"Pagát Gold Zrt - Magyarország valószínűleg legjobb targonca szervize"
nyelv Pagát magyar oldalak
e-mail: info@pagatgold.hu
telefon: +36 1 402 42 22

Targonca bérlés, targonca bérlet

Bérlés, hosszútávú bérlet - Pagát bértargonca

Targoncát bérelne rövid távra, vagy tartós bérbeadáson, targonca bérleten gondolkozik? Bértargonca flottánk lehetővé teszi a megfelelő targonca kölcsönzést rövid vagy hosszabb távra. Több száz targoncánk áll rendelkezésre különböző, 1-15 tonna közötti teherbírással.


Rövid távú targonca bérlés

Mint a legtöbb vállalkozásban, Önnél is lehetnek kiugró kapacitás igények vagy váratlan eszközkiesések, esetleg extra méretű vagy súlyú terhek. Változatos üzemmódokkal, akár gázos, dízel, elektromos, vontató vagy terepjáró targoncáról legyen szó. A rövid távú targonca bérlet lehetővé teszi a szezonális igények kielégítését, a leltár, költözés, vagy akár csak egy új logisztikai módszer kipróbálása esetén. Esetleges targonca meghibásodás esetén remekül pótolja a bértargonca a javítási idő alatt a gépet. Vagy havonta egy-két napra van szüksége a targoncára? Ilyenkor egy használt, logikusan szervizigényes gép helyett kifizetődőbb az alkalmi targonca bérlés: Ha leszerződik velünk, nem érheti meglepetés, a kért időpontban biztosan ott a berendezés!


Hosszú távú targonca bérlet

Bármilyen vonzó is egy saját targonca üzemeltetése, vásárlás előtt célszerű gazdaságossági számításokat végezni, vajon megéri? Az új targonca beruházás és nem költség, sokan ráadásul lízingelik, ami jelentősen megdrágítja hosszabb távon a beszerzési költséget. A targoncát a vásárlás pillanatában ismert igényeknek megfelelően választja ki, de az igények közben változhatnak és a meglévő targonca nem biztos, hogy maradéktalanul megfelel az új kihívásoknak.


Ilyenkor egy hosszú távú targonca bérlet a Pagáttól jól jöhet: semmi gond, a gépet máris cseréljük!

Hosszabb távú targonca bérlés esetén tervezhetővé teszi az üzemeltetési költségeket, nem lesz több gondja a beruházással, szervizzel, emelőgép vizsgálatokkal - ezt mind átvállaljuk Öntől.


Rugalmas megoldás: bármikor meggondolhatja vagy változhatnak az igények: a bértargoncát lecseréljük kisebbre-nagyobbra, bármilyenre, ami a kérés! Megbízható, erős gépeket szállítunk Önöknek, de váratlan esemény esetén mégis rendelkezésre áll egyedülálló nonstop szervizünk a hét mind a 7 napján.


Tekintse meg alábbi típusú anyagmozgatókból álló bértargonca flottánkat, válassza az Önnek megfelelő targonca bérletet!

Gyalogvezérlésű targoncák

Gyalogvezérlésű targonca bérlete

Kisebb raktárakba, rendezvényekre kedveltek, hiszen kis méretükhöz akár 2 tonna teherbírás és 5000 mm emelési magasság is párosulhat. Hátrányuk, hogy csak jó minőségű talajon üzemelhetnek. Targoncaparkunk jelentősebb része Nissan illetve Komatsu targonca, nem véletlenül: ezeket a megbízható targoncákat cégünk forgalmazza, így a kedvező beszerzési árat a kedvező bérleti díjakban is érvényesítjük, és biztosítjuk a szakszerű és gondos karbantartást.


Ajánlatkérés

Dízel targonca

Dízel targonca bérlet

Jellemzően szabadtéri használatra készültek, a hidegben-melegben is vidáman dolgoznak, teherbírásuk akár 15 tonna is lehet. Választáskor érdemes meggondolni, hogy milyen targonca abronccsal kérjük: a fúvott gumi jobban tűri az egyenetlen talajt de kényes az apró fémdarabokra, a raklapokból kiálló szögekre. Persze 24 órás szervizünk a 06-40-20-00-88-as számon éjjel-nappal hívható baj esetén!Ajánlatkérés

Gázos targonca

Bérelhető gáz üzemű targonca

Előszeretettel használják beltérben is, mert a kipufogógáz nem büdös és nem kormoz, a NISSAN targoncáink egyedülálló emissziós értéke pedig a legmodernebb személyautókéval vetekszik, mint ahogy azt sem, hogy a targoncagyárak előszeretettel építenek be NISSAN motort a gépeikbe, még a Komatsu is :-) a gáz kezelése viszont elővigyázatosságot igényel, hiszen nehezebb a levegőnél és összegyűlve - például az összefolyókban - robbanásveszélyes.


Ajánlatkérés

Elektromos targonca

Bérelhető elektromos targonca

Általában beltéri használatra javasoltak. Viszonylag kis méret és teherbírás illetve nagy emelési magasság jellemzi őket. Nem titok, hogy a japán technikát részesítjük előnyben, korszerű, megbízható, egyszerűen karbantartható. Speciális kivitele, a tolóoszlopos targonca a magasraktárak gépe, kizárólag belső használatra. A jellemző teherbírás az 1,5-2 tonna és a 6-10 méter emelési magasság.Ajánlatkérés

Kitológémes gépek

Kitológémes gépek bérleti lehetősége

Általában 4x4 hajtású, terepen is kiválóan üzemelő targonca, amely kimagasló, akár 20 m emelési magasságával különösen kedvelt az építkezéseken és gabonakanállal felszerelve a szemes- vagy apróanyag raktárakban. A gépek ára viszont többszöröse a normál targoncáénak, a 20M forintos ár sem ritka, és ez sajnos jelentkezik a bérleti díjakban is. A Pagát a gyárral való kiváló kapcsolatának köszönhetően a DIECI targoncákat részesíti előnyben.


Ajánlatkérés

Terepjáró targonca

Bérelhető terepjáró targonca

Mint a neve is mutatja mostoha körülmények közé valók: erdő-mezőre, sáros fatelepre, gombatelepre kertészetekbe, halastavakhoz. Jellemzően 4 kerék hajtásúak, ritka a nagyobb teherbírású és emelési magasságú gép, viszont kanállal vagy hótolólappal felszerelve hasznos kiegészítője bármely targonca flottának.
Ajánlatkérés

Nagyobb targoncák

Bérelhető nagy teherbírású targonca

A nagyobb teherbírású gépek között az amerikai Royal és a német RMF targonca van túlsúlyban, amelyeket a nagy teherbírás mellett a viszonylag kis méret jellemez, így ezek különösen kedveltek bérlőink körében. Próbaképpen üzemeltetünk néhány Baoli targoncát is, amelyek nem titkoltan kínai gyártásúak. Eddigi tapasztalataink kedvezőek - és mint a magyarországi forgalmazónak - rendelkezésünkre áll a gyári támogatás.


Ajánlatkérés

Targonca szállítás

Targonca szállítás és targonca bérlet

A Pagát "zászlóshajója" a 12 tonna teherbírású VOLVO FH12 kamionunk, amely targoncáink szállítását végzi. Célunk itt is az elégedett vevő: saját eszközünkkel mindig pontosan szállítunk, az önköltségi áron számlázott bértargonca szállítási díj pedig versenyelőnyt jelent számunkra. Kollégánk így találkozik a targonca átadás-átvételekor is a bérlővel és így az esetleges kérdések rögtön a helyszínen tisztázhatóak.


Ajánlatkérés

Mint összefoglalónkból kiderült, a Pagát szerteágazó képviseleti pozíciójának köszönhetően a legjobb gépparkot képes összeállítani megfelelő bérleti kondíciókkal, így javasoljuk Önnek:


Válassza a megbízhatót, válassza a Pagátot, most!

Targonca szerviz

Online Hibabejelentő
Ha targoncája meghibásodott, töltse ki hibabejelentőnket, rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot.Hibabejelentés
Kérje ajánlatunkat!
Targoncák, raklapemelők, alkatrészek és kiegészítők beszerzése; targonca szerviz és targonca javítás. Rövid átfutási idő, garanciával! Ajánlatkérés
Kérdezzen!
Ha anyagmozgatással kapcsolatban bármilyen kérdése van, itt felteheti. Legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni Önnek! Kérdezek!
Visszahívjuk

Ha bármilyen kérdése van targoncákkal kapcsolatban, munkatársunk visszahívja Önt!

Köszönjük! Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre naprakész híreinkért, akcióinkért!

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk!

Minden jog fenntartva © Pagát Gold Zrt. 1991-2015.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum