"Pagát Gold Zrt - Magyarország valószínűleg legjobb targonca szervize"
nyelv Pagát magyar oldalak
e-mail: info@pagatgold.hu
telefon: +36 1 402 42 22

Takarítógépek - hogy minden tiszta legyen!

Takarítógépek a tiszta környezetért

A takarítógépek kedvelt eszközei a tiszta, rendszerető és gazdaságosságra törekvő cégeknek. Egyszeri kisebb beruházással rengeteg élőmunka kiváltható a takarítógép segítségével. Takarítógépek nagy választékát kínáljuk, megbízható, minőségi takarítógépet ajánlunk Önnek!

Van kisebb pár száz négyzetméteres raktárakba való és felülős a több ezer négyzetmétereshez. Van száraz, nedves, kábeles vagy akkumulátoros, csak győzzön választani a takarítógép választékunkból!


takarítógépek

Cégünk büszkén forgalmazza a DEC cég termékeit, amelyek megbízhatóak és megfizethető árúak. Takarítógép melyet elsősorban beltéri felületek alapos és gyors tisztításához fejlesztette ki, jellemzőjük a hatékony munkavégzés és a kényelmes, biztonságos kezelhetőség. A gépek már 1M forinttól elérhetők, ami egy takarító személy 6-9 havi bére járulékokkal együtt, így hát megéri beruházni, de tőlünk bérelheti is, ha Önnek ez a megfelelőbb. A teljes választékot megtekintheti a www.abctakaritogep.hu honlapunkon, vagy kérje értékesítőink szaktanácsát!

Targonca szerviz

Online Hibabejelentő
Ha targoncája meghibásodott, töltse ki hibabejelentőnket, rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot.Hibabejelentés
Kérje ajánlatunkat!
Targoncák, raklapemelők, alkatrészek és kiegészítők beszerzése; targonca szerviz és targonca javítás. Rövid átfutási idő, garanciával! Ajánlatkérés
Kérdezzen!
Ha anyagmozgatással kapcsolatban bármilyen kérdése van, itt felteheti. Legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni Önnek! Kérdezek!
Visszahívjuk

Ha bármilyen kérdése van targoncákkal kapcsolatban, munkatársunk visszahívja Önt!

Köszönjük! Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre naprakész híreinkért, akcióinkért!

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk!

Minden jog fenntartva © Pagát Gold Zrt. 1991-2015.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum