Zöldüljünk együtt!

Egy targonca. Egy fa.

Yale erp15

Csökkentsük együtt ökológiai lábnyomunkat!

Kiemelt kedvezményes zöld ajánlatunk

YALE ERP15 VT elektromos targonca – a 48V váltóáramú, 3 támaszú targonca az egyik legszélesebb körben felhasználható targonca. Legyen szó akár raktári használtról, a 360 fokos kormányzásának és rövid tengelytávjának köszönhetően szűk folyosókon is megállja helyét, de hűtőházi kivitelként, akár drive-in bukókerettel -30°raktárban több műszakon, vagy akár kültéri használatról, fűthető kabinos opcióval, amely maximális ergonómiát biztosít és minden anyagmozgatási körülményben megállja a helyét.
Ez az 1500 kg teherbírású kis targonca rendkívül hatékony: váltóáramú motorja hosszú évekre megbízható teljesítményt nyújt, továbbá az olajban futó lamellás fékek, a 2 fokozatban állítható teljesítmény beállítások és a visszagurulás-gátló, automata kézifék a lehető legoptimálisabb anyagmozgatást biztosítja, mindez rendkívül alacsony zajszennyezés mellet.
Legyen szó akár napi, többműszakos tehermozgatásról vagy kisebb igénybe vételről: energia- és munkahatékonyság jellemzi, továbbá kiváló manőverezésének köszönhetően közkedvelt munkagép világszerte.

Vásárolja kedvezményes áron vagy vegye tartósan bérbe akár 299,- Euro / hó -tól.

A csapból is ez folyik, egyelőre tiszta víz mellett. De meddig – tehetjük fel a kérdést magunkban. A téma a környezetvédelem. Zöldüljünk tovább együtt!

2020 -at írunk, az elmúlt évszázad rohamos technikai fejlődésének lábnyoma meglátszódik környezetünkön, de már sok esetben a saját bőrünkön is érezhetjük hatásait.
Idei évre egy olyan tervvel készültünk, melynek segítségével közös erővel tehetünk közvetlen és globális környezetünkért. Hiszünk a nem kidobott, sőt, fel nem használt szívószál erejében, de együtt, közös erővel ennél többet is tehetünk.
Az anyagmozgatás és a logisztika sajnos elkerülhetetlenül – rengeteg energiát emészt fel, de tehetünk azért, hogy ennek CO2 kibocsájtását csökkentsük. Ennek egyik pontja az anyagmozgató belsőégésű targoncák akkumulátoros hajtású targoncára való lecserélése, sőt, – halkan megjegyezzük – hosszú távon még spórolhatunk is vele.
Ezen okokból kifolyólag idén, a hazai vállalatok egyik leggyakrabban használt targoncájának a „másfeles gázosnak” elektromos alternatíváját kínáljuk kedvezményes áron. De itt nem ér véget a Pagát zöldülése!

Milyen további előnyökkel jár, ha elektromos targoncát választ?

1 elektromos targonca = 1 facsemete – Hiszünk benne, hogy minden apró tett számít, emiatt úgy döntöttünk, hogy annak érdekében, hogy az anyagmozgatási feladatokból származó CO2 kibocsájtás részben tehermentesítse környezetünket, így a 2020-as év során a Pagát minden eladott elektromos targonca után egy facsemetét ültet, amelyet 2021 tavaszán közösen a Pagát csapata telepít majd Magyarországon. Természetesen az elültetett csemeték növekedéséről évről-évre beszámolunk partnereinknek. Amennyiben szeretne részt venni önkéntes akciónkban, szívesen látjuk Önt is!

elektromos targonca előnyei

Tettek mellett fontosnak érezzük, környezetvédelem és fenntarthatóság terjesztését, így szeretnénk Önt megajándékozni egy  CO2 ZERO emisszióval gyártott kulaccsal amennyiben vásárol vagy tartósan bérel YALE elektromos homlokvillás targoncát. A kulacs helyettesíti az egyszer használatos műanyag palackokat és segít a környezettudatos hozzáállásunk erősítésében.

Szaktanácsadás és környezetbarát szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink, melyek támogatják partnereink fenntartható tevékenységét

Szakértői tanácsadás

Amennyiben partnereink készek arra, hogy fenntarthatóságért folytatott harcban részt vegyenek és belsőégésű targoncáikról készek zöldebb, elektromos targoncákra váltani, szakértőink akár személyes látogatásuk során tett felmérést követően segítenek a megfelelő emelőgépek kiválasztásában. A tanácsadás során szakértőink segítséget nyújtanak az elektromos targonca üzemeltetési feltételeivel kapcsolatos tájékoztatásban is.

Elektromos targoncák esetében kiterjesztett garanciaidőt biztosítunk

Ezzel is ösztönözve vásárlóinkat a környezetbarát megoldások választásában. A kiterjesztett garanciaidő az akcióban szereplő targonca esetében 3 évet, vagy 6000 üzemórát jelent.

Pontos nyilvántartás és szervizelés

megelőzzük a felesleges meghibásodásokat; adataink naprakészek, a kötelező szerviz időpontok betartását komolyan vesszük. Mind rövid távú, mind tartós bérleti konstrukcióink esetében a normál üzemeltetéssel járó karbantartási feladatokat, valamint munkavédelmi- és fővizsgálatot határidőn belül, kérés nélkül intézzük.

Akkumulátor regenerálás

a savas akkumulátorok karbantartása kiemelten kezelt szolgáltatásunk, hiszen a regenerálás után jelentősen meghosszabbíthatjuk, akár megduplázhatjuk az akkumulátorok élettartamát, emellett elkerülhetjük a felesleges alkatrész-cseréket. Előszeretettel hívjuk fel ügyfeleink figyelmét arra, hogy az ólom-savas akkumulátorok 3-4 év használat után karbantartást igényelnek.

Energiatakarékos és környezetbarát termékeink

Elektromos targoncák

Elektromos eszközök széles választéka

A környezetünkre gyakorolt hatást vásárlóink is befolyásolják. Az elektromos targoncák 90%-kal kevesebb károsanyag-kibocsátással dolgoznak. Habár a beszerzési költségek magasabbak lehetnek, elektromos kivitelű eszközeink üzemeltetési költségei jóval alacsonyabbak, így 2-3 év alatt megtérül a befektetés.

Korszerű belsőégésű targoncák

Bár a Yale rengetek erőforrást fordít a fenntartható termékek fejlesztésére, úgy mint az üzemanyag cellás gépekre vagy akár a 2020-ban érkező 6-9t teherbírású elektromos targoncákra, továbbra is léteznek olyan anyagmozgatási feladatok, amikhez továbbra is a belsőégésű targoncák jelentik megoldást. De ebben a kategóriában is figyelemmel lehetünk környezetünkre. A Yale a lehető legkorszerűbb belsőégésű targoncákat gyártja: a STAGE V és STAGE VI emissziós belsőégésű motorok biztosítják a legoptimálisabb energiafelhasználást, melyek a lehető legkisebb károsanyag-kibocsájtással működnek.

Korszerű belsőégésű targoncák

Évek óta figyelünk már

A Pagát a környezetvédelem elkötelezett híve: az évek során számos olyan újítást vezettünk be, melyek hozzájárulnak a fenntartható munkavégzéshez. Irányelveink az ISO 14001 környezetközpontú minőségirányítási rendszert követik, ráadásul több esetben túl is mutatnak rajta.

Elektronikus szerviz munkalap használata

Egy átlagos évben 3000 rendszeres és időszakos szerviz munkálatot végzünk, összesen 12 000 db hőkezelt papírt spórolva így meg évente.

Energiatakarékos működés: pazarlás-mentes működés biztosítása

Folyóvíz elzárása, számítógépek kikapcsolása, hőmérséklet csökkentése; ezek az apró mozdulatok, melyeket minden pagátos dolgozó lelkiismeretesen elvégez, amikor már nem használja az adott eszközt, közművet.

Irodaszerek és takarítószerek környezettudatos kiválasztása

Az iroda eszközeinek gondos kiválasztása során előnyben részesítjük a megbízható, minősített és újrahasznosított eszközöket, továbbá telephelyünkön antiallergén és bio takarítószereket használunk.

Hulladékcsökkentés és szelektív hulladékgazdálkodás

Az irodai és egyéb szállítás és csomagolás útján keletkezett újrahasznosítható hulladékot szelektív válogatást követően szállíttatjuk el.

Keletkezett veszélyes hulladékok szakszerű ártalmatlanítása

Fáradt olaj, targonca gumik, elhasznált alkatrészek, akkumulátorok és egyéb veszélyes hulladékok szakszerű tárolása és elszállíttatása az újrahasznosító, vagy semlegesítő, minősített gyűjtőpontokra.

Éves rendszeres továbbképzés a fenntarthatóságról

Fontosnak tartjuk, hogy kollégáink is elsajátítsák az energiatakarékos szempontokat, később az így nyert tapasztalatokat családjuk körében is gyakorolják és továbbadják.

Természetesen van még hová fejlődnünk, így az alábbi célokat tűztük ki magunknak 2020-ra

  • Napelemek felszerelése – mely segítségével megújuló energiaforrásból fedezhetjük telephelyünk energiafelhasználás jelentős részét.
  • Energiahatékonyság növelése – nyílászárók cseréjével és fűtéskorszerűsítéssel székhelyünk energiafelhasználását 15 százalékkal csökkentjük.
  • Papírmentes online számlakibocsátás – egy év alatt kiállított több ezer számla esetében már jelentős szerepe van az online számlázásnak; reméljük, kedves partnereink is értékelik majd a rendszer előnyeit. A papír előállításának és felhasználásának járulékos környezetterhelése nem áll meg a fák kivágásánál; a felhasznált energia és károsanyag-kibocsátás, a papír szállítása, a nyomtatáshoz szükséges festék és nyomtató, a felhasznált ivóvíz, a papír fehérítésére szolgáló klór és a papírhulladék kezelés az online számlázási rendszerrel csökkenthető.
  • Saját rövidtávú targonca bérflottánk fiatalítása és egyre több elektromos targonca alkalmazása – célkitűzéseink közé tartozik a bérflottánk 4,5 átlag életkorának 3 évre való csökkentése és elektromos targoncákra való lecserélése.
  • Környezeti lábnyomunk további csökkentése – adjuk vissza a környezetnek, ami őt megilleti!

Kérjen további információt az akcióban résztvevő targoncáról