"Pagát Gold Zrt - Magyarország valószínűleg legjobb targonca szervize"
nyelv Pagát magyar oldalak Forklift english pages
e-mail: info@pagatgold.hu
telefon: +36 1 402 42 22

TARGONCA GUMI SZERVIZ!

Tömör és fúvott targonca abroncs minden felületre és terhelésre

Targonca gumiabroncsok széles választéka mellett, a targonca gumi szükséges szervizét is vállaljuk. Mint minden targonca alkatrész, a fúvott, tömör ( másként szuperelasztikus vagy SE ) és acélpántos abroncsok, szerelés, préselés is a Pagát Gold anyagmozgató kínálatában!


Gumiszerviz

Targonca gumi

A targoncagumik a targonca cipői - nem mindegy, hogy hol milyet használunk, csúszik-e, mennyire tartós, vagy a talpa összefogja-e a világos padlót. Cserélni nem olyan egyszerű, mint a cipőt, szaktudás kell a választáshoz és a szereléshez, préseléshez is. A gyártói oktatások, a Pagát sokéves tapasztalata, a jól kiválasztott gyártóktól saját importban behozott és kicserélt több ezer targonca gumiabroncs a biztosítéka a szakértelmünknek. Saját gumiszervizünkben egy telepített és egy teherautónkra helyezett mobil préssel mindent megoldunk.


Targonca gumik

A Pagát targonca gumiabroncs termékei

Tömörgumik

tömörgumi

A Pagát több tömörgumi márkát kínál: - Trelleborg, Watts, Solideal, Solidtech. A fenti gumik 3 keverékből álló termékek és korszerű technológiát képviselnek. Vágásnak, defektnek ellenállók, kopás esetén szakszerűen minta vágható bele. Jobb minőségű talajon javasolt használni, mert a rugalmassága gyengébb a fúvott abroncsokénál!


Nyomot nem hagyó, fehér ( Non-marking, white ) tömörgumik

Nyomot nem hagyó gumik

A nyomot nem hagyó, fehér tömörgumi kerekek széles választékát kínáljuk. Előnyük, hogy a műgyanta padlón a targoncák nem hagynak sötét, nehezen takarítható nyomokat. Az élelmiszer-, gyógyszer- és számítástechnikai iparban népszerűek.

Speciális keverékek

Speciális gumik

Speciális keverékű targoncaabroncsokat is kínálunk, mint: elektromosan vezető, antisztatikus és nedvesen tapadó targonca gumik a potenciálisan veszélyes környezetben történő alkalmazásra.

Fúvott gumiabroncsok

Fúvott gumik

A fúvott targonca gumiabroncsok rossz minőségű talajra javasoltak vagy például olyan helyre, ahol a targoncának iparvágányon kell áthajtania. Defektre, éles tárgyakra érzékenyek, így a fémiparban, asztalos vagy faüzemben nem javasoltak. Ilyen esetben magas költségért ugyan, de megoldás a defektmentesítő folyadékkal vagy habbal feltöltés. Az abroncsokat belsővel és tömlővédő szalaggal szállítjuk.

Préselhető acélpántos ( press-on, cushion ) tömörgumik

Préselt abroncsok

Amerikai gyártmányú, vagy extra teherbírású targoncákon gyakoribb, rugalmassága a legrosszabb az összes közül. Legtöbbször minta nélküli, és azok a magyar szabványok alapján csak beltérben használhatók. Csak préseléssel szerelhetők.

Polyurethán (polyurethane), műanyag targonca kerekek és görgők

Polyuretán görgők

A Pagát a poliuretán felpréselhető vagy szerelhető kerekek és targonca görgők átfogó választékát kínáljuk bármilyen gyártmányú tolóoszlopos targoncához, gyalogvezérlésű targoncához, raklapemelőhöz. Önnek csak a targonca típusát, gyári számát és gyártási idejét kell megadnia, a többi a mi feladatunk!

Gumivágás

Gumivágás

Amennyiben még lehetséges, a tömör abroncsokba célszerszámmal mintát vágunk, amivel az élettartama meghosszabbítható. Ez normál szervizautóval is elvégezhető, így összeköthető a targonca karbantartásával, javításával.

Préselés

Préselés

A 200 tonnás telepített és a 120 tonnás, teherautóra szerelt mobilprésünkkel szinte bármilyen anyagmozgató gép kerékcseréjét el tudjuk végezni.

Gumi tanácsadás

Amennyiben targonca gumikkal kapcsolatban műszaki kérdésük van, vagy Pagáttól rendelni szeretnének, munkatársaink szívesen segítenek és szakszerű tanácsot adnak bármely ipari gumiabronccsal kapcsolatban.

A Pagát ezen kívül felkínálja, hogy díjmentesen a helyszínen felméri a targonca flottát és javaslatot tesz a megfelelő technológia alkalmazására.


Gumi szerviz

Targonca szerviz

Online Hibabejelentő
Ha targoncája meghibásodott, töltse ki hibabejelentőnket, rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot.Hibabejelentés
Kérje ajánlatunkat!
Targoncák, raklapemelők, alkatrészek és kiegészítők beszerzése; targonca szerviz és targonca javítás. Rövid átfutási idő, garanciával! Ajánlatkérés
Kérdezzen!
Ha anyagmozgatással kapcsolatban bármilyen kérdése van, itt felteheti. Legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni Önnek! Kérdezek!
Visszahívjuk

Ha bármilyen kérdése van targoncákkal kapcsolatban, munkatársunk visszahívja Önt!

Köszönjük! Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre naprakész híreinkért, akcióinkért!

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk!

Mentse el elérhetőségeinket mobiljára QR kódunk segítségével!

Pagát Gold QR kód

Minden jog fenntartva © Pagát Gold Zrt. 1991-2015.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum