"Pagát Gold Zrt - Magyarország valószínűleg legjobb targonca szervize"
nyelv Pagát magyar oldalak
e-mail: info@pagatgold.hu
telefon: +36 1 402 42 22

Targoncák - és minden, ami targonca

Targoncák eladása, szervize, alkatrésze, bérlete, szállítása?

Igen, ami a targoncával kapcsolatos, abban otthon vagyunk. Targonca szerviz, munkavédelem, értékesítés, oktatás, takarítógép, raktári polc, kéziemelő vagy tanácsadás - targoncák elejétől a végéig, a tetejétől az aljáig!


Minden, ami targonca

Sokoldalúságunknak köszönhetően éltük túl az elmúlt 25 év viharait és fejlődtünk és csak így tovább! De nem bízzuk el magunkat, figyeljük a piac változó igényeit és ehhez várjuk az Önök megtisztelő ötleteit, tanácsait, amit apró figyelmességekkel honorálunk. 15 éve adjuk ki a JÓ HÍR hírlevelünket amelyben folyamatosan tájékoztatjuk Önöket a napi aktualitásokról, akciókról, jogszabály változásokról. Iratkozzon fel hírlevelünkre oldalunk jobb oldalán található mezők segítségével. Az alábbiakban olvashatja, hogy mennyi mindent kínálunk, ami targonca.

Targonca szerviz

TARGONCA SZAKSZERVIZ

Nissan, Jungheinrich, Komatsu, Hyster, Linde, Still, Toyota, Yale, Mitsubishi, és más targoncák javítása. A legnagyobb magyar márka független targonca szakszerviz szakképzett szervizgárdával. Elérhetőségeink.

Targonca alkatrész

TARGONCA ALKATRÉSZ

Gyári vagy kívánságra utángyártott alkatrészek minden típushoz, amilyet Ön kér! Ne feledje, a targoncagyártók is veszik az alkatrészeket, így a nem márkafeliratos alkatrészek is lehetnek azonos minőségűek, csak nem mindegy kinél veszi, nem mindegy kiben bízik meg.

Targonca adapter

TARGONCA ADAPTER

Néha kevés a villa, jól jön egy bálafogó, kartonfogó vagy papírhenger fogó, villakitoló adapter vagy villafordító. Cégünk forgalmazza a Cascade, Kaup, Bolzoni és Meyer új és használt targonca adaptereket, illetve felkészült javításukra, alkatrész ellátásukra. Eszközeink bérelhetőek is!

Használt targonca

HASZNÁLT TARGONCA ADÁS-VÉTEL

Több, mint 400 darabos raktárkészlet, kicsitől a nagyig, újtól a csotrogányig mindenféle, amit az elképzelése és a pénztárcája megenged. Egy ajánlatkérés nem kerül semmibe, ha személyesen is megtisztel, finom kávé mellet megmutatjuk a választékot! 1165 Budapest, Újszász utca 43.

YALE

YALE TARGONCA - SZEMÉLYRE SZABOTT GARANCIA

Büszkék vagyunk rá, hogy a Yale megtisztelte cégünket bizalmával és büszkén képviseljük ezeket a remek targoncákat. A Yale és a Pagát a teljes targonca választékot kínálja Önnek, akár egy komplett logisztikai központ ellátását is vállaljuk. Akár egyszerű villástargonca, akár Men-Up vagy System gép, akkor Yale!

Komatsu

KOMATSU TARGONCA

Lassan 10 éve képviseljük a megbízhatóságáról legendás Komatsu targonca márkát, mert jók! Stabil felépítés, korszerű kivitel, hibamentes működés, könnyű karbantartás: ez a Komatsu.

Mast

MAST TARGONCA

Szép színes, kedves formája van, de ez a legkevésbé fontos: strapabíró, akár 4x4-es hajtás nagy terepes gumikkal, nagy hasmagassággal, egy targonca a terepre tervezve! Ideális pincékbe, halastavakhoz, erdőbe-mezőre és bárhol, ahol nincs szilárd talaj.

Targonca bérlet

TARGONCA BÉRBEADÁS

400 targonca, köztük extra kivitelűek 15 tonna teherbírásig, 11 méter emelőmagasságig, adapterek, rámpák bérbeadása, hosszú távra is ( full szerviz ), akár üzemanyag biztosítása mellet is. Probléma esetén pedig 7/24 szervizünk bármikor készen áll a beavatkozásra!

Kézi emelő

HIDRAULIKUS KÉZI EMELŐK

Más néven béka, raklapemelő, kéziemelő, raklapmozgató is ki tudja még milyen néven ismerik. Kínából hozzuk, nem is szégyelljük, a legnagyobbak is ott gyártatják, ugyanabban a gyárba, láttuk! Persze a saját import miatt az ár is kedvező! Akár 5 tonna teherbírás, akár 3000 mm emelés!

Villa

TARGONCA VILLA

Ettől villás a villástargonca, több száz darabot tartunk raktáron, bátran kérje ajánlatunkat! A helyes villaválasztás nem is olyan egyszerű, mint gondolná, hiszen nem csak a teherbírást de néhány egyéb targonca tulajdonságot is figyelembe kell venni.

Akkumulátor töltő

TARGONCA AKKUMULÁTOROK, TÖLTŐK

Elektromos targoncája van? Találkozott már a lemerült akku problémájával? Biztos vagyok benne! Sajnos nem egyedi, hogy az akku nem annyit bír, mint tervezte vagy ígérték, és sok oka lehet: A szállító elszámolta magát, a kezelő nem tartja karban... Hívjon, írjon, segítünk, javítjuk, cseréljük...

Szállítás

TARGONCA SZÁLLÍTÁS

Nem elég megvenni vagy bérbe venni: oda is kell szállítani. Nem bízzuk a véletlenre, inkább vettünk egy 14 tonna összsúlyig szállítani képes VOLVO FH12-es kamiont, amelyet átalakítottunk speciálisan targonca szállításra. És persze ez is sárga, mint minden autónk :-)

Emelőgép ügyintézés

MUNKAVÉDELMI VIZSGÁLATOK, EMELŐGÉP ÜGYINTÉZÉS

Nem elég a targoncát megvásárolni, üzembe is kell helyezni! Üzembe helyezés előtti munkavédelmi vizsgálat, dokumentáció, emelőgép napló, CE tanúsítvány, gépkönyv és sok más kellhet. Lépjen velünk kapcsolatba és ebben is segítünk, nagy a gyakorlatunk benne :-)

Emelőgép ügyintézés

TAKARÍTÓGÉP ÉS VONTATÓ TARGONCA

A nagyszerű olasz DEC márka a partnerünk, itt is megfelelő ár-érték arányra törekedtünk: kedvező ár, tetszetős dizájn, megbízható működés jellemzi ezen takarítógépeket és vontató targoncákat. Pagát garancia. Számunkra nem kérdés, ha ilyet keres, akkor kár lenne az ajánlatkérésből kihagyni a Pagátot!

Egyedi igények

Mint a fentiekből is látja, teljességre törekszünk, de ha nem talált valamilyen keresett szolgáltatást, targoncát vagy terméket, kérjük jelezze, lehet, hogy csak a felsorolásból maradt ki. Kapcsolat

Targonca szerviz

Online Hibabejelentő
Ha targoncája meghibásodott, töltse ki hibabejelentőnket, rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot.Hibabejelentés
Kérje ajánlatunkat!
Targoncák, raklapemelők, alkatrészek és kiegészítők beszerzése; targonca szerviz és targonca javítás. Rövid átfutási idő, garanciával! Ajánlatkérés
Kérdezzen!
Ha anyagmozgatással kapcsolatban bármilyen kérdése van, itt felteheti. Legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni Önnek! Kérdezek!
Visszahívjuk

Ha bármilyen kérdése van targoncákkal kapcsolatban, munkatársunk visszahívja Önt!

Köszönjük! Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre naprakész híreinkért, akcióinkért!

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk!

Minden jog fenntartva © Pagát Gold Zrt. 1991-2015.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum