kérdése van, itt felteheti. Legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni Önnek! Kérdezek!
Visszahívjuk

Ha bármilyen kérdése van targoncákkal kapcsolatban, munkatársunk visszahívja Önt!

Köszönjük! Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre naprakész híreinkért, akcióinkért!

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk!

Minden jog fenntartva © Pagát Gold Zrt. 1991-2015.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum