"Pagát Gold Zrt - Magyarország valószínűleg legjobb targonca szervize"
nyelv Pagát magyar oldalak
e-mail: info@pagatgold.hu
telefon: +36 1 402 42 22

AUSA targonca - targoncák nehéz feladatokra!

AUSA targoncák a legnagyobb kihívásokra

Az AUSA targoncák nehéz és lejtős terepen is képesek a terhet biztonsággal mozgatni. Ez által alkalmasak építkezéseknél, vagy ipari területeken a terhek biztonságos mozgatására. Az AUSA targoncák kitűnnek termelékenységükkel és biztonságosságukkal mindenféle anyagmozgatásnál.


AUSA targonca Magyarország

AUSA targoncák minden anyagmozgatási feladatra

Az AUSA kínálja a piacon az off-road és a fél-ipari targoncatípusok legszélesebb választékát. Teherbírásuk 2,600 -tól 11,000 fontig (1,300-tól 5,000 kg-ig) terjed. Két kizárólagos AUSA vontatórendszerrel kaphatóak: állandó 4 kerék meghajtásos Compen® vagy 2WD (2 kerék meghajtású) / 4WD (4 kerék meghajtású) FullGrip ®. Kubota motorok minimális zajszinttel és üzemanyag fogyasztással Bosch-Rexroth hidrosztatikus váltóval kombinálva a könnyed és biztonságos működtetésért.

Kínálatunk a kompakt és csúcsminőségű gépek 16 különböző modelljét tartalmazza, amelyek alkalmasak rendkívül nehéz munkakörülmények között, valamint félig zárt és szűk terekben is a munkavégzésre, ahová nehéz hozzáférni.


AUSA targoncák

Megbízható terepjáró targonca a kihívásokra

AUSA terepjáró targonca

Az optimális súlypontnak és a nagy átmérőjű kerekek által biztosított felfüggesztésnek köszönhetően kitűnő mind a targonca, mind pedig a teher stabilitása és biztonsága. Joystick vezérlőkarok és hidrosztatikus váltó biztosítja a könnyed, precíz és biztonságos működtetést.


Egyedi, kompakt targonca design, piacvezető a 1.5 - 5 tonnás gépek között, amelyek különösen jók terepen vagy ipari használatra. Ezek a nagy és nehéz terheket nehéz terepen is mozgató targoncák a legjobbak között szerepelnek a gazdaságossági mutatók terén is.

Funkcionalitás és hatékonyság a targoncáknál

AUSA targonca C300H

Ezeknek a targoncáknak a legjobb a tömegükhöz mért teherbírásuk, ami a költséghatékonyabb működtetést eredményezi.

Csúcstechnológiájú, állandó Compen® 4WD (4 kerék meghajtású) vagy állítható 2WD (2 kerék meghajtású) / 4WD (4 kerék meghajtású) FullGrip® meghajtórendszer teszi lehetővé a kezelőnek, hogy 2 kerék meghajtásról 4 kerék meghajtásra váltson és vissza, igény szerint, még akkor is, amikor a gép mozgásban van – csak az AUSA-tól. Kubota típusú, alacsony zajszintű és fogyasztású motorok.


Újszerű design a legjobb szolgáltatás biztosítására dönthető kabinjának köszönhetően. Egyetlen joystick valamint nagy és könnyen hozzáférhető kabin biztosítja az ergonomikus működtetést. A többféle terhelhetőségű félipari és tereptargoncák osztályukban egyediek. A kompakt, könnyű, mozgékony és biztonságos targonca újszerű koncepcióját képviselik. Bármilyen eljáráshoz alkalmazhatóak. Alkalmasak egyenetlen terepen és szűk térben végzett anyagmozgatáshoz is.

AUSA teleszkópos rakodó targoncák

Raklapokra pakolt anyagok vagy nagyobb terhek mozgatásához az AUSA Taurilift márkájú teleszkópos rakodóit kínálja. Ezek ideális gépek a rakomány hatékony mozgatására valamint a fogyasztóhoz való eljuttatásához. Az AUSA kínálja a terepre is alkalmas masszív teleszkópos rakodók legszélesebb választékát a piacon.

AUSA teleszkópos targoncák

A teleszkópos rakodók méretei és könnyű súlya alkalmassá teszi őket a nehezen hozzáférhető területen illetve sérülékeny talajon végzett munkára, úgyhogy a talaj csak minimális mértékben sérül. A rakodók között vannak 2 – 3 tonnás teherbírásúak, amelyek alkalmasak az építőiparban, a mezőgazdaságban vagy a nehéziparban végzett munkákra, raklapok, papírbálák, takarmány, trágya stb. mozgatására. Négy kerék meghajtása és osztályának legmasszívabb méretei nélkülözhetetlenné teszik bármilyen munkában, iparágban vagy a farmokon.

Ajánlatkérés

Targonca szerviz

Online Hibabejelentő
Ha targoncája meghibásodott, töltse ki hibabejelentőnket, rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot.Hibabejelentés
Kérje ajánlatunkat!
Targoncák, raklapemelők, alkatrészek és kiegészítők beszerzése; targonca szerviz és targonca javítás. Rövid átfutási idő, garanciával! Ajánlatkérés
Kérdezzen!
Ha anyagmozgatással kapcsolatban bármilyen kérdése van, itt felteheti. Legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni Önnek! Kérdezek!
Visszahívjuk

Ha bármilyen kérdése van targoncákkal kapcsolatban, munkatársunk visszahívja Önt!

Köszönjük! Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre naprakész híreinkért, akcióinkért!

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk!

Minden jog fenntartva © Pagát Gold Zrt. 1991-2015.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum