"Pagát Gold Zrt - Magyarország valószínűleg legjobb targonca szervize"
nyelv Pagát magyar oldalak
e-mail: info@pagatgold.hu
telefon: +36 1 402 42 22

Targonca vétel

Targoncák megvásárlása, beszámítása

Mottónk: Nincs olyan öreg, de működőképes targonca, amelyik még ne lenne jó valakinek!


A Pagát nem véletlenül tart több száz targoncát raktáron. Ügyfeleink nagyobb része visszatérő megrendelőnk, akik már szereztek tapasztalatot a Pagát korrekt hozzáállásból. Amikor megvették tőlünk a targoncájukat, már tudták: a Pagát örömmel várja vissza őket évek múlva, amikor újabbra-másra szeretnék cserélni az anyagmozgató eszközüket. Tudjuk, hogy nem mindenki engedheti meg magának az új targonca vásárlását, de sokaknak már egy használt targonca is nagy segítség lehet a mindennapi munkában.


Targonca vétel

Néhányan kénytelenek feladni vállalkozásukat, és értékesítenék felesleges gépeiket, és mi tudunk gazdát találni számukra, ha a targonca eladás mellett döntenek.

Ez az, amiért javasoljuk Önöknek, tiszteljenek meg bennünket, kínálják fel nekünk használt targoncájukat akár végleges targonca eladási szándékkal, akár csak cserélni szeretnék.

Természetesen nem tudunk érte annyit adni, mint ha Önök találnák meg a vevőt, hiszen kereskedők vagyunk, mi is a haszonból élünk. De igyekszünk tisztességes árat biztosítani és tudjuk: Kétszer ad, ki gyorsan ad!


Használt targonca vétel

Mit veszünk meg boldogan?
Használt dízel vagy gázüzemű targoncákat, hiszen ezeket keresik a legtöbben! Minél régebbi magyar targoncát a múzeumunk számára. Használt hidraulikus kézi magas emelőket.


Mit keresnek nálunk kevésbé?
Öreg elektromos targoncákat, ezek általában bontóban végzik, mert az akkumulátor sokszor többe kerülne, mint maga a targonca. Öreg komissiózó vagy, más speciális targoncát.


De egy kérdést bármelyik megér!

Targonca szerviz

Online Hibabejelentő
Ha targoncája meghibásodott, töltse ki hibabejelentőnket, rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot.Hibabejelentés
Kérje ajánlatunkat!
Targoncák, raklapemelők, alkatrészek és kiegészítők beszerzése; targonca szerviz és targonca javítás. Rövid átfutási idő, garanciával! Ajánlatkérés
Kérdezzen!
Ha anyagmozgatással kapcsolatban bármilyen kérdése van, itt felteheti. Legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni Önnek! Kérdezek!
Visszahívjuk

Ha bármilyen kérdése van targoncákkal kapcsolatban, munkatársunk visszahívja Önt!

Köszönjük! Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre naprakész híreinkért, akcióinkért!

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk!

Minden jog fenntartva © Pagát Gold Zrt. 1991-2015.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum