"Pagát Gold Zrt - Magyarország valószínűleg legjobb targonca szervize"
nyelv Pagát magyar oldalak
e-mail: info@pagatgold.hu
telefon: +36 1 402 42 22

Alkatrész minden targonca típushoz

Megbízható beszállítótól minőségi targonca alkatrészek kedvező áron

kis alkatrész

A jó szerviz kulcsa a jó minőségű targonca alkatrész beszerzése. Junghenrich, Still, Linde, japán targoncák? Vezérlés, elektronika, motor? Kemény dió egy márkafüggetlen targonca szakszerviznek naprakésznek lennie az összes típusból, de megoldottuk!

Gyári és utángyártott alkatrészek

Szűrő, fékalkatrész, hűtő, automata váltó, kormánymű, elektronika, tömítések, gumi, vagy komplett hajtás? A legfontosabbak alkatrészek természetesen raktáron vannak, de jelenleg közel 30 európai és tengeren túli beszállítóval állunk kapcsolatban, ahonnan általában 24 órán belül raktárunkban az extra kívánság. Javasoljuk, tiszteljen meg ajánlatkérésével most. Lehet, hogy ez Önnek most 5 perc, de jelentheti súlyos összegek megtakarítását is.


A targonca alkatrészeket lehetősége van egy finom kávé mellett átvenni személyesen, de kérésére futárszolgálattal el is küldjük 24 órán belül.


A legtöbb típushoz választhat gyári vagy utángyártott alkatrészt, elvei vagy pénztárcája alapján. De fontos tudni: a targonca alkatrészek is készülnek valahol, márpedig a legritkább esetben a targonca gyárakban. A gyártók is veszik a részegységeket, alkatrészeket. Az OEM beszállítók elsősorban gyári összeszerelésre készítik termékeiket, de ugyanazzal a minőséggel jelen vannak a pótalkatrész piacon is!

Régi alkatrész javítása vagy új vásárlása?

Az alkatrész beazonosításhoz rendelkezésünkre áll szinte az összes targonca alkatrész katalógusa, Önnek csak a következő adatokat kell megadni: Típus, évjárat, gyári szám. Természetesen gyorsítja a munkánkat, amennyiben meg tudja adni a szükséges alkatrész rendelési számát.


Őszintén dolgozunk: sosem mondjuk, hogy vegyen új alkatrészt, ha a régi javítható. Nem kovácsolunk előnyt abból, hogy esetleg jobban értünk a targoncához. Nem adunk el utángyártott alkatrész gyári újként. Ez a Pagát targonca szerviz.


Hosszú távra tervezünk – Önnel együtt.

Meg fog lepődni, hogy milyen árkülönbséggel fog találkozni, ha több helyről kér ajánlatot. Nem kell többet költenie a szükségesnél, kérjen a mi ajánlatunkat is még ma!

Mottónk: Garantált minőség kedvező áron!

Targonca alkatrészek képekben

Targonca szerviz

Online Hibabejelentő
Ha targoncája meghibásodott, töltse ki hibabejelentőnket, rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot.Hibabejelentés
Kérje ajánlatunkat!
Targoncák, raklapemelők, alkatrészek és kiegészítők beszerzése; targonca szerviz és targonca javítás. Rövid átfutási idő, garanciával! Ajánlatkérés
Kérdezzen!
Ha anyagmozgatással kapcsolatban bármilyen kérdése van, itt felteheti. Legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni Önnek! Kérdezek!
Visszahívjuk

Ha bármilyen kérdése van targoncákkal kapcsolatban, munkatársunk visszahívja Önt!

Köszönjük! Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre naprakész híreinkért, akcióinkért!

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk!

Minden jog fenntartva © Pagát Gold Zrt. 1991-2015.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum