"Pagát Gold Zrt - Magyarország valószínűleg legjobb targonca szervize"
nyelv Pagát magyar oldalak
e-mail: info@pagatgold.hu
telefon: +36 1 402 42 22

Targonca hibabejelentés

Targonca javítás, szerviz kérése, karbantartás igénylése. Jó helyen jár!

Várjuk hívását telefonon

Szerviz ügyelet : +36 30 848 6420


Hívja bátran targonca szerviz szolgálatunkat, ha a targonca időszakos, üzemórás szervizére, karbantartásra van szüksége, vagy egyéb problémája van anyagmozgató gépével, raklapemelőjével. Hétfőtől Csütörtökig 8:00 és 16:40 kötött, Pénteken 8:00 és 15:50 között, központi számunkon: (+36-1) 402-4222, itt bármely kollégánk elérhető! Este vagy hétvégén sürgős esetben a gyorsszerviz elérhető +36 30 848 6420-as telefonszámon. Minket bármikor megtalál!

Faxot a 06-1-407-2614-es számra tud küldeni.

Online hibabejelentés

Legegyszerűbb módon így jelezheti, amennyiben targonca szerviz, megelőző karbantartás esedékes. Csak töltse ki a megfelelő mezőket és mi rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük!
Hibabejelentését fogadtuk. Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.
* Kérjük az összes mezőt szíveskedjen kitölteni, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.
Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a az ajánlat kérést
Adatkezelési irányelvek

A Pagát Gold Zrt. és a cégcsoportjába tartozó valamennyi vállalkozás a 2018. május 25-től alkalmazandó, a személyes adatok védelméről és kezeléséről szóló Európai Uniós adatvédelmi rendelet (GDPR) alapján és az abban foglaltak szerint jár el az adatkezeléssel kapcsolatban. Az Ön által jelen felületen megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. Az adatokat az Internet szerverektől függetlenül, biztonságosan tároljuk, így azokhoz egy esetleg rosszindulatú támadás, behatolás esetén sem férhetnek hozzá illetéktelenek. Adatait cégünk nem adja el, nem adja bérbe, nem kölcsönzi más cégeknek vagy szervezeteknek. A hírlevélről bármikor leiratkozhat, vagy adatait bármikor módosíthatja az info@pagatgold.hu e-mail címen keresztül vagy szóban a honlapon feltüntetett elérhetőségek valamelyikén. Adatvédelmi tájékoztatónk ITT olvasható. Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne kapni az adattárolás pontos menetéről, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@pagatgold.hu címen.


Szervizünk képekben
Kérje ajánlatunkat!
Targoncák, raklapemelők, alkatrészek és kiegészítők beszerzése; targonca szerviz és targonca javítás. Rövid átfutási idő, garanciával! Ajánlatkérés
Kérdezzen!
Ha anyagmozgatással kapcsolatban bármilyen kérdése van, itt felteheti. Legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni Önnek! Kérdezek!
Visszahívjuk

Ha bármilyen kérdése van targoncákkal kapcsolatban, munkatársunk visszahívja Önt!

Köszönjük! Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre naprakész híreinkért, akcióinkért!

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk!

Minden jog fenntartva © Pagát Gold Zrt. 1991-2015.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum