"Pagát Gold Zrt - Magyarország valószínűleg legjobb targonca szervize"
nyelv Pagát magyar oldalak
e-mail: info@pagatgold.hu
telefon: +36 1 402 42 22

Minősítéseink - tanúsítványok

A Pagát Gold Zrt. életében ismét egy mérföldkőhöz érkeztünk - cégünk megszerezte az ISO 14001 (környezetvédelmi) minőségi tanúsítványt. Ez egy egész világon elismert és érvényes környezetvédelmi irányítási rendszer, amely keretet szolgáltat a környezetvédelmi lépések önkéntes fejlesztéséhez.


ISO 14001 - környezetvédelmi minőségi tanúsítványt

Sokan úgy gondolják, hogy az ISO csak egy darab papír. Bizonyos értelemben ez igaz is, de ami mögötte van az komoly teljesítmény.

ISO minősítés

Gondoljunk csak bele, hogy 27 évvel ezelőtt honnan indult a Pagát. Ahhoz képest olyan vállalattá tudott fejlődni, ami nem csak a gazdasági ügyekre figyel oda, hanem tudatosan vigyáz a környezetre. Azt, hogy ezt teszi egy független akkreditált szervezet tanúsította.

Mindennemű szolgáltatás vagy előállított termék közvetlenül kapcsolatban áll a természettel, mégpedig valamilyen mértékben károsítva azt. Ez a téma napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap nem csupán természetvédők köreiben, de a jog- és politikai rendszereken belül is. Ez pedig nagyon fontos, hiszen a társadalom környezetszennyezése mellett megkezdődött a környezettudatosság terjedése és képviselete is. Ezek a társadalmi reakciók segítik elő a környezetvédelmi előírások nagyfokú szigorítását.

Persze a vállalkozásokat többnyire az készteti változásra, változtatásra, hogy az energia árak drasztikusan növekednek. Lényegében emiatt kifizetődő a cégnek és a természetnek egyaránt, ha olyan rendszerben folytatjuk kereskedelmi tevékenységünket, amely szigorú, de betartható szabályokat iktat a hétköznapokba. Számunkra ez a környezetirányítási rendszer az ISO 14001.

A Pagát vezetősége felismerte, hogy a környezettudatos cégirányítás pozitív irányba mozdítja a cég jövőjét.

Pagát minősítés Pagát minősítés

Kezdetben persze nagy tehernek tűnik igazodni ehhez a szemlélethez és szabályrendszerhez, de a jövőben mindez sokszorosan megtérül. A lényeg pedig: környezetszennyezés minimalizálása és gazdaságos energiafelhasználás.

Rengeteg előkészület, odafigyelés és munka előzte meg a tanúsítvány megszerzését, de a munka oroszlánrésze azonban még csak most következik. Meg kell tartani az eredményt. És nem csak az eredmény, a tanúsítvány meghosszabbítása fontos, hanem főleg az, hogy munkánkkal ne károsítsuk környezetünket és a jövőben is minél többet tegyünk, fejlesszünk azért, hogy Földünk élhető, egészséges otthonunk legyen. Vállalatirányítási politikánkat ennek megfelelően finomítottuk.

Minőség- és Környezetpolitika

Minden kedves targoncás Partnerünket és Ügyfelünket arra buzdítjuk, hogy kövesse a Pagát és mindazon cégek példáját, akik a környezettudatosságot szem előtt tartva vesznek részt a kereskedelemben, gyártásban.

Környezetünk védelme közös ügyünk - tegyünk érte!


 

Targonca szerviz

Online Hibabejelentő
Ha targoncája meghibásodott, töltse ki hibabejelentőnket, rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot.Hibabejelentés
Kérje ajánlatunkat!
Targoncák, raklapemelők, alkatrészek és kiegészítők beszerzése; targonca szerviz és targonca javítás. Rövid átfutási idő, garanciával! Ajánlatkérés
Kérdezzen!
Ha anyagmozgatással kapcsolatban bármilyen kérdése van, itt felteheti. Legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni Önnek! Kérdezek!
Visszahívjuk

Ha bármilyen kérdése van targoncákkal kapcsolatban, munkatársunk visszahívja Önt!

Köszönjük! Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre naprakész híreinkért, akcióinkért!

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk!

Minden jog fenntartva © Pagát Gold Zrt. 1991-2015.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum